QUOTE(lile @ 2010 10 25, 14:58)
Mums irgi jau nustate alergenus, o tikejau, tikrai tikejau, kad mano didzioji mergina neturi alergijos. Pasirodo klydau
Dar laukiam mantu reakcijos atsakymo, bet kiek jau suprantu prasides gydymas nuo astmos. O ar imanomas gydymas be hormonu. Pati turiu BA, bet ji man atsinaujino jau po kokiu 20 metu, iki tol neturejau jokio diskomforto del sios ligos, vengiau alergenu ir viska pavykdavo suvaldyti. Nu bet dabar, suprantu, kad vaikas alergiskas, ir man kazkoks paumejimas, bet kam mes namuose alergiski, nedasyla. Neturim kilimu, uzuolaidos gal tik vienam kambaryje, bustas apynaujis tik 4 metai, sienos dazytos. Na zaislus mikstus i viena kambari atskirai pernesiau. Bet kadangi pagrindinis kosejimas nakti, tai cia su patalais tikriausiai susije. O patalai dar metu nera, sintetiniai, tik uzvalkalai medvilniniai. Ar ir tie turi buti sintetiniai?
mano mažosios alergija dulkių erkutėm nedidelė, tai medvilniniai patalai tikrai gali būti, dažnai skalbiami, tik pati patalynė sintetinė, gal kas atsilieps kam ta alergija stipresnė, kaip būna... o kaip su čiužiniu pas jus? gali būti nuo jo. kiek girdėjau visur taip daro ir man pasiteisino, kloti klijuotę ar neperšlapmpamą paklodę ant jo, tuomet izoliuoja nuo tų erkučių miegantįjį. jei meiga jūsų kambaryje tai aišku ir jūsų patalynė turi būti lygiai taip pat be jokių pukų ir vilnų.
o jums pačiai nuo ko alergija? gali būti sąsajų ir vaikui, nors aišku alergijos gali būti ir visai kitokios.
ir dar dėl simptomų pasireiškimo laiko irgi panašu ne visada sutampa...- mano mažąjai sloga bėgdavo pliūpsniais dažniausiai dieną, iš pradžių naktį ramiai miegodavo, ieškojom alergenų kitoj aplinkoj, apie miegamąjį net nepagalvojom o pasirodo kaip tik ten ir buvo... taigi kartais visai be logikos tiem vaikam simptomai reiškias