Mano du kolegos daresi si testa tik skirtingais tikslais.
Vienas del svorio: saziningai laikesi sudarytos dietos ~6 men, tai rezultatai buvo akivaizdus.. tik kad pasiryzimo reikia didelio.. kai mes kepdavom saslykus, tai jis kepdavo folijoj cukinijas ar kazka panasaus
Antra del veido berimo: mergina labai bere.. visas veidas buvo nusetas spuogeliais.. pasidare si testa ir nustate pagrindinius alergizuojancius produktus. Rezultate - produktu atsisake ir turi tikrai grazu veida.. praejo visi sudirgimai bei spuogeliai.
Taigi pati nebandziau - nezinau, bet is artimos aplinkos tokiais pavyzdziais galiu pasidalinti
QUOTE(mairux @ 2011 04 10, 05:58)
Manau tikrai neverta. Darėmės testą ir mes su vyru. Pinigai dideli, valgyti nėra ką. Pavyzdžiui, mano vyrui netiko pomidorai, nors tai pati jo mėgstamiausia daržovė. Žuvis, kuri mums tiko, tokių nei pavadinimų nesu girdėjusi. Pavyzdžiui, pietums mums buvo pasiūlyta valgyti burokėlius su pupelėm, galima mišrainę, galima sriubą virti. Taip maitinantis nei jokių testų nereikia, svoris ir taip kris. Labai gerai buvo pasakyta, kad įsikalk, kad esi alergiška bandelėms, saldumynams, riebiam maistui, vėlyvai vakarieneiiri svoris tikrai nukris. O dar geriau (čia taip aš mąstau), tuos pinigus skirti normaliam dietologui.
bepigu sneketeti neigiamai, kai maisto netoleravimo testa darotes tik tam, kad kristu svoris
As testa dariausi tam, kad PAGALIAu galeciau tureti normalia oda, nes berimai, paraudimai ir zaideles mane PRIBAIGE.
Nevalgiau pries testa nei bandeliu, nei saldumynu, o kaip bere taip bere......
jau galvojau oda nusilupsiu is pykcio!!!!!!!!!
kai atlikau si testa, apsirode, kad man nekenkia nei sokoladas, nei kiauliena, nei tai, ko anksciau bijojau i burna isidet, nes maniau, kad butenc tie produktai yra berimo priezasti.
O pasirodo esu alergiska agurkams, moliugo sekloms, migdolams (juos valgydavau, nes gi SVEIKA), kefyro, arbuzu (o juk teigiama, kad jis valo organizma ir isnysksta daugelis bedu...........)
zodziu nustebaum, kad netoleruoju to, ka valgydavau kaip SVEIKA MAISTA.
Ir ka jus manot???? dabar mano oda LYGI, SVELNI- kaip kudikio uzpakaliukas!!!!!! Be jokiu prakeiktu demiu, su kuriomis kovojau 15 metu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ACIU DIEVUI, kad drauge parekomendavo nerealiai faina istaiga, kurioje ir atlikau si testa
Sumokejau nepigiai, bet rezultatas vertas MILIJONO!
o kas nori numest svori tai tikrai- bukit alergiski fast food'ui. Nors po Imupro 300 testo bus sudarytas individualus mitybos planas, kuris tikrai nevers badauti, o svoris biski nukris
O man tikrai pagreitino madziagu apykaita - aisku tik tom dienom, kai geriu jas
rezultatu zinoma galima pasiekti zinant ka gali valgyti ir ko ne, bet svarbiausia kaip pakeisti samone, kad tai ne laikina o visam gyvenimui, nes vos tik atsipalaidavus svoris soktels kosminiu greciu ir antra syki kris jau daug sunkiau
Labas
Gal kas bande sita naujaji gerimuka? As gundaus pabandyt.. Turetu grazint pinigus, jei nepavyks O turiu antsvorio nemazai, tai gal tikrai suveiktu..
Gal kas bande sita naujaji gerimuka? As gundaus pabandyt.. Turetu grazint pinigus, jei nepavyks O turiu antsvorio nemazai, tai gal tikrai suveiktu..
QUOTE(Auksaranke10 @ 2011 04 03, 14:13)
Man irgi idomu ar kas isbande lipo 6, kaina nemaza. Taciau pardaveja labai rekomendavimo. Baisu, kad raumenys nepradetu labai augti..D
Lipo 6 skirtas riebalu deginimui:) kaip nuo jo gali raumenys uzaugt???? Ir siaip moterims raumenys neauga o tik ryskeja, bet ir tai mitybos pagalba. Kad uzaugtu raumenys reikia naudori vyriskus hormonus!!!
Gal kas bandėte EV DETOX sirupą lieknėjimui ?
Radau jį sveikų produktų parduotuvėje, kaina ~ 30 lt
http://www.sveikipro...-sirupas-250-ml
Čia iš lankstinuko :
Tai ajurvedinių žolelių sirupas.
