labuka sie abu prieparatai yra tikrai veiksmingi.. pvz as per pusrycius suvalgau jogurta tada per pietus isgeriu 2 tabletes formoline L112 o apie 17-18h formoline baltymu dietos kokteili.. savijauta pagerejo ,jauciuosi zymiai lengvesne..svoris krenta.. sias rekomendacijas periamiau is pazistamos kuriai per menesi sekmingai pavyko atsikratyti 5 kg.. tai vat jei yra noras tai sios priemones tikrai pades.. beje tas baltymu kokteilis yra begalo sotus..net paciai keista buvo kaip puse dienos valgyt nesinori! baltymu dienos 21 porcija kainuoja beveik 90lt man rodos galima ir maziau pirkti,o formuline L112 kainuoja apie 80lt 48 tabletas.. tiesa dabar yra akcija ten kartu juos parduoda bet man rodos ten tik dietu knyguciu pridetu o kaina ta pati [B]
QUOTE(linucka-20 @ 2008 06 26, 17:42)
ok kiek laiko vartoji talia s kad jau pavyko 2 kg atsikratyti? ar dar kanors papildomai darai,ar tik maziau valgai?
Geriu jau gal 2 savaites As esu baisi saldumynu megeja Tai man nuo Talia S noras smaliziaut praejo (neskaitant braskiu ) Sportuot nesportuoju, nors ruosiuosi jau geras pusmetis Porcijos sumazejo, tiek nebetelpa, kiek anksciau, kazkaip greiciau sotumo jausmas ateina.. O anksciau , puse dienos prie saldytuvo prilipus
Ai, ir dar prisijungiau prie merginu - Menulio iskrovos dietos (karta per savaite geri tik arbatele ir kefyro, jei labai sunku) Visai patinka man ir nera labai sunku Tai va tokios kuklios mano pastangos
Ar galima vartoti formoline 112, jei vartoji kontraceptines tabletes? Ar nebus kokiu labai dideliu salutiniu poveikiu ar rimtu sutrikimu?
Na, kiek zinau tai jei vartoji kontraceptikus ir formaline, tai gali sumazetis kontraceptiniu tableciu poveikis. tipo negarantuota apsauga. Tik paguoda tokia , kad reikia daryti bent 4 val. pertrauka tarp formaline ir kontraceptiku.
pvz. as isgeriu formaline ryte ir per pietus, o kontraceptikus geriu tik velai vakare,gaunasi kazkur 7-8 val. pertrauka. Manau kad esu saugi
O kitokiu salutiniu poveikiu as nezinau
Naudoju antrą pakuotę.Rezultatų nezinau ,bet tik atsirado pašalinis poveikis Kazkokia alergija...Išgėrus tabletę,po valandos ir vėliau,pradeda nieztėt odą O dabar ir spuogais išberia,-rankas,pilvą,kojas.Turiu nuo alergijos vaistų,bet vistiek nesąmonė,- negalėsiu naudot šio preparato. .O tos tabletės neblogai sumązina apetitą,ir saldumynų poreikį
Sveikos mamos,
Skaitydama Moters savaitgalio priedą " Liekna ir graži " pamačiau per du puslapius reklamą lieknėjimo priemonės Lepto 3/1. Kaina tai nemaža... Sudomino tai, kad šis preaparatas yra visiškai natūralios sudėties. Nenoriu naudot chemijos, todėl norečiau sužinot kas juos gėrė ir koks šalutinis poveikis, kokie pasiekimai...
Skaitydama Moters savaitgalio priedą " Liekna ir graži " pamačiau per du puslapius reklamą lieknėjimo priemonės Lepto 3/1. Kaina tai nemaža... Sudomino tai, kad šis preaparatas yra visiškai natūralios sudėties. Nenoriu naudot chemijos, todėl norečiau sužinot kas juos gėrė ir koks šalutinis poveikis, kokie pasiekimai...
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 05, 15:56)
Deja jsi ten ne toks, ten tik viena kapsulė, o čia per diena deri 4 ir visos yra skirtingos
ryte kapsule, kurioje skystis, per pietus- paprasta kapsules formos tablete, o vakare 2 apvalios tabletes is dumbliu ( labai smirda)
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 06, 13:22)
Kiek dar mus kankinsi rašyk kiek numetei ir greitai
-2-3 kg
QUOTE(Ručike @ 2008 10 06, 15:31)
-2-3 kg
Ir nieko papildomai nedarei, nei mažiau valgei nei ką pakeitei?
QUOTE(izabele111 @ 2008 10 06, 15:42)
cia per kelias dienas -3kg? oi kaip man reikia numesti.....
sakau 2-3 kg. Nu 1,5 tai tikrai.
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 06, 16:32)
Ir nieko papildomai nedarei, nei mažiau valgei nei ką pakeitei?
Maziau valgau siek tiek, bet tikrai nebadauju
QUOTE(Breila @ 2008 10 06, 16:42)
Ir aš noriu numesti kelis kg., ar tikrai padeda, gal daugiau kas naudojote?
Pokol kas as viena
QUOTE(Zivilka @ 2008 10 07, 10:32)
o tai maziau valgai, ens apetitas pamazejo, ar samoningai tai darai?
Siaip apetitas biski pamazejo, bet pradejau valgyt maziau ir samoningai.
QUOTE(stru @ 2008 10 08, 12:32)
siandien jau 5diena su lepto/3,apetitas sumazejo,salutinio poveikio jokio nejauciu ,tik kazkodel nenukrito ne kiek svorio valgyt zymiai maziau valgau,nes tikrai nesinori,dar lauksiu ir ziuresiu,nes turiu 3savaiciu kursa
As jau 7 dienu kursa isgeriau, tai -3 kg garantuotai, netgi galiu sakyt - 4 Kg.
Keista, bet pati jauciuos kazkaip lengvesne