Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

o iš ko homeopatas nustatė tai?
[/quote]

Va cia tai is fantastikos srities buvo biggrin.gif Jis dare diagnostika man ir per mane nustate kad vaikas netoleruoja pieno baltymo smile.gif , tai sakau daba reik medicinoj sita varianta patikrint, nes ne vienas gyd tokios teorijos neiskele g.gif
Atsakyti
[quote=vladaszelenis,2010 09 27, 14:33]
o iš ko homeopatas nustatė tai?
[/quote]

Va cia tai is fantastikos srities buvo biggrin.gif Jis dare diagnostika man ir per mane nustate kad vaikas netoleruoja pieno baltymo smile.gif , tai sakau daba reik medicinoj sita varianta patikrint, nes ne vienas gyd tokios teorijos neiskele g.gif
[/quote]
o kaip tau tą diagnostiką darė? blink.gif
Atsakyti
man tai tie homeopatai kažkaip pasitikėjimo nekelia,jei atvirai..Daug yra chaltūrščikų, kuriais žmonės,praradę viltį, pasitiki.. sad.gif

Kol man logiškai nepagrįstų visko,netikėčiau..
Atsakyti
QUOTE(vladaszelenis @ 2010 09 27, 14:21)
Ribomunyl geria musu sese, tai kol kas nieko negaliu apie ja pasakyt, bet gyd.sake kad maziukui ji netinka nes per mazas, tipo geriau skiepyt.
Mums is venos eme krauja santariskese nors ten va bank dure nes venos nerado ir atsakymas IGE neigiamas, o sian buvom pas save poliklinikoj tai sake is venos neims dar kraujo. Dave nukreipima i Seliu gatve(alerginiu tyrimu centra) del lopo meginiu g.gif

o tai ko ne i Alergologijos centra siuntimas? Vaiciulioniene ir ten dirba. mes umios reakcijos atveju ejom privaciai, nes tikrai skubiai reikejo, o dabar ramiausiai kontrolei i alergologini einam ir krauja irgi ten tiriam, nes pigiausia mieste.
Atsakyti
o kaip tau tą diagnostiką darė? blink.gif
[/quote]

Rankoj taskus su tokiu tipo tusinuku kuris prie kompo prijungtas spaude ir ten jam parode g.gif As ir jais nelabai tikiu bet ejom paziuret ka jie pasakys. tarkim mes kai nuejom nesakem su kokia diagnoze atejom, bet jis padares diagnostika pasake kad silpna vieta plauciai. Beje buvom pas O.Bulanova, o jis vienas populiariausiu Vilniuj.
Atsakyti
[
Rankoj taskus su tokiu tipo tusinuku kuris prie kompo prijungtas spaude ir ten jam parode g.gif As ir jais nelabai tikiu bet ejom paziuret ka jie pasakys. tarkim mes kai nuejom nesakem su kokia diagnoze atejom, bet jis padares diagnostika pasake kad silpna vieta plauciai. Beje buvom pas O.Bulanova, o jis vienas populiariausiu Vilniuj.
[

hmmm, kazkaip moksliskai neitikinamai skamba kompas, tusinukas ir diagnoze per mama.
na, o kiek laiko ir kokius zirniukus liepe gerti? ir ka, liepe nebeduot isvis jokiu pieno produktu? vat idomu, ar alergologiniame pasitvirtintu jo diagnoze apie pieno baltymo netoleravima...
o kaip jusu berniukas jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(bikati @ 2010 09 27, 17:20)
[
Rankoj taskus su tokiu tipo tusinuku kuris prie kompo prijungtas spaude ir ten jam parode g.gif  As ir jais nelabai tikiu bet ejom paziuret ka jie pasakys. tarkim mes kai nuejom nesakem su kokia diagnoze atejom, bet jis padares diagnostika pasake kad silpna vieta plauciai. Beje buvom pas O.Bulanova, o jis vienas populiariausiu Vilniuj.
[

hmmm, kazkaip moksliskai neitikinamai skamba kompas, tusinukas ir diagnoze per mama.
na, o kiek laiko ir kokius zirniukus liepe gerti? ir ka, liepe nebeduot isvis jokiu pieno produktu? vat idomu, ar alergologiniame pasitvirtintu jo diagnoze apie pieno baltymo netoleravima...
o kaip jusu berniukas jauciasi?

