Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjimo preparatai

Kaip ir zadejau, dalinuos savo patirtimi su situo preparatu... Tai gi reziume - per pirmas 3 dienas geriant preparata ir laikantis rekomenduojamos dietos, buvo nukrites 1 kg, bet per tas 9 dienas kai, neva, turejo kristi svoris, nei vienas kg nenukrito, o ir tas anksciau pasmestas kylas pas mane ir vel sugrizo lotuliukas.gif O dar raso anotacijoje, kad jokio jojo efekto doh.gif Zodziu, jungiuos prie tos daugumos, kuriai sis "stebuklas" niekaip nepadejo tongue.gif
Atsakyti
Manau tikrai neverta. Darėmės testą ir mes su vyru. Pinigai dideli, valgyti nėra ką. Pavyzdžiui, mano vyrui netiko pomidorai, nors tai pati jo mėgstamiausia daržovė. Žuvis, kuri mums tiko, tokių nei pavadinimų nesu girdėjusi. Pavyzdžiui, pietums mums buvo pasiūlyta valgyti burokėlius su pupelėm, galima mišrainę, galima sriubą virti. Taip maitinantis nei jokių testų nereikia, svoris ir taip kris. Labai gerai buvo pasakyta, kad įsikalk, kad esi alergiška bandelėms, saldumynams, riebiam maistui, vėlyvai vakarieneiiri svoris tikrai nukris. O dar geriau (čia taip aš mąstau), tuos pinigus skirti normaliam dietologui.
Atsakyti
nukrito 2kg smile.gif
Atsakyti
sveikutes,man sis papildas nebadejo nei svorio numesti,nei medziagu apykaita paspartino schmoll.gif nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
as sutiksiu su Perry,nieko gero su siuo preparatu-nors ir pati uzvedziau sia tema.ir dar -turbut sportuojant ir valgant su saiku numesi daugiau negu 2kg.mano atveju yra tai,kad mazas kaprizingas yra leliukas,o po to seka eile dalyku delko svoris nekrenta sad.gif as eile metu sportavau-lankiau sportinius sokius 8 metus-ir valgiau kaip tikras lietuvis diedas,dabar as nesportuoju ,bet valgau mesa ir darzoves,saldumynu nemegstu.ir dabar susidariau isvada,kad be judejimo svoris neis zemyn wink.gif todel visom mamytem palinkesiu ne sportuoti,bet tiesiog judeti daugiau thumbup.gif thumbup.gif ir mes pasieksim ta issvajota rezultata biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi teko išbandyti šį dalyką. Turiu pasakyti, kad svoris krenta dėl to, kad porcijos yra labai mažos, t.y. daug daržovių ir vaisių, bet mėsos ir žuvies tikrai labai mažai (delno dydžio gabaliukas per dieną - apie 200 g). Man be duonos ir bulvių sotumo jausmo tai tikrai nesuteikdavo doh.gif
Sąžiningai laikiausi visus pusę metų, tai jaučiausi nuolat alkana ir pikta, nors turiu pasakyti, kad virškinimo sistemai padėjo (turėjau problemų su vidurių užkietėjimu). Dar labai nepatiko, kad kasdien turi valgyti vis kitokį maistą (tarkim, jei pirmadienį valgai lašišą, tai kitą kartą ją gali valgyti tik penktadienį), labai daug laiko užima maisto gaminimas, nes negali porai dienš sriubos išsivirti ar žuvies išsitroškinti sad.gif Svečiuose taip pat esi labai ribojamas - nešdavausi ryžių ir salotų, o taip norėdavosi visų tų skanumynų, kuriuos kiti valgo sad.gif nors trupučio...
Dabar tokį "testą" pasidarau pati smile.gif t.y. savaitę atsisakau pieno produktų, nevalgau duonos, bandelių, saldumynų ir valgau daugiau vaisių ir daržovių ir rezultatai tikrai ne prastesni smile.gif Šiaip ten labai veikia tas dalykas, kad, kai sumoki tiek pinigėlių, tai nori nenori prisiverti laikytis dietos. Bet daugiau tikrai nedaryčiau tokio dalyko... geriau tuos pinigus vaisiams ir daržovėms išleisti negu testams smile.gif
Galiu pasakyti, kad dažniausiai netinkami dalykai jums bus tie, kuriuos dažniausiai valgote (rugiai, kviečiai, kiauliena, vištiena, jautiena, dažniau valgomos žuvys, vaisiai ir daržovės, cukrus, kava, arbata (žalia taip pat), kakava) plius pieno produktai. Taigi susirašykite šiuos produktus ir keliaukite į parduotuvę pirkti kruopų ir skaityti etikečių smile.gif

P.S. Vieną gerą dalyką ši dieta tikrai davė. Pradedi iš naujo jausti, koks skanus yra paprastas maistas... Miežiai ar soros su keptais svogūnais buvo tikras delikatesas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nima***: 17 balandžio 2011 - 18:27
Isgeriau 2 tabletes ant tuscio skrandzio ir blogai padariau sustojo skrandis, pradejo karstis pilti, ir dabar dar pila po 4 valandu po pavartojimo plius ir vidurius paleido, jauciuosi kaip po geros pirties: pila karstis, lengvumas pilve, tik drugeliai neskraido..Galvoju chili pipirai yra astrus, juokauti su tusciu skrandziu neverta, po to isigysi skrandzio zaizda. Bet uzkure mano medziagu apykaita kad taip karstis pila.
Atsakyti
vakare pavalgiusi isgeriau 2 tabletes chili tai vidurius paleido. Ryte pilvas buvo siek tiek maziau issiputes ir svarstykles rode keleta simtu gramu maziau. Si ryta isgeriau tik viena tablete nors rekomenduoja pirmaja savaite gerti po 2 tabletes ryte ir vakare., nes nezavi mintis darbe sedeti tualete. Tablete tokia malonaus metinio skonio.
Atsakyti
siryta pasiziurejau i veidrodi pilvas normaliai susitraukes, papasakojau kolegems ir tos uzsisake viena pakuote per puse. Tai viena juokiasi, pirscioja patyliukais visa ryta nuo tableciu. ir sake karsta yra. Jos veikia kaip mezym forte
Atsakyti
3 savaitės --2kg, bet nežinau ar nuo Chili ar nuo to, kad ribojau truputį maistą, po 18 val tik vaisiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikuolyte @ 2010 11 25, 18:33)
As geriu naturalu kokteili, alki numalsina tikrai. nepatarciau gerti baltyminiu kokteiliu, jie yra sintetiniai ir apsunkina organizma.

O tai naturalus - tai kaip - pati is kazko pasigaminane ar pirkti buna? Prasom placiau... ax.gif
Atsakyti
Ar bandet Modifast 2 sav programa? Ar krenta svoris ?
Atsakyti