Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjimo preparatai

O aš toliau sėkmingai jį geriu smile.gif Man skanu smile.gif Svoriukas dabar lyg ir stovi vietoj, bet manau minus 5 kg visai puikus rezultatas va jei dar tiek nukristų būtų tiesiog idealu smile.gif

Beje, pamiršau pridėt, kad... Geriau virt, o ne plikyt... Plikiau bet pajutau, kad viduriukai užkietėjo ... Vedu tai viskas ok dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretutttia: 04 rugpjūčio 2011 - 17:40
as geriau,pasakyciau kad neblogas,bet man norisi greitu rezultatu tai man niekas nepatinka verysad.gif kazkiek tikrai blokuoja smegenis,bet gan brangus rupuzokas......
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 08 04, 20:00)
as geriau,pasakyciau kad neblogas,bet man norisi greitu rezultatu tai man niekas nepatinka verysad.gif kazkiek tikrai blokuoja smegenis,bet gan brangus rupuzokas......

kiek laiko gerete ?ir kiek pavyko numesti? mirksiukas.gif man irgi noretusi greitu rezultatu bet turiu aukstesni spaudima tad veikiu atsargiai ir stebiu save. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesija @ 2011 07 12, 09:12)
Labas 4u.gif
Gal kas bande sita naujaji gerimuka? As gundaus pabandyt.. Turetu grazint pinigus, jei nepavyks g.gif O turiu antsvorio nemazai, tai gal tikrai suveiktu.. unsure.gif

Labas,

Aš turiu nusipirkusi 3 buteliukus, viena jau isbandziau, bet nzn ar ka padeda... Skonis kaip saltos arbatos, tad gerti galima smile.gif dar pabandysiu, jei nieko nepades bandysiu grazinti... na ta diena kai geri, tai jokio poveikio, bet kita diena lyg sotesnis jautiesi. Po antro karto kai geriau, tj kita diena pilva skaudejo, nzn ar nuo to... tai dar pabandysiu isgert, pranesiu kaip sekesi smile.gif

Siaip turiu dideliu bedu su apetitu... nzn kaip su juo kovoti. Buvau nusipirkus maisto papildu, bet nieko jie nemazina. Gal kas zino kokiu priemoniu apetitui mazinti?
Atsakyti
Na as geriu jau 3 bonkute jokio efekto mkan visai, ir nepasakyciau kad skrandis pilnas ten nuo vandens jis prisipildo nes 1 kapsule stikline vandens jei 2 kaps rekomenduoja 2 stiklines tai isgerus 2 stiklines vandens ir be sio papildo pusvalandi skrandis prisipildo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2010 09 09, 15:43)
g.gif geriau kaip nurodyta instrukcijoje,sportavau ir nepadejo

Gal virssvoris mazas labai buvo? ten parasyta, kad pritaikyta turincioms dideli virssvori..
Atsakyti
sveikos, gal galit pasidalint savo patirtimi apie vibro-sauna dirza?? padeda jis ar ne?
(rasom tik tos kurios turi toki ar panasu dalykeli smile.gif )
Atsakyti
kazkada pakibau ant kabliuko ir nusipirkau vibratone dirza. tai galiu pasakyti, kad tikras s... ir pinigai, ismesti i bala.
Atsakyti
Aš gėriau. Pradžioj tai labai apetitą mažino, nesinorėdavo valgyti, po to keletą kartų bandžiau gerti, tai pageriu 2-3 dienas, išberia visą spuogais, metu, po to vėl tas pats g.gif Gal ilgiau pagėrus praeitų man tie spuogai, bet nesinori ilgai visai spuoguotai vaikščiot blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal kuri esate išbandžiusios kavą padedančią lieknėti „CafeForm“?
Atsakyti
Labas rytas mergaitės. Na šiandien ryte išgėriau pirmą pakelį kavos tongue.gif pastebėjimai: skonis...pakenčiamas (panašus į tirpios kavos), pojūčiai...kažkaip keistai troškina dabar smile.gif na kita pakelį ketinu gerti vakarop...
Atsakyti
o tai reik gert 2 pakelius i diena? KAi uzbaigsit kursa, butinai praneskit rezultata drinks_cheers.gif . Gal dar kasnors gere ar geria si stebukla? kaip pojuciai? As tai db vartoju spirulina, tai irgi troskina, o turiu kava green coffee 800 , bet kol neisgersiu spirulinos, jos negersiu, tik karta paragavau tai skonis visaai labai skanus.. lig vanilines kokios kavos, beto plykit ja reik su 100ml vandens, poveikis buvo toks, jei isgeri ryte - vakare jau norisi niam niam, bet jei apie 12-13val, tai laisvai kontroliuoji alki... O kaip Jum raimasantos dabar jau ipusejus dienai su apetitu? nuo kiek kg startavot ? kiek norit numest???
Papildyta:
oj matau nuo kiek startavot rolleyes.gif musu parasai beveik vienodi thumbup.gif ir dabartinis svoris lotuliukas.gif
Atsakyti