Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjimo preparatai

Laba,
aš kaip tik dabar naudoju. Poveikis tikrai yra - mažina apetitą. Ir mano sesutė
naudoja, tai ir tą patį poveikį jaučia.
Atsakyti
As skaitinejau si puslapi prei isigydama lepto3/1,vis masciau kaip pasielgt.Pirkau.Triju savaiciu kursa.Jau savaites isgeriau.Valgau ka noriu tik savaime norisi maziau.Nesportuoju.Poveikis silpnas ,lyginanat su reklama zurnale apie si preparata.Taciau veikia.Nuo pilvuko gelbejimosi ratas nyksta.Manau ji vartot reiktu ilgeliau nei reklamuoja.Na matysiu pradejau antros savaites pakuote.
Atsakyti
Na aš labiau į gelį linkusi, nes tabletės vistiek per skrandį eina smile.gif
O tas gelis ir kramsnojimus visus nuima, nes aš anksčiau irgi pastoviai ką nors kramsnodavau, o dabar thumbup.gif pasižiūriu į saldainį praeidama pro šalį - ir nieko clap.gif jokio noro, nors buvau didelė smaližė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2008 12 05, 13:16)
Nu kur visos dingo???
Idomu butu suzinot vartojanciu pasiekimus  g.gif

Jau viena savaite sugeriau mirksiukas.gif Man tai patiko sie papildai thumbup.gif I wc vaikstau labai daug kartu, o jei dar suderinu mityba, tai isvis liuks. Numeciau nei daug, nei mazai blush-anim-cl.gif -3 kg, bet vis sis tas smile.gif

O dabar isvaziuoju svetur, tai padarysiu pertraukele, o po to pries pat sventes vel sugersiu 7 dienu kursa (kazkaip reikia prisiverst visa sav. nevalgyt "beleko", nes kai suderini mityba, papildai tikrai veikia mirksiukas.gif )

Tik va idomu kaip buna po to, kai nustoji juos gert g.gif Nes man visada buvo problema su wc, o dabar viskas susitvarke smile.gif

Kaip kitoms? jauciu kaip nustojot gert papildus ir i wc reciau einat?
Atsakyti
QUOTE(violjuste @ 2008 12 01, 19:07)
Sveikos, ir man ne pro šalį, bet aš dar maitinu, ėdomu, ar galima būtų naudoti 4u.gif

matininacioms ir nescioms negalima naudoti, nes per krauja ir vaikiukui atsiliepti gali, paskui nebevalgys unsure.gif
Atsakyti
Hoodia zole pasaulyje jau seniai zinoma, ne tokia naujiena kaip LT... nemazai apie ja skaiciau... skaiciau, kad yra zmoniu, kuriems ji isties padeda... bet problema ta, kad reikia isigyti tikra hoodia, ne mita... nezinau, kokiu budu tas gelis veikia, bet skaiciau, kad hoodios principas yra tas, kad pries valgant reikia igerti dvi kapsules uzgeriant pakankamu kiekiu vandens ir ji kazkaip issiplecia skrandyje, tad ir nesinori valgyti... Afrikieciu gentys si kaktusa naudojo eidami i medziokle, kai net kelias dienas reikejo kesti bada - uzkramte sio augalo, ji ilgai jausdavosi sotus...

Tad uzsikepiau ir as isigyti kapsuliu (nes tabletes fermentuotos), o skystos hoodios neisigyjau del finansu, ji tikrai nepigi, bet zmones forumuose kalbejo, kad skystis efektyvesnis... Tai valgyt isties maziau norejosi, bet ne taip, kad neprisiversciau valgyt, bet taip, kad galiu valgyt, o galiu ir ne... cia lemiamas momentas, nes jei neturi valios, hoodia nepades... galvojau, kal mano kapsulese maza koncentracija (nors pirkau didele), paklausiau mamos, kaip jai veikia, nes jai drauge is JAV atveze, tai patvirtino ta pati: jautiesi gana soti, bet nera taip, kad kazkas uzristu burna...

