Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 9 tema

QUOTE(Čili @ 2010 09 20, 09:08)
Fedes, na, nekompensuojamų ar pigesnių nelabai žinau aš vaistukų alerginei slogai, nebent geriami visokie lomilan ir t.t. smile.gif Mes naudojam Flixonase purškalą.

Nuo ryt nebevesiu panos į mokyklą - vien čiaudi ir kosėti ėmė jau  doh.gif

pasižiūrėjau internete,t ai pasirodo šitie yra kortikosteroidai ir anksčiausiai nuo 3 metų, visus kitus tik dar vėliau tik galima vartot.. tai matyt reiks ieškoti kažko kito...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 09 20, 09:52)
pasižiūrėjau internete,t ai pasirodo šitie yra kortikosteroidai ir  anksčiausiai nuo 3 metų, visus kitus tik dar vėliau tik galima vartot.. tai matyt reiks ieškoti kažko kito...

oi,tikrai,nepažiūrėjau kokio amžiaus jūsų vaikas smile.gif O žinote nuo ko alergija pasireiškia? Galbūt tiesiog apmažinkite alergenų, daug vėdinkite namus, nosytę vis plaukite jūros vandenuku..
Atsakyti
vakar apsilankėme pas gydytoja - vaizdelis kaip per gripo epidemija doh.gif
Su temp. ir krenščiantys vaikai.
Plaučiuose kaip ir nėra, bet bronhuose turim, dabar gavom antibijotiku, nuo kosulio Stodalio, nuo gerklės ledinukų, Aflubino lašiukai, vitaminas c + fliksotidas, salbutamolis, singuliaras. Kaip idarytas paršelis mano vaikas, o ydaras vaistai doh.gif
Nosies pūst negalim - trūksta kapiliarai. Tiesa dar barsuko taukais patepu, labai gerai jis mums padeda kovot su temperatūra, prieš miegą ištepu, tai taip išprakaituoja. Vakarais patys masažuojam nugarą, parodė sanatorijoj masažistė tai taip padaužom, kad iš kart kosėt pradeda, gerai kad jam patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 21 rugsėjo 2010 - 13:25
QUOTE(Čili @ 2010 09 20, 10:11)
oi,tikrai,nepažiūrėjau kokio amžiaus jūsų vaikas smile.gif O žinote nuo ko alergija pasireiškia? Galbūt tiesiog apmažinkite alergenų, daug vėdinkite namus, nosytę vis plaukite jūros vandenuku..

žinom dulkių erkutes, pavasarį su jomis buvom jau visiškai susitvarkę, nes nėra stipri ta alergija. panašu, kad yra dar kažkas, bet tyrimai dar nerodo ir dar patys nesugebam tiksliaus alergeno išssiaškint, trunka laiko tai ...
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 09 21, 13:25)
vakar apsilankėme pas gydytoja - vaizdelis kaip per gripo epidemija  doh.gif
Su temp. ir krenščiantys vaikai.
Plaučiuose kaip ir nėra, bet bronhuose turim, dabar gavom antibijotiku, nuo kosulio Stodalio, nuo gerklės ledinukų, Aflubino  lašiukai, vitaminas c + fliksotidas, salbutamolis, singuliaras. Kaip idarytas paršelis mano vaikas, o ydaras vaistai  doh.gif
Nosies pūst negalim - trūksta kapiliarai. Tiesa dar barsuko taukais patepu, labai gerai jis mums padeda kovot su temperatūra, prieš miegą ištepu, tai taip išprakaituoja. Vakarais patys masažuojam nugarą, parodė sanatorijoj masažistė tai taip padaužom, kad iš kart kosėt pradeda, gerai kad jam patinka smile.gif

