Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

QUOTE(Sviesioji @ 2010 10 17, 22:01)

Skaiciau kad yra ciobreliu,o mes jam alergiskos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 10 21, 09:20)
Tai taip ir yra, as skalavau ta gerkle, bet pasirodo dar reikejo vandens isgerti apie stikline, o sito nei lapely vaisto neradau parasyta ir daktare nesake.  Pacioje burnoje kaip ir nebuvo pienliges, ji buvo rykleje, kaip cia tiksliau paaiskinti sad.gif

gal gali pasakyti, apie kuriuos čia vaistus kalba - visus hormoninius ar tik fluxotide? aš kol vartojau, tai man lyg ir nieko buvo, su dusuliais apsiramino, bet dabar irgi ištisai gerklę skauda. kadangi man ne naujiena faringitas, tai galvojau kad taip ir yra, bet gal čia irgi grybelio pasekmė? nes nebuvau irgi perspėta apie jokius skalavimus... unsure.gif kai tą grybelį atpažint?...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 10 21, 17:32)
gal gali pasakyti, apie kuriuos čia vaistus kalba - visus hormoninius ar tik fluxotide? aš kol vartojau, tai man lyg ir nieko buvo, su dusuliais apsiramino, bet dabar irgi ištisai gerklę skauda. kadangi man ne naujiena faringitas, tai galvojau kad taip ir yra, bet gal čia irgi grybelio pasekmė? nes nebuvau irgi perspėta apie jokius skalavimus...  unsure.gif kai tą grybelį atpažint?...

sveiki,as cia biski ne i tema,noriu isigyt inhaliatoriu OMRON gal gali kas atsiliept kur geriausiai pirkti?
Atsakyti
sveikos 4u.gif na ka,jungiames ir mes i Jusu gretas smile.gif tiesa,noretusi smagesnej temoj smile.gif praejusi rugseji pradejau savo maziu leisti darzelin ir prasidejo vargai-ligos verysad.gif is pradziu-sloga,persalimai,paskui-neaiskus berimas,vel slogos,kosuliai verysad.gif jei iseinam savaite sveiki,tai laime namuos,bet jau kokiam antradieni-vel sergam.Nuo lapkricio iki geguzes tik vasari nevartojom antibiotiku,tai pacios isivaizduojat,kaip isbalansuotas vaiko organizmas verysad.gif gulejom ligoninej ir su plauciu uzdegimu,nuolatiniai kosuliai-baisus verysad.gif gyvenam mazam miestelyje,pediatre kiti lyg ir nesiskundzia,bet man...jau bijodavau vaikui emus koset pas ja vaziuot-iskart antibiotikai verysad.gif si rugseji susiruosem i sanatorija kaip reabilitacijai po plauciu uzdegimo...labai dziaugiuosi kad vaziavom(nes buvo daugiau pries negu uz),nes tik ten gyd.pradejo sakyti,kad mums gali buti BA verysad.gif musu pediatre mus tik pas alergologe tesiunte paziuret,kam alergiski esam g.gif labai nepatiko alergologe,iejom,paziurejo berima(kaip tik is vakaro ji vel isbere)ir be zodziu israse sorpo tyrima blink.gif nieko manes neklausinejo blink.gif taigi jau gryzus is sanatorijos su rastu"butina pulmonologo konsultacija"tegavom siuntima...endemike padare kraujo tyrima,tai musu imngl.(atrodo,kad taip supratau blush2.gif )187-kazkam alergija verysad.gif bet gyd.liepe dar neskubet su alerginiu tyrimu,sake,dar per mazas,tiklsiai nepadarys to,kur ant ranku lasina g.gif dabar 3men.ryte-vakare flixotide(beje,gavom kompensuojama inhaliatoriu, smile.gif mums dar nepatvirtinta,kad tikrai BA,tai maniau,kad nekompensuos blush2.gif )ir pgl poreiki iki 2doziu ventolina...
o nuo alergijos musiske pediatre israse zyrtec,man jis kazkoks nei sioks,nei toks g.gif o pries tai ilga laika tepdavomes advantan tepalu,bet jis hormoninis verysad.gif
naiviai tikiuosi,kad mums nuo inhaliaciju pageres ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2010 10 22, 11:02)
sveiki,as cia biski ne i tema,noriu isigyt inhaliatoriu OMRON gal gali kas atsiliept kur geriausiai pirkti?