Ajurvedoje šios žolelės vartojamos metabolizmui spartinti, mesti svorį (ypač viršsvoriui ir nutukimui), kepenų ir inkstų veiklai gerinti bei aktyvinti, norint detoksikuoti organizmą, esant per dideliam skysčių kaupimuisi.
Sudėtis (250 ml): Boerhaavia diffusa - gulsčioji glemžūnė 4g, Adhatoda vasica - riešutinė justicija 2g, Tinospora cordifolia - širdžialapė drabsnė 2g, Plumbago zeylanica - ceiloninis pliumbagis 2g, juodasis pipiras 2g, palmių cukrus, alkoholis (6%).
Indikacijos : nutukimas (spartina medžiagų apykaitą, mažina riebalų atsargas, reguliuoja cukraus kiekį kraujyje), tinimas, skysčių užlaikymas , užterštas organizmas, augliai (hemorojus, cistos, miomos), reumatas
Vartojimas: 1 šaukštą sirupo išmaišykite nedidelėje stiklinėje vandens ir gerkite po maisto 1-2 kartus per dieną.
Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms
Radau jį sveikų produktų parduotuvėje, kaina ~ 30 lt
http://www.sveikipro...-sirupas-250-ml
Čia iš lankstinuko :
Tai ajurvedinių žolelių sirupas.
Ajurvedoje šios žolelės vartojamos metabolizmui spartinti, mesti svorį (ypač viršsvoriui ir nutukimui), kepenų ir inkstų veiklai gerinti bei aktyvinti, norint detoksikuoti organizmą, esant per dideliam skysčių kaupimuisi.
Sudėtis (250 ml): Boerhaavia diffusa - gulsčioji glemžūnė 4g, Adhatoda vasica - riešutinė justicija 2g, Tinospora cordifolia - širdžialapė drabsnė 2g, Plumbago zeylanica - ceiloninis pliumbagis 2g, juodasis pipiras 2g, palmių cukrus, alkoholis (6%).
Indikacijos : nutukimas (spartina medžiagų apykaitą, mažina riebalų atsargas, reguliuoja cukraus kiekį kraujyje), tinimas, skysčių užlaikymas , užterštas organizmas, augliai (hemorojus, cistos, miomos), reumatas
Vartojimas: 1 šaukštą sirupo išmaišykite nedidelėje stiklinėje vandens ir gerkite po maisto 1-2 kartus per dieną.
Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms
sweikos visos besidominčios lipro veikimu.
tai va ,kadangi as ji isbandziau nutariau pasidalinti patirtimi,
na man pradzioje sis preparatas patiko,nes slopino apetita,krito svoriukas nesilaikant stipriai dietos.
taciau pavartojus gal gera pusmeti su pertraukom,nusipirkau ir kazkas nebe taip,gal sudetis jau kita,bet nevekia jos manes taip- kaip anksciau,
nere stebuklingas preparatukas -tiesiog paglba lieknejant:) sekmes
na man pradzioje sis preparatas patiko,nes slopino apetita,krito svoriukas nesilaikant stipriai dietos.
taciau pavartojus gal gera pusmeti su pertraukom,nusipirkau ir kazkas nebe taip,gal sudetis jau kita,bet nevekia jos manes taip- kaip anksciau,
QUOTE(smailla @ 2011 07 21, 15:42)
sweikos visos besidominčios lipro veikimu.
man su lipro nes tu apie ja cia kalbi, buvo tas pats, tik man jau antra pakuote buvo ziauri... viduriavau, ziauriai pilva skaudedavo, geriau su pertraukom, i sav gal karta, kad isisvalytu zarnynas, nes bedos su juo...
bet cia kiek suprantu kalba eina apie kita papilda...
Kurią čia dieną pasidejavau sporto klube, kad amžinai jaučiuosi alkana ir kad spirulinos poveikis jau dingo ( ta prasme vėl alkis atsirado ), tai treneris pasiūlė vartoti SAFRIN , va čia nuoroda http://www.vaistai.l...letÄs-n60.html
o aprašymas tokis
Safrin
Padeda mažinti apetitą ir lieknėti
Maisto papildas
Safrin tai patentuota tabletė iš šafrano ekstrakto, kuris veikia alkio centrą smegenyse. Todėl ilgiau jaučiamas sotumas ir nesinori valgyti. Safrin padeda netekti svorio be didelių pastangų, nes veikliosios šio preparato medžiagos mažina apetitą mažiau suvartojama maisto ir gaunama kalorijų. Safrin geriausia pagalba norint sulieknėti!