blink.gif nu bet nesikuklina jūsų daktarė vaistų vaikui tiek priskirt. jei gaunat antibiotikus, tai kam tas stodalis? kam tie ledinukai? aš tai tavo vietoj drėkinčiau kosulį ne stodaliu, o inhaliacijom su mineraliniu, o vietoj ledinukų žymiai geriau skalaut druskos tirpalu gerklę arba ramunėlėm ir gert daug šiltų arbatų. nosį tepkit aliejum (pvz kokoso arba ekologišku alyvuogių), kad stiprint kapiliarus. nes visi tie stodaliai ir ledinukai gi konservantų jaučiu pilni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 09 21, 17:46)
blink.gif nu bet nesikuklina jūsų daktarė vaistų vaikui tiek priskirt. jei gaunat antibiotikus, tai kam tas stodalis? kam tie ledinukai? aš tai tavo vietoj drėkinčiau kosulį ne stodaliu, o inhaliacijom su mineraliniu, o vietoj ledinukų žymiai geriau skalaut druskos tirpalu gerklę arba ramunėlėm ir gert daug šiltų arbatų. nosį tepkit aliejum (pvz kokoso arba ekologišku alyvuogių), kad stiprint kapiliarus. nes visi tie stodaliai ir ledinukai gi konservantų jaučiu pilni unsure.gif

as irgi jauciu stodalio neduociau. nes prie kito komplekto tas zolinis pazaidimas man rodos be prasmes. isvis, kai zolem nelabai tikiu, tai mes nezaidziam taip. nors va brolio seima prisieke homeopatai, turi daktarem, viska savo zirniukais gydo. bet matyt kai mes netikim, tai ir neveikia mums. tikim klasikine medicina, taip sakant.

prasidejo trecia savaite darze be slogos. neitiketina. mazelis jau liuliuotas. tiesa, Bereso lasu gavau, nu ir slykstuma jie.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 09 22, 07:40)
as irgi jauciu stodalio neduociau. nes prie kito komplekto tas zolinis pazaidimas man rodos be prasmes. isvis, kai zolem nelabai tikiu, tai mes nezaidziam taip. nors va brolio seima prisieke homeopatai, turi daktarem, viska savo zirniukais gydo. bet matyt kai mes netikim, tai ir neveikia mums. tikim klasikine medicina, taip sakant.

prasidejo trecia savaite darze be slogos. neitiketina. mazelis jau liuliuotas. tiesa, Bereso lasu gavau, nu ir slykstuma jie.

