Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjimo preparatai

Na ką,šiandien 4 diena po miltelių gėrimo,nuo pradžios 3 dienos gėrimo + 3 dienos stabilizavimo, pokytis -1 kg. biggrin.gif na tikrai ne stebuklai,turint omenyje,kad paskutines 3 dienas tikrai labai nedaug valgiau,nes mažai buvau namie.Aišku dar liko dienu per kurias turi kristi kg,tai labai ir nepergyvenu. Iš kitos pusės,kaip ir nelabai meluoja,nes vienas kursas iki -5 kg.,o tai juk gali būti ir -1 kg. biggrin.gif
Man tikrai jie neveikė taip žaibiškai,kaip kitai panelei juos vartojusiai.
Atsakyti
4u.gif
nu ka arteja ir mano 9 dienos i pabaiga smile.gif
rezultatai nuliniai smile.gif
pameciau per savaite dar apie 1,5 kg., bet del to, kad valgiau virta ir ant zariju kepta maista, nerijau vakarais ax.gif
o vat siandiena po vakaryksciu blynu, tortu ir sampano +900 g. smile.gif
tad manau neverta prasideti su sia priemone, na nebent bus kam pades mirksiukas.gif
o del pinigu grazinimo tai praejus tom 9 dienom kreipsiuosi, kad grazintu
Papildyta:
QUOTE(GreenEyes @ 2011 03 04, 00:16)
man atrodo, kad metate pinigus i bala. Jej valgydamo sokoladus tikrai numesite belekiek svorio teks man atsiprasyti, bet iki tol niekad neleisciau pinigu tokiem dalykam, negi sunku maziau valgyt? rolleyes.gif

netek neteks atsiprasyti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Facebook'e šio papildo neradau, kaip reklamuoja. Lietuvos ryte yra straipsnis (minima ir ta pati kompanija NovaPharm): http://www.lrytas.lt...1...rfozės.htm
Ir neradau, kad šį papildą būtų notifikavusi Valstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos. Galbūt tai prancūzų gaminys Lietuvos rinkai? smile.gif
Papildyta:
Užklausiau VVSPT. Gal ką atsakys.
Atsakyti
Sveikos merginos,

nerašiau, nes nelabai laiko buvo, o dabar rašau neskaitydama visų komentarų - nes žinau kiek žmonių, tiek nuomonių.
Kalbėsiu iš savo patirties smile.gif

gavau aš tą "stebuklą" ganėtinai greitai, pirmą dieną pradėjau vartot neįsiskaičius iki galo (jį reikia vartot 3 kart per dieną tam tikrom valandom). likusias dvi - laikiausi grafiko smile.gif .... bet - rezultatai šiai dienai stulbinantys smile.gif
Pradėjau gert - galvojau nesugebėsiu - nes skonis vanilės, kurios aš žiauriai nekenčiu smile.gif Bet paskui pripratau ir baigusi gert netgi jau norėjosi tos "košės"

Numečiau keturis kg. kelnės smunka smile.gif o ir vyras pastebėjo smile.gif thumbup.gif

Prasidėjo antras etapas smile.gif Žiūrėsiu kas bus toliau.

Viso šito reikalo esmė labai paprasta - per tas tris dienas nevartoti alkoholio (tik tiek kiek leidžiama) ir absoliučiai jokių baltymų.

neigiamo pojūčio nepajaučiau jokio (išskyrus vieną). Ketvirtą dieną - norėjosi gerklę praryt kaip troškino smile.gif smile.gif))

Na, ką - nuo rytoj trys dienos ir po keliolikos dienų žiūrėsiu - gal į mergautines kelnes tilpsiu smile.gif)))