Šafranas
Nustatyta, kad alkio jausmą tarp valgymų, o taip pat ir apetitą gali nuslopinti prieskonių karalius šafranas. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad šafranas padidina neuromediatoriaus serotonino kiekį, todėl greičiau pajuntamas ir ilgiau išlieka soties jausmas. Tai išties unikalus ir retas prieskoninis augalas, naudojamas nuo neatmenamų laikų. Pirmosios žinios apie šafraną užfiksuotos senovės Egipto papirusuose ir senovės Kinijos medicinos knygose maždaug 2000 metų pr. m. e. Romėnai jį naudojo norėdami pratęsti malonumo ir sotumo jausmą po valgio.
Safrin patentuotas maisto papildas iš šafrano ekstrakto
Tarptautinis patentas WO 2007/125243 A1
Patentas Prancūzijoje FR 0651443
«Padeda netekti svorio mažindamas norą užkandžiauti ir suteikdamas emocinį pasitenkinimą»
Vartojimas: gerti 1 tabletę prieš pusryčius ir 1 tabletę prieš pietus užgeriant stikline vandens. Norint pasiekti geresnių rezultatų vartojant Safrin, rekomenduojama laikytis sveikos mitybos ir gyvensenos principų.
Šafrano (Crocus sativus L.) ekst. 6:1 176,5 mg
Cholino (Cholino hidrotartratas) 100 mg
Pakuotė:
60 tablečių
Be laktozės, glitimo, mielių, be dirbtinių dažiklių, skonį suteikiančių medžiagų, konservantų. Pagaminta laikantis Geros Gamybos Praktikos (GGP) reikalavimų. Tinka diabetikams ir vegetarams. Laikyti ne aukštesnėje nei 25oC temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildo nevartoti kaip maisto pakaitalo.
Gamintojas: New Nordic Manufacturing ApS, Ny Østergade 11, DK-4000, Roskilde, Danija.
Kilmės šalis: Švedija.
Atstovas Baltijos šalyse: UAB New Nordic, www.newnordic.lt, tel.: +370 37 22 20 23.
Gal jau kuri bandėt?
o aprašymas tokis
Safrin
Padeda mažinti apetitą ir lieknėti
Maisto papildas
Safrin tai patentuota tabletė iš šafrano ekstrakto, kuris veikia alkio centrą smegenyse. Todėl ilgiau jaučiamas sotumas ir nesinori valgyti. Safrin padeda netekti svorio be didelių pastangų, nes veikliosios šio preparato medžiagos mažina apetitą mažiau suvartojama maisto ir gaunama kalorijų. Safrin geriausia pagalba norint sulieknėti!
Šafranas
Nustatyta, kad alkio jausmą tarp valgymų, o taip pat ir apetitą gali nuslopinti prieskonių karalius šafranas. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad šafranas padidina neuromediatoriaus serotonino kiekį, todėl greičiau pajuntamas ir ilgiau išlieka soties jausmas. Tai išties unikalus ir retas prieskoninis augalas, naudojamas nuo neatmenamų laikų. Pirmosios žinios apie šafraną užfiksuotos senovės Egipto papirusuose ir senovės Kinijos medicinos knygose maždaug 2000 metų pr. m. e. Romėnai jį naudojo norėdami pratęsti malonumo ir sotumo jausmą po valgio.
Safrin patentuotas maisto papildas iš šafrano ekstrakto
Tarptautinis patentas WO 2007/125243 A1
Patentas Prancūzijoje FR 0651443
«Padeda netekti svorio mažindamas norą užkandžiauti ir suteikdamas emocinį pasitenkinimą»
Vartojimas: gerti 1 tabletę prieš pusryčius ir 1 tabletę prieš pietus užgeriant stikline vandens. Norint pasiekti geresnių rezultatų vartojant Safrin, rekomenduojama laikytis sveikos mitybos ir gyvensenos principų.
Šafrano (Crocus sativus L.) ekst. 6:1 176,5 mg
Cholino (Cholino hidrotartratas) 100 mg
Pakuotė:
60 tablečių
Be laktozės, glitimo, mielių, be dirbtinių dažiklių, skonį suteikiančių medžiagų, konservantų. Pagaminta laikantis Geros Gamybos Praktikos (GGP) reikalavimų. Tinka diabetikams ir vegetarams. Laikyti ne aukštesnėje nei 25oC temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildo nevartoti kaip maisto pakaitalo.
Gamintojas: New Nordic Manufacturing ApS, Ny Østergade 11, DK-4000, Roskilde, Danija.
Kilmės šalis: Švedija.
Atstovas Baltijos šalyse: UAB New Nordic, www.newnordic.lt, tel.: +370 37 22 20 23.
Gal jau kuri bandėt?
QUOTE(Stichija @ 2011 08 04, 09:27)
Jau planuoju siandien pirkti , mat pas mane labai silpna sirdis, tai treneris labai atsakingai ziuri ka man rekomenduot , spirulinos tai neleido , na kai nusipirksiu ir pagersiu kelias dienas - atraportuosiu
o jis tinka tik sportuojantiems?idomomu ar tikrai slopina alki?