Stodali aš jau nutraukiau, nes taip pat pamasčiau kaip ir jūs ax.gif O ledinukus nuo gerklės tai tik diena vieną sučiulpia, jam jie patinka. Sakiau nupirksiu Hols tegu tuos čiulpia biggrin.gif Šendien mums jau geriau, nebe taip baisiai krenkšti, tikiuos per šią savaitę išsikapstysim.
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau jusu temele ir noriu prisijungt prie jusu. Mano suneliui dar tik 10 men, ligos prasidejo puses metu ir nuo to laiko jau 6 kartus sirgom OB. Antibus gerem 5 kartus doh.gif Pulmonologai nustate BA, tai daba jau singuliara ir flixotide naudojam. Visus kartus viskas prasidedavo nuo slogos, o po 3 dienu prasidedavo kosulio priepuoliai. Daba esu visiskoj nevilty, nes nuo rugpjucio 15 d sergam beveik be sustojimo. Stai uzvakar jau gyd, pasake kad kaip ir pasveikom viskas gerai jau ir pas LOR buvom del nosies tai sako viskas OK, bet vakar vakare vel sloga prasidejo doh.gif , tai reiskia kad ryt vel kosulys ir taip pasaka be galo. Daremes IGE tyrima tai jis norma. Nebezinau ka ir galvot, nes vaikas visai imuniteto neturi. Gal kuri buvot pas homeopatus? sakau gal pas juos jau apsilankyt. Turiu vyresne mergaite tai ji sveika kaip ridikas, o va maziukas is ligu neislipa blink.gif
Atsakyti
mes buvom pas homeopatą birželį, paskyrė žirniukus, bet kol kas negaliu pasakyt ar yra poveikis, viską parodys žiema. dabar jau savaitė sloguoja, bet nekosėja rimtai, nedūsta. vaistų nuo astmos nevartojam nuo liepos, gydomės tik homeopatiniais, augaliniais, masažais, inhaliacijom. buvom sanatorijoj.
manau verta vistiek bandyt pas homeopatus eit, gi nieko neprarandat, o tokį leliuką su cheminiais vaistais tikrai nualinsit staigiai
Atsakyti
QUOTE(vladaszelenis @ 2010 09 22, 12:45)
Sveikos, perskaiciau jusu temele ir noriu prisijungt prie jusu. Mano suneliui dar tik 10 men, ligos prasidejo puses metu ir nuo to laiko jau 6 kartus sirgom OB. Antibus gerem 5 kartus doh.gif  Pulmonologai nustate BA, tai daba jau singuliara ir flixotide naudojam. Visus kartus viskas prasidedavo nuo slogos, o po 3 dienu prasidedavo kosulio priepuoliai. Daba esu visiskoj nevilty, nes nuo rugpjucio 15 d sergam beveik be sustojimo. Stai uzvakar jau gyd, pasake kad kaip ir pasveikom viskas gerai jau ir pas LOR buvom del nosies tai sako viskas OK, bet vakar vakare vel sloga prasidejo doh.gif , tai reiskia kad ryt vel kosulys ir taip pasaka be galo. Daremes IGE tyrima tai jis norma. Nebezinau ka ir galvot, nes vaikas visai imuniteto neturi. Gal kuri buvot pas homeopatus? sakau gal pas juos jau apsilankyt. Turiu vyresne mergaite tai ji sveika kaip ridikas, o va maziukas is ligu neislipa blink.gif

o paseli is nosies Loras dare?
maziui buvo prie ilgos slogos antibus uzkale, po paselio paaiskejo, kad veltui valgem, nes zarzos anie neveikia. sugerus veikiancius situacija is kart pasitaise.
Alergologas ka sako?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 09 22, 16:51)
o paseli is nosies Loras dare?
maziui buvo prie ilgos slogos antibus uzkale, po paselio paaiskejo, kad veltui valgem, nes zarzos anie neveikia. sugerus veikiancius situacija is kart pasitaise.
Alergologas ka sako?

Pas alergologus nebuvom, nes pulmonologas sako kad jie nieko nepasakys, nes Ige norma,o LOR paselio ir neeme nes jie sako kad viskas is ju puses gerai. Buvom pas save poliklinikoj tada nuvaziavom i Santariskes, o atsakymai tokie patys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vladaszelenis @ 2010 09 22, 17:16)
Pas alergologus nebuvom, nes pulmonologas sako kad jie nieko nepasakys, nes Ige norma,o LOR paselio ir neeme nes jie sako kad viskas is ju puses gerai. Buvom pas save poliklinikoj tada nuvaziavom i Santariskes, o atsakymai tokie patys unsure.gif

alergijos linke keistis, ir tai, kad Ige norma, dar nieko nereiskia. kazkame turi buti priezastis, kad toks mazas vaikas, neturintis kontaktu su kolektyvu, istisai serga. ir paselio reikalauciau butinai, galiausiai ji Zolyno g. pasidaryt mokamai galima. ir seimos narius irgi istirt.

suprantu, kai serga einantys i darzelius ar turintys tokiu broliu ar sesiu, bet kitu atveju nu neturi taip sirgt. nebent patys tasot po visur non stop. Vyresneliui musu pvz iejus i panoramos prekycentri alergija prasideda. veidas istinsta beziurint. nebeinam ten, kad ir kuom viliotu. kazkas sedi vedinimo sistemoj, kito paaiskinimo nerandam.
Atsakyti