Atsakyti
Menesi geriau ir as, apribojau valgyma plius ir rezultatas +3 kg. Bet skrandzio skausmas nezmoniskas tikrai buvo garantuotas. Dabar ismeginau kitoki preparata, bet neminesiu jo pavadinimo, nes vaistinese jis neparduodamas. Pasportuot siek tiek pradejau, alkio zverisko nebejauciu, tai per 2 menesius -8 kg. Dar liko kokie 4 nepageidaujami, bet manau ir ju atsiktatysiu pamazu wink.gif
Atsakyti
chm smile.gif) Jūsų kiekvienos reikalas ką galvoti smile.gif Tačiau galiu visas galūnes atiduoti - tai ne reklaminė kampanija smile.gif Pati šitą preparatą atradau ieškodama informacijos apie kitą (kinietišką) lieknėjimo preparatą ax.gif Perskaičiau tos moters istoriją ir susidomėjau kaip ir Jūs. Įsijungus "googlą visagalį" ieškojau daugiau info ir radau pas Jus - Super mamas, kad yra tema apie šį preparatą. Kadangi komentuoti gali tik registruoti lankytojai - teko prisiregistruot ir "pasigirt" blush2.gif kad aš jį įsigijau. Štai tokia priešistorė smile.gif
Negaliu pasakyt, kad apimtys laaaabai stipriai sumažėjo - bet tas po gimdymo likęs gelbėjimo ratas bliūkšta smile.gif Aš įsivaizduoju, kad kiekvienai moteriškei individualiai šitas preparatas veikia. Aš esu pakankamai sėsli, mano darbas nefizinis, o sėdimas - kilogramų nukrito mažiau nei reklamuojama, bet tas riebalų sluoksnis sumažėjo tikrai smile.gif
Niekieno neskatinu pirkti - tiesiog norėjau pasidalinti savo patyrimu smile.gif
Atsakyti
Laba diena, esu naujas vartotojas ir prisijungiau radusi čia pokalbius apie 309 preparatą...aš jų įsigijau ir vakar baigiau tą vadinamąjų pirmą kursą. Gal kas galėtų parašyti kokia turi būt pertrauka tarp tų kursų. 9 dienos?
Atsakyti
Sveikos, gal kas bande ANIMAL CUTS papildus? Noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Ir as vakar baigiau gerti tas piliules bei miltelius. Siandien prasidejo 9 dienu kg kritimo laukimo laikotarpis.. biggrin.gif Noreciau numesti 5 kg rolleyes.gif Nu per tas 3 dienas laikantis su piliulemis gautos rekomenduojamos dietos, nukrito 1 kg. Jei daugiau ir nenukris, tai kaip rase MildaS, bent jau bus tas preparatas paskatines mane suimti save i rankas wink.gif Po 9 dienu parasysiu ar buvo koks poveikis.
Atsakyti
labukas mergaites smile.gif si papilda man rekomendavo labai maloni vaistininke.vartoju ji jau keleta dienu.svorio atzvilgiu pakitimu dar nera,bet labai jau valgyt nenoriu :)mano svorio problemos gan nedideles-po antro nestumo niekaip nenukrenta 5kg,valgau mazai,bet turbut labai suletejus medziagu apykaita verysad.gif mergaites jai turit pazinciu su siuo papildu,labai prasau pasidalinkit savo patirtimi bigsmile.gif
Atsakyti
jei dar kam idomu, tai is patirties jau galiu pasakyt, kad tai yra visiskas s..., kuris dar ir nemazus pinigus kainuoja. nei gramo nepameciau, kol vartojau, o kai nustojau vartoti, tai kokie +3 kg prisidejo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

tai va man šiandien paskutinė diena. Rezultato beveik jokio lotuliukas.gif apie 2 kg. ir tai tik todėl, kad pati labai stengiausi nevalgyti. O išgėrus tas tabletes tai aš kaip tik pajusdavau alkį verysad.gif. Gaila išmestų pinigų, nors aš pirkau truputėli pigiau.
Taip, kad nešvaistykite pinigų veltui. Daugiau pasistengus galima save kontroliuoti ir be papildomų tablečių.
Visoms sėkmės ir ištvermės metant svorį 4u.gif
AŠ PABANDŽIAU PIRMĄ IR PASKUTINĮ KARTĄ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 25 kovo 2011 - 12:58