Tai va, mergaites, galvokite pacios... stebuklu nebuna... teks ir pacioms pasistengti.. sriubas valgyt neiseitis, nes kadanors uzvalgius ne tik sriubos, viskas sugris... siulau hoodia vartoti tik kaip pagalbine priemone... as pati negaliu atsidziaugti suradus sveika gyvenimo buda pagal Seltona... svoris krenta letai, bet uztikrintai... o vakarais mastau galbut pavartoti ir hoodios, kad mazesni kieki suvalgyciau... bet meniu mano ir fiz. aktyvumas tikrai nesikeis, nes Seltonas - jega!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IMK: 08 gruodžio 2008 - 17:28
QUOTE(IMK @ 2008 12 08, 18:26)
Hoodia zole pasaulyje jau seniai zinoma, ne tokia naujiena kaip LT... nemazai apie ja skaiciau... skaiciau, kad yra zmoniu, kuriems ji isties padeda... bet problema ta, kad reikia isigyti tikra hoodia, ne mita... nezinau, kokiu budu tas gelis veikia, bet skaiciau, kad hoodios principas yra tas, kad pries valgant reikia igerti dvi kapsules uzgeriant pakankamu kiekiu vandens ir ji kazkaip issiplecia skrandyje, tad ir nesinori valgyti... Afrikieciu gentys si kaktusa naudojo eidami i medziokle, kai net kelias dienas reikejo kesti bada - uzkramte sio augalo, ji ilgai jausdavosi sotus...

Tad uzsikepiau ir as isigyti kapsuliu (nes tabletes fermentuotos), o skystos hoodios neisigyjau del finansu, ji tikrai nepigi, bet zmones forumuose kalbejo, kad skystis efektyvesnis... Tai valgyt isties maziau norejosi, bet ne taip, kad neprisiversciau valgyt, bet taip, kad galiu valgyt, o galiu ir ne... cia lemiamas momentas, nes jei neturi valios, hoodia nepades... galvojau, kal mano kapsulese maza koncentracija (nors pirkau didele), paklausiau mamos, kaip jai veikia, nes jai drauge is JAV atveze, tai patvirtino ta pati: jautiesi gana soti, bet nera taip, kad kazkas uzristu burna...

Tai va, mergaites, galvokite pacios... stebuklu nebuna... teks ir pacioms pasistengti.. sriubas valgyt neiseitis, nes kadanors uzvalgius ne tik sriubos, viskas sugris... siulau hoodia vartoti tik kaip pagalbine priemone... as pati negaliu atsidziaugti suradus sveika gyvenimo buda pagal Seltona... svoris krenta letai, bet uztikrintai... o vakarais mastau galbut pavartoti ir hoodios, kad mazesni kieki suvalgyciau... bet meniu mano ir fiz. aktyvumas tikrai nesikeis, nes Seltonas - jega!

Na, visa tai kas pasakyta - tikra tiesa.
Tik jei daugiau paieskosite informacijos apie hudija - toje pacioje Wikipedijoje- rasite, kad tyrimai parode, jog hudija ekstraktas nebera tiek veiksmingas, kiek galetu del to, kad pereina per virskinamaji trakta, kas sumazina medziagos veiksminguma apie 40%. Todel dauguma gamintoju eme atsargiai vertinti savo galimybes ir priemones patikimuma. Tabletes yra gaminamos ir veikia jeigu hudijos kiekis yra 70-100%, o ne tik fikcija.

Hudija zele yra kita istorija. Medziaga nebepatenka i virskinamaji trakta, o patenka ten, kur ir turi buti. Hudija veikia alkio centrus, o kitos medziagos (jei paziuresite i sudeti) veikia kaip stangrinancios ir ju rasite daugelyje anticeliulitiniu priemoniu. Cia tyrimas apie medziagos veikima transderminiu budu.
http://www.planethoo...Slender Gel.pdf

