Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjimo preparatai

Oho bigsmile.gif visai neblogai thumbup.gif Tik va idomu, ar cia daugiau psichologine puse padejo numesti, ar tas maisto papildas? g.gif Zinai kaip buna - sako, va bureja man ispranasavo ta ir ana ir bac - taip ir nutiko doh.gif Nors realiai kazkur smegeninej uzsifiksuoja ta informacija ir nesamoningai viska darai,kad taip ir nutiktu tongue.gif Tai gal ir siuo atveju - nusiteikei, kad tau tas papildas pades, pradejai maista reguliuoti, dviratuka paminti ir kg savaime tirpsta... Kaip sakoma, lieknenti reik pradet nuo smegenines, antraip visos pastangos nueis velniop doh.gif

Gerso dieneles ir lauksim toliau ziniu 4u.gif
Atsakyti
Aisku nuo smegenines, bet kaip ir rasiau as ir taip mazai valgau. Problema suletejus apykaita medziagu po gimdymo. Man ja reikia vel sureguliuot ir vel busiu 65 kg thumbup.gif
Atsakyti
as irgi nedaug tevalgau,nes nera isvis apetito kai pradejau gerti lepto3/1,obuoliu 4suvalgau per diena,pusryciams kava,vakarienei siaip ka nors,as tikiuosi kai pradesiu antr savaite gerti ,gal vyks organizmo persilauzymas,o dabar deja nusivyliai,o taip reikejo atsikratyti keliu kg,sestadieni turiu dalyvauti krikstynose,turejau tiksla suliekneti,bet deja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2008 10 07, 14:35)
Aciu uz palaikyma, o dietos tokios as nzn. Beto as ir siaip labai mazai valgai, net MB pyko kol dar Lepto negeriau. Mano +37 kg nestumo metu beda manai yra del suletejusios medziagu apykaitos  doh.gif ... Siaip problemu del ansvorio nesu turejus iskyrus 1 nestuma, kur buvo + 30 kg. .. doh.gif

Pas mane situacija tokia: per nestuma +11 kg, pagimdzius 9 kg nukrito, dabar jau mazyliui 1,5 metuku tai tiek laiko sedziu namie ir tuiu + 15 kg nuo pradinio svorio, kuris buvo iki nestumo ir nekito kokius 5-7 metus. Tai va liudnos zinios, sakyciau sedi ir valgai, bet, kad ne tiek jau ir valgau tik ansciau labai daug judejau dirbau itemptai nuo ryto iki vakaro o turbut tas sedejimas namuose savo daro. Beje kasdien einam i lauka kai nesergam aisq smile.gif ir sukoriam po 2 km tai manau turetu issivaikscioti kg, bet.... deja....
Atsakyti
Ručike, o kada tu geri tas tabletytes, ta prasme pries valgi, po valgio ar valgio metu?
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 10 09, 14:42)
Sveikutes visos!!! As taip pat kaip ir daugelis cia esanciu susidomejau lepto 3/1, tik vis nesiryztu uzsisakyti. Noretusi pasekt kaip Ručikei sekasi, kaip tie kg "tirpsta"  smile.gif Jei jos pasirodys veiksmingos tikrai uzsisakysiu.Sekmes tau Ručik!!!!  4u.gif ir pranesk kaip tau sekasi ne tik kg mesti, bet ir ar apimtys mazeja  4u.gif

Centimetru nesimatuoju, bet pagal rubus jauciu, kad mazeja thumbup.gif

QUOTE(eglytee @ 2008 10 09, 19:23)
Ručike, o kada tu geri tas tabletytes, ta prasme pries valgi, po valgio ar valgio metu?

Pacio valgio metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 10 11, 18:33)
Mergaites, tikrai žinau,kad antsvoris labai opi problema,bet netapkime reklamos aukomis ax.gif visos žinome ką reikia daryti, kad tą nelemtą svorį numest ir tabletės čia tikrai nepadės schmoll.gif atsisakykim riebaus maisto,majonezo,grietinės,naktinių pavalgymų ir bus sveika ir natūralu thumbup.gif

Majonezas ir grietinė tikrai nieko baisaus, didžiusias organizmo priešas anglevandeniai, jų vartojant mažiau ir svoris kris, beja as nuo pirmadienio nusprendžiau tik sumažinti porcijas atsisakiau cukraus ir ir saldumynų, ir po 19 val tik žalia arbata tai jau 3 kg nėra. Nereikia labai čia nei gerti tablečių nei badauti, valgau ką valgiau tik kai kada nevalgiau bulvių, duonytės, o jai norėjau įsidėdavau į lėkštutę vieną bulvytę ar puse riekutės duonytės, bet rezultatas -3 kg. toliau bandysiu šio principo laikytis, tai žiūrėsim ar Ručinė ar aš daugiau atsikratysim, tiesiok mane palaiko tas azartas, ar mažiau valgyti ar gerti tabletes thumbup.gif Tu Rutike tik neįsižeis, čia aš save bandau ax.gif ir beje nusipirkau New Nordic tas Mulberry lėtinančias cukraus įsisavinimą organizme, o jas pabandžiau dėl to kad pas mane kartais krenta staigiai cukraus kiekis kraujyje ir tada naikinu saldumynus, o jos neva subalansuoja cukrų karaujyje, aš jau senaiu apie jas girdėjau, bet irgi pabandžiau, nes šis preaparatas parduodamas vaistinėse ir jis tikrai yra natūralus, sudėti baltųjų šilkmedžių lapų ekstraktas, tai va wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 11 spalio 2008 - 20:34
QUOTE(rainiaake @ 2008 10 13, 13:43)
Rucike, kiek jau numetei?? Kaip savijauta?? g.gif

Savijauta tikrai gera. Jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu. O numeciau 4 kg thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2008 10 13, 23:10)
Per kiek tiksliai laiko Rucike numetei tuos 4 kg? Labai domiuosi, nes ir as noriu nusipirkt preparato tik vis neapsisprendziu kokio.

Per savaite iki 4 dienas.
Vakar buve uzejas skausmas skrandytje tik nzn nuo ko. manau tai ne Lepto 3/1 poveikis... Siandien jo negeriau, viskas gerai dabar. Ryt bandysiu gert ir ziuresiu kaip bus g.gif
Atsakyti
Rucike, kiek riboji maista? Aisq kas geriate ir metate kg parasykit kaip ribojate maista? Gal tai ribojimo poveikis ne tableciu? Dar vis abejoju bet jau truks ir turbut ryt uzsisakysiu 4u.gif
Sekmes jums drasuoles 4u.gif
Atsakyti
alkis tikrai mazeja,sestadieni buvau krikstynose tai vakare 7val suvalgiau kepsni ir nieko daugiau nebuvo noro ragauti,tik gerti labiau norisi,jeigu saves neverciau valgyti pietu,tai galeciau buti ir nevalgiusi,valgau kad reikia,o ne todel kad noriu,antra pakuote sestadieni baigsiu,o nukrito 2kg,tad rezultatas ne koks 4u.gif
Atsakyti
Aš pirmą kartą pasimoviau ant reklamos doh.gif ir dabar gailiuosi, geriu savaitę, jokio poveikio nejaučiu, nei alkis mažėja, nei ką, svorio tai nei gramo nenukrito doh.gif . O dar kas vakarą tais bjiaurias tabletes gert, nuo kurių net pykina, geriu nekvėpuodama doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti