Na ką,šiandien 4 diena po miltelių gėrimo,nuo pradžios 3 dienos gėrimo + 3 dienos stabilizavimo, pokytis -1 kg. na tikrai ne stebuklai,turint omenyje,kad paskutines 3 dienas tikrai labai nedaug valgiau,nes mažai buvau namie.Aišku dar liko dienu per kurias turi kristi kg,tai labai ir nepergyvenu. Iš kitos pusės,kaip ir nelabai meluoja,nes vienas kursas iki -5 kg.,o tai juk gali būti ir -1 kg.
Man tikrai jie neveikė taip žaibiškai,kaip kitai panelei juos vartojusiai.
nu ka arteja ir mano 9 dienos i pabaiga
rezultatai nuliniai
pameciau per savaite dar apie 1,5 kg., bet del to, kad valgiau virta ir ant zariju kepta maista, nerijau vakarais
o vat siandiena po vakaryksciu blynu, tortu ir sampano +900 g.
tad manau neverta prasideti su sia priemone, na nebent bus kam pades
o del pinigu grazinimo tai praejus tom 9 dienom kreipsiuosi, kad grazintu
Papildyta:
QUOTE(GreenEyes @ 2011 03 04, 00:16)
man atrodo, kad metate pinigus i bala. Jej valgydamo sokoladus tikrai numesite belekiek svorio teks man atsiprasyti, bet iki tol niekad neleisciau pinigu tokiem dalykam, negi sunku maziau valgyt?
netek neteks atsiprasyti
Facebook'e šio papildo neradau, kaip reklamuoja. Lietuvos ryte yra straipsnis (minima ir ta pati kompanija NovaPharm): http://www.lrytas.lt...1...rfozÄs.htm
Ir neradau, kad šį papildą būtų notifikavusi Valstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos. Galbūt tai prancūzų gaminys Lietuvos rinkai?
Papildyta:
Užklausiau VVSPT. Gal ką atsakys.
Ir neradau, kad šį papildą būtų notifikavusi Valstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos. Galbūt tai prancūzų gaminys Lietuvos rinkai?
Papildyta:
Užklausiau VVSPT. Gal ką atsakys.
Sveikos merginos,
nerašiau, nes nelabai laiko buvo, o dabar rašau neskaitydama visų komentarų - nes žinau kiek žmonių, tiek nuomonių.
Kalbėsiu iš savo patirties
gavau aš tą "stebuklą" ganėtinai greitai, pirmą dieną pradėjau vartot neįsiskaičius iki galo (jį reikia vartot 3 kart per dieną tam tikrom valandom). likusias dvi - laikiausi grafiko .... bet - rezultatai šiai dienai stulbinantys
Pradėjau gert - galvojau nesugebėsiu - nes skonis vanilės, kurios aš žiauriai nekenčiu Bet paskui pripratau ir baigusi gert netgi jau norėjosi tos "košės"
Numečiau keturis kg. kelnės smunka o ir vyras pastebėjo
Prasidėjo antras etapas Žiūrėsiu kas bus toliau.
Viso šito reikalo esmė labai paprasta - per tas tris dienas nevartoti alkoholio (tik tiek kiek leidžiama) ir absoliučiai jokių baltymų.
neigiamo pojūčio nepajaučiau jokio (išskyrus vieną). Ketvirtą dieną - norėjosi gerklę praryt kaip troškino ))
Na, ką - nuo rytoj trys dienos ir po keliolikos dienų žiūrėsiu - gal į mergautines kelnes tilpsiu )))
nerašiau, nes nelabai laiko buvo, o dabar rašau neskaitydama visų komentarų - nes žinau kiek žmonių, tiek nuomonių.
Kalbėsiu iš savo patirties
gavau aš tą "stebuklą" ganėtinai greitai, pirmą dieną pradėjau vartot neįsiskaičius iki galo (jį reikia vartot 3 kart per dieną tam tikrom valandom). likusias dvi - laikiausi grafiko .... bet - rezultatai šiai dienai stulbinantys
Pradėjau gert - galvojau nesugebėsiu - nes skonis vanilės, kurios aš žiauriai nekenčiu Bet paskui pripratau ir baigusi gert netgi jau norėjosi tos "košės"
Numečiau keturis kg. kelnės smunka o ir vyras pastebėjo
Prasidėjo antras etapas Žiūrėsiu kas bus toliau.
Viso šito reikalo esmė labai paprasta - per tas tris dienas nevartoti alkoholio (tik tiek kiek leidžiama) ir absoliučiai jokių baltymų.
neigiamo pojūčio nepajaučiau jokio (išskyrus vieną). Ketvirtą dieną - norėjosi gerklę praryt kaip troškino ))
Na, ką - nuo rytoj trys dienos ir po keliolikos dienų žiūrėsiu - gal į mergautines kelnes tilpsiu )))
Menesi geriau ir as, apribojau valgyma plius ir rezultatas +3 kg. Bet skrandzio skausmas nezmoniskas tikrai buvo garantuotas. Dabar ismeginau kitoki preparata, bet neminesiu jo pavadinimo, nes vaistinese jis neparduodamas. Pasportuot siek tiek pradejau, alkio zverisko nebejauciu, tai per 2 menesius -8 kg. Dar liko kokie 4 nepageidaujami, bet manau ir ju atsiktatysiu pamazu
chm ) Jūsų kiekvienos reikalas ką galvoti Tačiau galiu visas galūnes atiduoti - tai ne reklaminė kampanija Pati šitą preparatą atradau ieškodama informacijos apie kitą (kinietišką) lieknėjimo preparatą Perskaičiau tos moters istoriją ir susidomėjau kaip ir Jūs. Įsijungus "googlą visagalį" ieškojau daugiau info ir radau pas Jus - Super mamas, kad yra tema apie šį preparatą. Kadangi komentuoti gali tik registruoti lankytojai - teko prisiregistruot ir "pasigirt" kad aš jį įsigijau. Štai tokia priešistorė
Negaliu pasakyt, kad apimtys laaaabai stipriai sumažėjo - bet tas po gimdymo likęs gelbėjimo ratas bliūkšta Aš įsivaizduoju, kad kiekvienai moteriškei individualiai šitas preparatas veikia. Aš esu pakankamai sėsli, mano darbas nefizinis, o sėdimas - kilogramų nukrito mažiau nei reklamuojama, bet tas riebalų sluoksnis sumažėjo tikrai
Niekieno neskatinu pirkti - tiesiog norėjau pasidalinti savo patyrimu
Negaliu pasakyt, kad apimtys laaaabai stipriai sumažėjo - bet tas po gimdymo likęs gelbėjimo ratas bliūkšta Aš įsivaizduoju, kad kiekvienai moteriškei individualiai šitas preparatas veikia. Aš esu pakankamai sėsli, mano darbas nefizinis, o sėdimas - kilogramų nukrito mažiau nei reklamuojama, bet tas riebalų sluoksnis sumažėjo tikrai
Niekieno neskatinu pirkti - tiesiog norėjau pasidalinti savo patyrimu
Ir as vakar baigiau gerti tas piliules bei miltelius. Siandien prasidejo 9 dienu kg kritimo laukimo laikotarpis.. Noreciau numesti 5 kg Nu per tas 3 dienas laikantis su piliulemis gautos rekomenduojamos dietos, nukrito 1 kg. Jei daugiau ir nenukris, tai kaip rase MildaS, bent jau bus tas preparatas paskatines mane suimti save i rankas Po 9 dienu parasysiu ar buvo koks poveikis.
labukas mergaites si papilda man rekomendavo labai maloni vaistininke.vartoju ji jau keleta dienu.svorio atzvilgiu pakitimu dar nera,bet labai jau valgyt nenoriu :)mano svorio problemos gan nedideles-po antro nestumo niekaip nenukrenta 5kg,valgau mazai,bet turbut labai suletejus medziagu apykaita mergaites jai turit pazinciu su siuo papildu,labai prasau pasidalinkit savo patirtimi
jei dar kam idomu, tai is patirties jau galiu pasakyt, kad tai yra visiskas s..., kuris dar ir nemazus pinigus kainuoja. nei gramo nepameciau, kol vartojau, o kai nustojau vartoti, tai kokie +3 kg prisidejo
Sveikos,
tai va man šiandien paskutinė diena. Rezultato beveik jokio apie 2 kg. ir tai tik todėl, kad pati labai stengiausi nevalgyti. O išgėrus tas tabletes tai aš kaip tik pajusdavau alkį . Gaila išmestų pinigų, nors aš pirkau truputėli pigiau.
Taip, kad nešvaistykite pinigų veltui. Daugiau pasistengus galima save kontroliuoti ir be papildomų tablečių.
Visoms sėkmės ir ištvermės metant svorį
AŠ PABANDŽIAU PIRMĄ IR PASKUTINĮ KARTĄ
tai va man šiandien paskutinė diena. Rezultato beveik jokio apie 2 kg. ir tai tik todėl, kad pati labai stengiausi nevalgyti. O išgėrus tas tabletes tai aš kaip tik pajusdavau alkį . Gaila išmestų pinigų, nors aš pirkau truputėli pigiau.
Taip, kad nešvaistykite pinigų veltui. Daugiau pasistengus galima save kontroliuoti ir be papildomų tablečių.
Visoms sėkmės ir ištvermės metant svorį
AŠ PABANDŽIAU PIRMĄ IR PASKUTINĮ KARTĄ