Tai vat ir man idomu todel ir buvom pas alergologa sian, bet jis apatiskai i tai reagavo.Nieko nuvaziuosim privaciai pasiziuret. Dave zirniukus ir sake gert 2 sav bet jei pasveiktu anksciau tai nustot. Maziui si karta taip ir neprasidejo kosulys, nors paprastai jau 3 para prasidedavo o jau va savaite kaip sloguoja. Ir sloga tik tekantis vandenukas ir tik tada kai ropoja, nakti viskas ok. sakau gal del flixotide ir singuliaro nes mes juos tik pradejom gert(3 savaites geriam)
Papildyta:
o i alergologini siuntimo reikia ar ten mokamos paslaugos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vladaszelenis @ 2010 09 27, 17:27)
o i alergologini siuntimo reikia ar ten mokamos paslaugos ax.gif

reik siuntimo alergologo konsultacijai. mokamas tas didysis kraujo tyrimas (nors kiek zinau esant reikalui, gydytojas pats gali skirt ji nemokamai). kiti tyrimai mums nei karto nekainavo. abiems berniukams darem tuos rankytes pabadymus.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 09 25, 13:18)

Gėrėm singulair miltukus, bet suėjus2 metukams galima ir monkastą, tai ją gerti ėmėm,tas pats palaikomasis poveikis.. Tik ir vieni,ir kiti mums pasireiškė naktiniais košmarais, čia šalutinis jų abiejų sad.gif

jei kas neiašku bus-rašyk,čia visada visos pataria kaip ką daryti.. wink.gif

ach tie naktiniai kosmarai verysad.gif
mes tik apie savaite vartojam flixotide ir berniukas kiekviena nakti verkia, rekia kazka susapnaves. ar cia ir bus tas salutinis poveikis?
mums dar neseniai diagnozavo sia liga ir gydyma tik pradedame. Ar visi vaistai turi toki salutini poveiki?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 09 28, 07:39)
reik siuntimo alergologo konsultacijai. mokamas tas didysis kraujo tyrimas (nors kiek zinau esant reikalui, gydytojas pats gali skirt ji nemokamai). kiti tyrimai mums nei karto nekainavo. abiems berniukams darem tuos rankytes pabadymus.

kiek žinau jei guldo į alergologinį, tai ten jau viską stacionare daro nemokamai. jei tiesigo konsultacijai ateini tai nesu susidūrusi, kad nemokamai parašytų tyrimus, moki kaip ir prviačiai, tik tiek kad pas juos iš mažiausiųjų kainos.

dar norejau paklaust, gal kuri pati astma sergat, zinosit... blush2.gif
man pačiai astma neseniai visai diagnozuota, dabar dar pas alergologe kai tyre, tai sake gerai butu singuliara ar mukasta pagert , bet tai i kompensuojamus nerase, tai net nezinau, man cia eit pas seimos, ar pulmonologa, kad israsytu, nes jei kelis menesius gert, tai jau suma susidarys... ar suagusiems jie nekompensuojami?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 28 rugsėjo 2010 - 08:37
QUOTE(Felisė @ 2010 09 28, 08:10)
ach tie naktiniai kosmarai  verysad.gif
mes tik apie savaite vartojam flixotide ir berniukas kiekviena nakti verkia, rekia kazka susapnaves. ar cia ir bus tas salutinis poveikis?
mums dar neseniai diagnozavo sia liga ir gydyma tik pradedame. Ar visi vaistai turi toki salutini poveiki?

tokį šalutinį gali turėti tik geriami - monkasta arba singulair wink.gif nuo flixotide bent mums nieko nebuvo,kitiems ir tabletės neveikia..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 09 28, 08:47)
tokį šalutinį gali turėti tik geriami - monkasta arba singulair wink.gif nuo flixotide bent mums nieko nebuvo,kitiems ir tabletės neveikia..

aisku, nes mes purskiama naudojam. tai gal cia siaip sutapimas, o ne salutinis poveikis g.gif
Atsakyti