Sveikos!
Seku sia tem nuo pat pradziu ir savo nuomone jau esu issakiusi, bet negaliu abejingai skaityti, kai matau, kad daugumai net nepadeda sitas preparatas.
Vienai nukrito 3 kg per savaite, bet ji ir maziau valgyti pradejo, kitai sona skauda, trecia - pykina, o kitai nieko nekrenta.
Kaip sakoma, is sono geriau matyti. Mergaites, mielosios, atsibuskit!!!
Neeskit to sudo, kuri jums bruka!
Visos "liekninancios" tabletes tera tik saviapgaule.O sukciu firmos tik ir gyvena is tokiu silpnavaliu, kurie susigundo, "na gal si karta jau pavyks" NESAMONE!!!
JUS ESATE PAPRASCIAUSIAI REKLAMOS AUKOS, SILPNOS ASMENYBES, IR NEMYLITE SAVES, PASITEISINDAMOS, KAD MAN NEISEINA MAZIAU VALGYTI IR T.T.
MITYBA IR SPORTAS - STAI JUMS ATSAKYMAS, KAS PADES ATSIKRATYTI NEREIKALINGU KG.
As sneku is patirties.Po antro gimdymo sveriau 72 kg. Kadangi truputi smegenu turiu daugiau uz jus, tai needziau jokiu tableciu, o pasilaikiau L. Chazano dietos lygiai 3 menesius ir nukrito 15 kg iki 57 kg, net pati nepastebejau.
Ijungiu savo parasa, kad pamatytumete vizualiai, kiek numeciau svorio. Visa tai ivyko pries 2 metus. Dabar sveriu 61 kg.
Nuo sios savaites pradejau sportuoti. Tai dar vienas isbandymas sau, nes anksciau nekenciau sporto. Tiesiog noriu nusikratyti 4 kg, ir isbandyti dar viena buda, t.y. sporta, o tada vel drasiai galesiu pamokslautri, kaip ir dabar tai darau, nes esu tai patyrusi savo kailiu.
P.S. klausimelis pamastymui: jei jums paduotu suduko gabaleli ir pasakytu, kad tai 100 proc veiksmingas preparatas svorio metimui, jus ji irgi suvalgytumete?...
P.P.S. atleiskite, jei ka izeidziau, bet mano tiklsas buvo priversti jus susimastyti, ka darote, kol dar nevelu. As saves taip nekenciau, kad esu stora karve, kad mano noras numesti svorio buvo didesnis uz nora esti. Ir jus turite lygiai taip pat saves nekesti, nes, kol noras valgyti bus didesnis uz nora atrodyti likenai ir graziai, tol niekas jums nepades, jokios piliules!
Ir dar, jusu draugai ir artimieji myli jus tokias, kokias esate - storos uz jusu gera charakteri ar pan. Bet jiems dzin kaip jus jauciates. Ir tik labai geras draugas isdrista pasakyti, kad tu atrodai baisiai, daryk ka nors. Noreciau buti ta geraja jusu drauge, kuri isdrista i akis pasakyti tai ka galvoja.Nes atvirai sakau, man gaila storu zmoniu... Bet tereikia tik susiimti ir... Sekmes visoms!
Dar kart aatsiprasau, jei kam nepatiko mano pasisakymas, tai tiesiog mano nuomone...