jo emilia999...svoris vienodas ir jau senokai jis pas mane užsistovėjo vietoj...na dienai ipusėjus kaip ir neblogai viskas. Artėja pietų metas grįžus po darbelio gersiu antrą pakelį...pirmą diena stebuklų nesitikiu... Reikia gerti po du pakelius į dieną...na jei tai pasirodis eilinis placebas tada gal reikės pabandyti spirulina...
Sveikutės,geriu šitą stebuklą aštunta diena.Užsisakiau 10 dienų kursą.Kažko labai įpatingo nejaučiu,gal saldumynų mažiau norisi.Skonis pakenčiamas,nežinau čia sutapimas ar ne,bet nukrito 2 kg.Bus matyt kaip bus kai išgersiu visą kavą.Nelabai kažko tikiuosi,tapau reklamos auka ,bet norėjosi pabandyti Sėkmės jums,mergaitės,ir man
Ineta vau sveikinu 2 kg jau pasiekimas sioks toks, o jei nesutapimas tai is vis super! o kiek per 10d, pagal program a galima numest?
man irgi stovi uzsistovejes nors tu ka o del spirulinos tai galit pasiskaityt temoi, bet man asmeniskai 0 poveikio, tik kad alki kontroliuoju, na ir medziagu apykaita pagreitejo. Man tai juokingai aplink visi tik ir sako kad sulieknejau o as nenumeciau nei 1 kg... na nzn.
man irgi stovi uzsistovejes nors tu ka o del spirulinos tai galit pasiskaityt temoi, bet man asmeniskai 0 poveikio, tik kad alki kontroliuoju, na ir medziagu apykaita pagreitejo. Man tai juokingai aplink visi tik ir sako kad sulieknejau o as nenumeciau nei 1 kg... na nzn.
Sveikos vis paskaitinėdavau Jūsų forumą ieškodama patarimų, tačiau neseniai sužinojau apie Energy Diet ir noriu pasidalinti savo nuomone apie jį
tai pakankamai naujas gaminys, maisto papildas - pakaitalas, todėl Lietuvoje jis dar nėra plačiai paplitęs. Svarbiausia tai, jog Energy Diet yra tik iš natūralių medžiagų, jokios sintetikos ir t.t.
naudojau ir dabar dar naudoju esu labai patenkinta, nes turėjau problemėlių su virškinimu, o dabar viskas susitvarkė ir dar vienas kitas kg nukrito kadangi esu smulkaus sudėjimo, tai numesti svorio nebuvo pagrindinis dalykas
tai pakankamai naujas gaminys, maisto papildas - pakaitalas, todėl Lietuvoje jis dar nėra plačiai paplitęs. Svarbiausia tai, jog Energy Diet yra tik iš natūralių medžiagų, jokios sintetikos ir t.t.
naudojau ir dabar dar naudoju esu labai patenkinta, nes turėjau problemėlių su virškinimu, o dabar viskas susitvarkė ir dar vienas kitas kg nukrito kadangi esu smulkaus sudėjimo, tai numesti svorio nebuvo pagrindinis dalykas
Išgėriau 5 dienų kursą...na...poveikio jokio, rezultatų taip pat... nei organizmas valėsi, nei apetitas mažesnis buvo
jis geriamas,ar tablečių pavidalu papasakokit daugiau ....kiek kainuoja? viskas mums rūpi
čia miltukai, kuriuos sumaišyti reikia su pienu arba vandeniu ir gaunasi labai skanus kokteiliukas:) įvairiausių skonių: kavos, vanilės, kapucino, braskiu..., vištienos, žirnių, grybų skoniai 17 skonių iš viso yra pagamina Prancūzijoje ir atveža į Lietuvą. Nėra jokių kenksmingų medžiagų, o sotumą suteikia baltymai ir reikalingas kiekis ląstelienos.
QUOTE(dizzy___ @ 2011 05 15, 21:52)
Ar bandet Modifast 2 sav programa? Ar krenta svoris ?
Taip, bandziau, krenta svoris ir valgyt visai nesinori. Cia labai veiksmingas budas mesti svori, tik brangokas.
Sveiki radau šią nuorodą http://www.liekneksv...svoriui_mazinti
rašo 100 proc. natūralūs, gal kas bandėte, kurį nors šios firmos produktą?pasidalinkite savo nuomone ačiū
rašo 100 proc. natūralūs, gal kas bandėte, kurį nors šios firmos produktą?pasidalinkite savo nuomone ačiū
Na ir as isbandziau sita "stebuka" Pinigu ismetimas i bala. Nesuprantu kas man pasidare, niekad tokiais dalykais nesigundydavau ir se, kad nori Zodziu, netikiu as tokiais dalykais, svori metu savo pastangu deka ir nereik tuomet pirkt kazkokiu absurdisku preparatu
Sveikutės. Prieš savaitę išbandžiau ir aš. Galiu pasakyti kad man skonis kažkaip nelabai, nebeprisiverčiu antrą išgerti per dieną (mėgstu kavą su cukrum ) Be abejo ir rezultato nepastebėjau, nes gėriau tik savaitę ir ne kiekvieną dieną .