mes tai pirkom tiesiai is atstovu microlife, tuo metu dar buvo nuolaida, bet tokios pacios kainos ir hiperfarmoj:
http://www.hiperfarm...a/inhaliatoriai

tik jei mazas vaikiukas, pasitikslinkit, akd butu vaikiska kauke, su ja tikrai patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2010 10 22, 11:02)

mes pirkom šitą smile.gif Labai patenkinti, yra visi priedai prie jo, ir vaikiška kaukytė taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 10 22, 13:15)
mes pirkom šitą smile.gif Labai patenkinti, yra visi priedai prie jo, ir vaikiška kaukytė taip pat smile.gif

ACIU,UZSISAKIAU OMRON SU VISAIS PRIEDAIS,TIKIUOSI PADES,NES TURIM BA,VIDUTINIO SUNKUMO,ALERGINE SLOGA IR DAR VISA PUOKSTE,PIRKSIU IS INCEPTUM,JONAVOJ,SIEK TIEK PIGIAU.
Atsakyti
Mums daktaras patarė purkšti Liugolio, nes irgi grybelio yra po flixotide vartojimo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2010 10 22, 16:36)
Mums daktaras patarė purkšti Liugolio, nes irgi grybelio yra po flixotide vartojimo. verysad.gif

Kokio grybelio,jei galit placiau blush2.gif Nes mus ir isbere,ir galvoje plaiskanu atsirado o kune matosi rausvos demeles,as jau galvojau kad grybelis,tai nuvedziau pas odos sako joks grybelis,matyt taip kas netiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 22 spalio 2010 - 14:46
QUOTE(Donma @ 2010 10 22, 16:45)
Kokio grybelio,jei galit placiau blush2.gif Nes mus ir isbere,ir galvoje plaiskanu atsirado o kune matosi rausvos demeles,as jau galvojau kad grybelis,tai nuvedziau pas odos sako joks grybelis,matyt taip kas netiko doh.gif

mums pradejus vartototi sanatorijoj flixotida galvoj pamaciau ne pleiskanas,bet,na,net nezinau kaip tiksliai ir nusakyti-kai kudikiams atsiranda ant galveles kaip pleiskanos,tai va,mums lygiai tai pat verysad.gif as iskart pamacius uz vaikio ir pas gyd.,tai ji man ispyskino,kad galbut mums vanduo sanatorijos netinka ir kad namuose isnyks,bet jau greit menuo kaip gryzom-tebera verysad.gif

Papildyta:
beje,kalbejau su viena mama,tai ji man sake,kad sergant BA,gaunasi lyg ir toks uzburtas ratas:gydai BA,atsiranda berimas,pradedi gydyti berima-vel paastreja BA simptomai g.gif gal tos mamos,kurios jau seniau su sia liga gyvenat galit atsakyti?
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2010 10 22, 14:45)

Nežinau kaip atsakyti, burnoje, ten kur ryklė.
Pasirodo per mažai skalaujam po flixotide.
Atsakyti
Mums tiek pulmonologė ir vaistininkė paaiškino, kad sukvėpavus Fliksotidą gerai išsiskalaut burnytę, bet kad dar ir išgert vandens - tai nieko nesakė. Kolkas su grybais viskas ok, bet nuo tų hormonų vaikas pučias doh.gif
Nešioja tik treniginio tipo kelnias kur laisva guma, pasipuošt nėra šansų, kaip ir neduot tų hormonų doh.gif
Atsakyti