QUOTE(mairux @ 2011 04 10, 05:58)
Manau tikrai neverta. Darėmės testą ir mes su vyru. Pinigai dideli, valgyti nėra ką. Pavyzdžiui, mano vyrui netiko pomidorai, nors tai pati jo mėgstamiausia daržovė. Žuvis, kuri mums tiko, tokių nei pavadinimų nesu girdėjusi. Pavyzdžiui, pietums mums buvo pasiūlyta valgyti burokėlius su pupelėm, galima mišrainę, galima sriubą virti. Taip maitinantis nei jokių testų nereikia, svoris ir taip kris. Labai gerai buvo pasakyta, kad įsikalk, kad esi alergiška bandelėms, saldumynams, riebiam maistui, vėlyvai vakarieneiiri svoris tikrai nukris. O dar geriau (čia taip aš mąstau), tuos pinigus skirti normaliam dietologui.

bepigu sneketeti neigiamai, kai maisto netoleravimo testa darotes tik tam, kad kristu svoris

As testa dariausi tam, kad PAGALIAu galeciau tureti normalia oda, nes berimai, paraudimai ir zaideles mane PRIBAIGE.
Nevalgiau pries testa nei bandeliu, nei saldumynu, o kaip bere taip bere......
jau galvojau oda nusilupsiu is pykcio!!!!!!!!!
kai atlikau si testa, apsirode, kad man nekenkia nei sokoladas, nei kiauliena, nei tai, ko anksciau bijojau i burna isidet, nes maniau, kad butenc tie produktai yra berimo priezasti.
O pasirodo esu alergiska agurkams, moliugo sekloms, migdolams (juos valgydavau, nes gi SVEIKA), kefyro, arbuzu (o juk teigiama, kad jis valo organizma ir isnysksta daugelis bedu...........)
zodziu nustebaum, kad netoleruoju to, ka valgydavau kaip SVEIKA MAISTA.
Ir ka jus manot???? dabar mano oda LYGI, SVELNI- kaip kudikio uzpakaliukas!!!!!! Be jokiu prakeiktu demiu, su kuriomis kovojau 15 metu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ACIU DIEVUI, kad drauge parekomendavo nerealiai faina istaiga, kurioje ir atlikau si testa

Sumokejau nepigiai, bet rezultatas vertas MILIJONO!
o kas nori numest svori tai tikrai- bukit alergiski fast food'ui. Nors po Imupro 300 testo bus sudarytas individualus mitybos planas, kuris tikrai nevers badauti, o svoris biski nukris