Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjimo preparatai

as per 4 d numeciau 3,5 kg.
per dvi dienas org valymo dietos 2kg, kitas dvi numeciau 1, 5 kg.
tiesa dvi dienas valgiau vie grikius ir o buoliu. per jas 2 kg numeciau. 1 diena be TalijaS tai buvo kancia, vakare neistveriau ir su kava (kavos nesaldinau) suvalgiau saldainius du. stresas buvo neradau vietos, labai sunku buvo tramdyti alki, norejosi visko. 2 diena su TalijaS praejo visai normalei, valgiau griukiu, pries grikius, obuoli. nenorejau valgyt, i saldumynus visai neziurejau. be jokio streso, nesinorejo valgyt, nejauciau alkio. taip numeciau 2 kg.
vakar jau "nesedejau" ant grikiu, nereikia jokiu dietu, nes nesinori valgyt, nesinori saldumynu. valgau tik kad reikia valgyt. ryte mazas indelis jogurto, per pietus mazas gabalelis virtos vistos su darzovem ir grikiais, vakare kelis vaisiai ir spurga varskes. sendien ryta atsikelus vel pirmiausiai isgeriau TalijaS nes buvau pamirsus, ir vel suvalgiau kivi ir nedideli pyrago obuoliu gabaliuka-pyrago valgiau ne del to kad norejau saldaus ar buten pyrago, o del to kad nieko lengvo neradau saldytuve.
kaip matot mano meniu tikrai nera sveikuoliskas, dietinis- ir varskes spurga ir pyrago gabalelis. Valgau visko bet po truputi ir tik kad reikia valgyt. o kas idoniausia saldziai nesinori visai, nors esu smalize anksciau nebudavo dienos kad....
patiko man TaliaS, jauciu tikrai poveiki, nes galiu valdyti svo apetita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 16 kovo 2010 - 11:06
Laba,
na nerekeijo ir keleto dienu. sendien pamaciau ka reikskia be papildo....
is ryto isgeriau TaliaS ir suvalgiau po to puse banano ir...isvaziavau i laidotuves, aisku TaliaS liko namie.
iki 2 nesinorejo nieko, bet po laidotuviu, susalus gryzom i kavine gedulingu pietu...
tikrai valdziausi laikiausi, atsisakiau brendzio stikliuko prie kavos, stengiaus tik uzvalgyt bet patikekit, uzvalgymas su TaliaS ir be jos skyresi kaip diena ir naktis. susalus pusdieni nieko burnoj neturejus kai pabuvau kavinej susilau pajauciau ka reiskia paciai be papildo apetita tramdyt. pavalgiau iprastus kaip anksciau pietus, ir kelis sausainius su sokolandu prie kavos, ir salto truputi, ir karstas-ir gavosi iprasti kaip anksciau pietus.
buciau isgerus papildo tai kad ir susalus ir pan taip kaip ji man veikia, tikrai buciau apsiribojus kavos puodeliu ir karstu, arba vietoj karsto kazka is saltu vos uzkandus. o sausainiukai butu toliau sau lekstutej guleja...
Atsakyti
As isgeriau visa Activ30 2-ju savaiciu kursa, nenukrito nei vienas kg. Per visa laika tik prastai jauciausi: pykino, svaigo galva.. O kai pavalgydavau, sie dalykai dingdavo.. g.gif
Virssvorio niekada neturejau, visada buvau prie lieknesniu, net is gimdymo namu isvaziavau sverdama 57 kg, o po metu jau sveriau 53 kg. Tik per pastaruosius metus priaugau apie 15 kg, tad pirmi 10 turejo lengvai istirpti, vartojant si preparata.
Pardavejai zadejo grazinti pinigus per menesi nuo laisko su prasymu gavimo datos.
Atsakyti
ar talija s gali gerti žindančios moterys? turbūt ne g.gif nerandu informacijos. logiškai mąstant, ne, turbūt guarana vaikui ne pats geriausias dalykas g.gif
Atsakyti
turejau ir as ta 'stebukla' teta naudojo paskuj ir man is anglijos atsiunte .. nei jai nei man nepadejo .... schmoll.gif
Atsakyti
Intensyviai sportuoju 5kartus savaiteje apie 2val.Po treniruotes val begyje geriu kokteili 'Slim fast 1.2.3' Jis nera brangus kainuoja apie 30lt (as gyvenu UK), bet efektas tikrai yra. Sumazina apetita, aprupina organizma butinomis medziagomis.Be to skanus. Nesimate tokio efekto kol nepradejau gerti baltiminio kokteilio...Nes daug sportuojant gerti papildus privaloma! Sumazejo riebaliuku ir isriskejo raumenukai. Manau nevertas pirkti tokius brangius baltyminius kokteilius, beje skirtus profesionalams, o ypac nesportuojancioms merginoms. Ir ypac negalima gerti vyro ar brolio koktelio,nes jie visiskai netinka moterims!
Atsakyti
Jo,kaip cia kazkuri minejo,vertingiausias baltymu kokteilis yra isrugu.
Ir nepamirskit daug vandens gerti,nes baltymai
apsunkina inkstu veikla ax.gif

