QUOTE(Danačka @ 2011 03 01, 11:05)
Jeigu neturite valios laikytis dietos ir kiekviena diena galvoti ka valgyti, tai nieko jums nepavyks. Mokesite brangiai, o reikes labai ir net labai galvoti ka valgyti. Kiek zinau pradeda zmones su entuziazmu, bet labai greitai pabosta, nes beveik visiem dazniausiai neleidziama valgyti to ka jie labiausiai megsta. Sekmes.
Prieš 4 metus dariausi šį testą. Mano atveju labai daug visko galėjau valgyti. Kiek žinau pieno produktai ir taip visiems nerekomenduojami, man netiko kvietinių miltų patiekalai, kiauliena, bulvės, kava, juoda ir žalia arbatos. Atrodo viskas nuo ko storėjama, bet tik tada kai dietologė pakomentavo testo rezultatus, aš prasitariau, kad neturiu tikslo numesti svorio.
Dietologė sudaro valgiaraštį, po mėnesio vėl konsultuoja. Vėliau pradeda įvedinėti į valgiaraštį tuos uždraustus produktus.
Gaila, bet mano eksperimentas truko tik mėnesį, nes pastojau ir nenorėjau rizikuoti. O dabar niekaip neprisiverčiu grįžti prie to, nors jau labai reikėtų
Tiesa, dar dariausi tuo pat metu žarnyno valymą gal 3 kartus. Nors pati procedūra šeipsau, bet po to savijauta buvo fantastiška