Kalbant apie valios buvima ir nebuvima man su hudija lengviau. Tabletes gali ir pamirsti isgerti, o hudija pasitepti nera taip sunku, kai valaisi dantis, ar planuojiesi eiti pietauti, ar ruosiesi vakarienei. Jei jau norisi atsikratyti svorio, tai to mintys vienaip ar kitaip vis tiek galvoje sukasi. Zinau. Kita vertus, tableciu rezultata per kiek laiko gali pamatyti? - cia kaip istrauki granatos kaisti ir ziuri kada sprogs - t.y. po tableciu ziuri, kada cia jau nukris tas vienas kitas kg. Hudija panaudojus - poveiki (kad nesinori valgyti) pajunti po pusvalanzio - ir tai veza!! Ir nebeklausi saves, ko nori labiau - atsikratyti kg ar suvalgyti skanu pyrageli. Kiek save atsimenu, dazniausia nugaledavo pyragelis..
As ka tik atostogavau. Pasiemiau zele - tikrai netepiau kasdien 3 kartus, bet tik kai atsimindavau. Ir esu labai patenkinta, nes nei prisikirtau to maisto, nei kilogramu priaugau.
Cia anksciau toks komentaras buvo, kad neva geriau su seima tuos pinigus isleisti ir aptureti gera savaitgali. Dar karta patvirtinu, kad tikra tiesa. Va tik gal geriau, kad tai, ka sau asmeniskai ant maisto isleidziame per menesi (kartais ir daugiau nei 180 ltl), tai jau geriau isleisti ta pati ir paauginti pasitikejima savimi. O pinigu prekybos centre tikrai maziau isleisite- faktas!

...Man gyvenimas pasidare grazesnis... thumbup.gif
Atsakyti
Kita vertus, tableciu rezultata per kiek laiko gali pamatyti? - cia kaip istrauki granatos kaisti ir ziuri kada sprogs - t.y. po tableciu ziuri, kada cia jau nukris tas vienas kitas kg. Hudija panaudojus - poveiki (kad nesinori valgyti) pajunti po pusvalanzio - ir tai veza!! Ir nebeklausi saves, ko nori labiau - atsikratyti kg ar suvalgyti skanu pyrageli. Kiek save atsimenu, dazniausia nugaledavo pyragelis..

Visur rasoma, kad ir piliuliu, ir Hoodios skyscio poveikis toks pats kaip tos zeles turetu buti (nors abejoju kolkas, kol neisstudijavau literaturos ax.gif ) - uzmusti nora valgyti pries valgi, o ne 'tirpinti' kg... man neuzmuse... pirkau UK is vaistines, mamai irgi neveike - JAv pirkta Hoodia... schmoll.gif na labai noreciau patiketi stebuklais, bet VALIA ir yra tas stebuklas... neisivaizduoju saves, tepancios Hoodios ant ranku, kemsancios pyragaicius ir metancios po kelis kg per 2savaites lotuliukas.gif Ir kodel visi kartoja ta pacia sio kaktuso atradimo istorija apie afrikiecius, kurie pakramte jos, nejausdavo alkio.. PAKRAMTE, o ne pasitepe ranku lotuliukas.gif

Visoms, kurios tiki: jei kada pabandysiu (gal kas padovanos) ir suprasiu, kad apsrikau su savo skepticizmu, ateisiu, atsiprasiu ir parasysiu, kad klydau.... verysad.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IMK: 10 gruodžio 2008 - 01:28
Sakes, man po tu Talija S dingo visai apetitas, nebesuvalgau tiek, kiek anksciau, isvis valgau be didelio noro g.gif
Atsakyti
Na nezinau man tai jis nieko nepadejo 3 menesius geriau,0 sveiku,tik nezmoniskai galva skaudedavau,meciau....
Atsakyti
Kadangi gelis sumažino apetitą, tai galėjau atsilaikyti nekimšusi vakarais, pasisotindavau mažesne porcija, nevalgiau saldumynų nes visai nesinorėjo (nors esu laaaabai didelė smaližė), dariau į savaitę dvi iškrovos dienas, gerdama tik kefyrą. Man tas gelis patiko tuo, kad jo pagalba galėjau kontroliuoti ką valgau (ko anksčiau nelabai pavykdavo padaryti).
Atsakyti
as ji bandziau. pries vestuves. numeciau duok Dieve 3 kg. bet ir tai ne del to sirupo. jis vandeni is organizmo isvaro. kg, beje, su kaupu grizo... nevilties akimirkomis pagalvoju apie kokia radikalia priemone, bet praeina po savaites.

geriausia skaiciuoti kalorijas, nes:
sumazeja porcijos;
valgymas mazomis porcijomis ir daznai tampa gyvenimo yprociu, kurio deka kg nebepriauga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazke:): 24 sausio 2009 - 01:47