Zinoma,kad jaunas organizmas uzterstas gali irgi buti,jei visoki bruda valgo,kaip
bandeles & co.,saldumynai,desros ir etc.
Rytais isgerti silto vandens puodeli,padeda pasalinti toksinus is organizmo.
As jau nuo temos nukrypau doh.gif

Kokteili geriu dazniausiai rytais,kad buciau zvalesne.Siaip man apetito nemazina g.gif
Sportuoju,sportuoju,sportuoju...baltymu kokteilis+suderinta mityba.
Ir patenkinta savo figura thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Neperseniausiai pradejau ir as naudoti kokteiliukus ax.gif is pradziu ir man atrode, kad nenumalsins apetito, taciau klydau. As kokteiliuka geriu per pietus. Siaip galima pasirinkti ir pakeisti du valgymus kokteiliais, taciau nedaugiau (aisku priklauso kokios firmos vartojate). Siaip nelabai tikejau kad bus kokie nors rezultatai, tai per daug saves ir nealinau, valgiau bemaz ta pati , taip pat kaip iki siol. Na ka po savaites -2kg. Tikiu jei trupuciuka save paspausciau ir prisiziureciau ka valgau dziaugciausi dar labiau rolleyes.gif
Na ka bandysiu ateinancia savaite trupuciuka prisiziureti ir informuosiu kaip einasi smile.gif sekmes visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Seikutes, gal kas bandete gerti Dietrim. Sugunde mane akcija, tai nuo siandien pradejau. Gal kas jau bande ir turi atsiliepimu g.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš biggrin.gif
Tik ten vertime parašyta, kad reikia pagrindinio valgio metu išgerti keturias kapsules, o anglų kalba parašyta, kad 2 kapsules po pietų valgio, kitas 2 po vakarienės, tai aš taip ir gersiu.
Nuo šiandien biggrin.gif
O kaip tau sekasi?
Atsakyti
Na neblogai,svoris nepasakyciau kad krenta, bet save galiu jau maisto kiekyje ir saldumynuose apriboti, o maziau valgant gal ir svoris prades mazeti. As greito numetimo ir nesiekiu-geriau leciau ir negriztu tie kg. Va jei dar pasportuociau smile.gif , bet dar neprisiruosiu, tai manau butu labai gerai.
Parasyk kaip seksis,gerai smile.gif
Atsakyti
Labas, kolege mirksiukas.gif 4u.gif
Kas link savijautos, tai ji kazkokia keista. Apetitas sumazejo, bet ne tiek, kad visai nenoreciau valgyti, bet tiek, kad galeciau pagalvoti ka valgyti biggrin.gif
Lengvumo jausmas atsirado, net nemoku paaiskinti koks, tiesiog, pradejau jausti, kad neapsunkusi esu.
Kg krenta, ar ne, negaliu pasakyti, nes neturiu svarstykliu doh.gif
Kaip tau sekasi?
Atsakyti