Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjimo preparatai

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 15, 22:24)
Ručike kiek kg jau netekai  unsure.gif o dėl skausmo atsargiai, gal kad mažiau valgai, man tai pirmas dienas skaudėjo nieko negerent, matyt skrandis traukėsi. Nes jai žolelės tos tabletytės tai neturėtu skaudėti  4u.gif

Dabar po skausmu nutraukiau gert ir dabar nuo pirmadienio vel pradesiu ax.gif
QUOTE(EvelinaC @ 2008 10 16, 13:49)
Rucike, kiek riboji maista? Aisq kas geriate ir metate kg parasykit kaip ribojate maista? Gal tai ribojimo poveikis ne tableciu? Dar vis abejoju bet jau truks ir turbut ryt uzsisakysiu 4u.gif
Sekmes jums drasuoles 4u.gif

Nezymiai. Sviesto maziau tepu, gritines maziau deduos...

QUOTE(Atikute @ 2008 10 17, 22:34)
Aš pirmą kartą pasimoviau ant reklamos  doh.gif  ir dabar gailiuosi, geriu savaitę, jokio poveikio nejaučiu, nei alkis mažėja, nei ką, svorio tai nei gramo nenukrito doh.gif  . O dar kas vakarą tais bjiaurias tabletes gert, nuo kurių net pykina, geriu nekvėpuodama doh.gif  doh.gif  doh.gif

Vakare kai reikia praryt, tai irgi pykina nuo kvapo doh.gif
Atsakyti
As tai visai patenkinta lepto 3/1. Zinoma naudoju ji su dieta, (ten taip parasyta ant pokelio, kad taip reik naudoti) tai keturios dienos minus 3 kg. Tikiuosi taip ir toliau man seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tai matyt atvirkštinis jų poveikis, nes iš vien tik valgyt ir tenoriu
Nenumečiau dar vis nei vieno kilo ir jau manau, kad nenumesiu
Atsakyti
dvieju savaitciu kursa isgeriau ir netekau 2kgtai labai mazai,ir kelis vakarus skaudejo skrandi,kuris gyvenime nera skaudejas,vienos savaites kursa dar turiu ,tad ruosiuosi grazinti ir laukti pinigu i savo saskaita
Atsakyti
O man tai vis šoną skauda ir nežinau nuo ko, galvoju gal nuo vaistų, bet vistiek dar geriu
Atsakyti
tai va mergytes galiu pasakyti apie siuos vaistus mano daktare patvirtino jog cia yra tik maisto papildas ir jis nevercia liekneti , as isgeriau vienos savaites pakuote ir rezultatas 0 , man geriau su dieta einasi nei cia gerti tas tabletes. tad mergaites neapsigaukite cia kaip viena panele minejo sis prieparatas yra tikras s............
Atsakyti

QUOTE(Atikute @ 2008 10 21, 22:24)
O man tai matyt atvirkštinis jų poveikis, nes iš vien tik valgyt ir tenoriu
Nenumečiau dar vis nei vieno kilo ir jau manau, kad nenumesiu

Nu va o as net valgyt pamirstu... Specialiai samoningai nustatyta valda einu valgyt, kad poto kokios ligos neisivaryciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!

Seku sia tem nuo pat pradziu ir savo nuomone jau esu issakiusi, bet negaliu abejingai skaityti, kai matau, kad daugumai net nepadeda sitas preparatas.
Vienai nukrito 3 kg per savaite, bet ji ir maziau valgyti pradejo, kitai sona skauda, trecia - pykina, o kitai nieko nekrenta.

Kaip sakoma, is sono geriau matyti. Mergaites, mielosios, atsibuskit!!!
Neeskit to sudo, kuri jums bruka!

Visos "liekninancios" tabletes tera tik saviapgaule.O sukciu firmos tik ir gyvena is tokiu silpnavaliu, kurie susigundo, "na gal si karta jau pavyks" NESAMONE!!!

JUS ESATE PAPRASCIAUSIAI REKLAMOS AUKOS, SILPNOS ASMENYBES, IR NEMYLITE SAVES, PASITEISINDAMOS, KAD MAN NEISEINA MAZIAU VALGYTI IR T.T.
MITYBA IR SPORTAS - STAI JUMS ATSAKYMAS, KAS PADES ATSIKRATYTI NEREIKALINGU KG.

As sneku is patirties.Po antro gimdymo sveriau 72 kg. Kadangi truputi smegenu turiu daugiau uz jus, tai needziau jokiu tableciu, o pasilaikiau L. Chazano dietos lygiai 3 menesius ir nukrito 15 kg iki 57 kg, net pati nepastebejau.
Ijungiu savo parasa, kad pamatytumete vizualiai, kiek numeciau svorio. Visa tai ivyko pries 2 metus. Dabar sveriu 61 kg.

Nuo sios savaites pradejau sportuoti. Tai dar vienas isbandymas sau, nes anksciau nekenciau sporto. Tiesiog noriu nusikratyti 4 kg, ir isbandyti dar viena buda, t.y. sporta, o tada vel drasiai galesiu pamokslautri, kaip ir dabar tai darau, nes esu tai patyrusi savo kailiu.

P.S. klausimelis pamastymui: jei jums paduotu suduko gabaleli ir pasakytu, kad tai 100 proc veiksmingas preparatas svorio metimui, jus ji irgi suvalgytumete?... g.gif

P.P.S. atleiskite, jei ka izeidziau, bet mano tiklsas buvo priversti jus susimastyti, ka darote, kol dar nevelu. As saves taip nekenciau, kad esu stora karve, kad mano noras numesti svorio buvo didesnis uz nora esti. Ir jus turite lygiai taip pat saves nekesti, nes, kol noras valgyti bus didesnis uz nora atrodyti likenai ir graziai, tol niekas jums nepades, jokios piliules!

Ir dar, jusu draugai ir artimieji myli jus tokias, kokias esate - storos uz jusu gera charakteri ar pan. Bet jiems dzin kaip jus jauciates. Ir tik labai geras draugas isdrista pasakyti, kad tu atrodai baisiai, daryk ka nors. Noreciau buti ta geraja jusu drauge, kuri isdrista i akis pasakyti tai ka galvoja.Nes atvirai sakau, man gaila storu zmoniu... Bet tereikia tik susiimti ir... Sekmes visoms!

Dar kart aatsiprasau, jei kam nepatiko mano pasisakymas, tai tiesiog mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Raja099 @ 2008 10 24, 16:38)
Sveikos!

Seku sia tem nuo pat pradziu ir savo nuomone jau esu issakiusi, bet negaliu abejingai skaityti, kai matau, kad daugumai net nepadeda sitas preparatas.
Vienai nukrito 3 kg per savaite, bet ji ir maziau valgyti pradejo, kitai sona skauda, trecia - pykina, o kitai nieko nekrenta.

Nu žinai, gal tu ir drąsiai pareiškiai savo nuomonę, bet............ aš tai nei kiek nepykstu ant tavo išsireiškių, nes negėriau jokių tablečių. Bet pagalvok kaip pasijus tos kurios bando gerdamos tabletes sulieknieti g.gif pupa nereikia taip varyti joms reikia padėti, tegul pabando, pabandys vieną pabandys kitą ir supras. Na aš realiai irgi buvau pradžioje labai susidomėjusi, bet kaip sakiau jai tai būtų veiksminga tai puse amerikos būtų manikenai. O dietų net nereikia laikytis norin numesti svorio, kaip minėjau mažinti lėkštutes ir pritariu sportuoti. Man tai pasisekė iki šios dienos -5 kg. bet šią savaitę sustojo, reiks kitą savaitę dar mažesnes lėkštutes imti. O savo giržtą nuomonę su beje nelabai cenzūriniais žodeliais pasiliekam prie savęs. Yra žinokite daug žmonių neturinčių valios, aš viena iš tų, karoliukus galiu verti iki pamėlinavimo, bet dieta mano skausmingas reikalas, bet jau 2 savaitės ištraukiau. O tu raja099 esi šaunuolė, bet jojo efektas kaip matau atsirades, ko tai grįžta tau tie kg ar tu tiesiog jau nesilaikai dietos????
Atsakyti
O man kazkas pasidare... Nebenoriu gert tu vaistu... Pageriau 2 dienas ir vel nebegeriu... Bandysiu gal tikrai kokios dietos laikytis blush2.gif
Atsakyti
ar girdejote, kad Hoodia priemone jau bus galima isigyti Lietuvoje? As labai skeptiskai vertinau HOODIA liekninamosios anticeliulitines zele veiksminguma, neva mazina apetita. Ka gi, turiu pripazinti - veikia! thumbup.gif . Jau numeciau 5 kg per 2 savaites. Nerealu! Rekomenduoju bet kam - manes net pilvo gurgimas nebekankina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 27 kovo 2012 - 10:56
Sveika, liuks kad tau suveike thumbup.gif
Kiek ml? Kiek kartu per diena tepti? mirksiukas.gif
Atsakyti