Sveika,kaip tik skaitinejau apie si preparata,bet atsiliepimu is lietuvaiciu neradau.Galvoju ir as uzsisakyt.
Cia nuoroda apie si preparata
http://www.activ30.l...lt.aspx?Page=LT
Papildyta:
Ši kapsulė yra pripildyta lengvai įsisavinamo leptino ir skirta reaktyvuoti medžiagų apykaitą ir skatinti ją funkcionuoti optimaliomis sąlygomis.
Kas yra leptinas?
Atsakymas:
Leptinas yra taip vadinamo Ob geno produktas, kuris gaminamas riebalinėse ląstelėse. Pastebėta, kad leptino kiekis tiesiogiai susijęs su riebalų kiekiu organizme. Kuo labiau žmogus nutukęs, tuo didesnė leptino koncentracija. Leptino veikimo vieta-smegenys. Didelė leptino koncentracija kraujuje yra signalas smegenims, kad organizme susikaupė daug riebalų, tuomet įsijungia kompensaciniai mechanizmai, apsaugantys nuo nutukimo. Tai viena iš ateitis vaistų nutukimui gydyti kūrimo krypčių.
gyd. Edita Gavelienė
Dar ka isstudijavau
Leptino koncentracija kraujo plazmoje atitinka organizmo riebalų atsargas. Didėjant riebalų atsargoms, leptino pagaminama daugiau, ir atvirkščiai, riebalų atsargoms mažėjant, leptino pagaminama mažiau. Kai kraujyje leptino daugėja, mažėja apetitas ir kūno riebalų atsargos. Taigi kuo mažiau leptino, tuo daugiau vartojame maisto. Badaujant leptino kiekis žymiai sumažėja, dėl to baigus badauti kyla noras prisikimšti iki valios.
Svarbus žingsnis tiriant neurohormoninius antsvorio vystymosi veiksnius buvo žengtas 1994 metais, kai buvo atrastas leptinas. Tai baltyminis hormonas, gaminamas riebaliniame audinyje. Didėjant riebalinio audinio kiekiui išsiskiriantis leptinas stimuliuoja sotumo centrą galvos smegenų pogumburyje ir stabdo poreikį valgyti (be to, šis hormonas veikia ir medžiagų apykaitą). Dalis nutukusių žmonių turi įgimtą leptino geno mutaciją, dėl kurios neveikia šis sotumo atsiradimo mechanizmas. Tačiau daugeliui linkusiųjų nutukti ne trūksta leptino, o išsivysto atsparumas jam, todėl leptinas nesukelia sotumo.
Gal netures blogo poveikio sveikatai?
Svarbus žingsnis tiriant neurohormoninius antsvorio vystymosi veiksnius buvo žengtas 1994 metais, kai buvo atrastas leptinas. Tai baltyminis hormonas, gaminamas riebaliniame audinyje. Didėjant riebalinio audinio kiekiui išsiskiriantis leptinas stimuliuoja sotumo centrą galvos smegenų pogumburyje ir stabdo poreikį valgyti (be to, šis hormonas veikia ir medžiagų apykaitą). Dalis nutukusių žmonių turi įgimtą leptino geno mutaciją, dėl kurios neveikia šis sotumo atsiradimo mechanizmas. Tačiau daugeliui linkusiųjų nutukti ne trūksta leptino, o išsivysto atsparumas jam, todėl leptinas nesukelia sotumo.
Gal netures blogo poveikio sveikatai?
Kas sportuoja puikiai žino, kam reikalingi baltymų kokteiliai, tai vat, mielosios, ir šio preparato naudos nebus jokios, jei kasdien sporto salėje prakaito neliesite. Jis sportuojant padeda raumenukus auginti, o be sporto iš jo jokios naudos
QUOTE(ciuncia @ 2010 02 08, 11:08)
Kas sportuoja puikiai žino, kam reikalingi baltymų kokteiliai, tai vat, mielosios, ir šio preparato naudos nebus jokios, jei kasdien sporto salėje prakaito neliesite. Jis sportuojant padeda raumenukus auginti, o be sporto iš jo jokios naudos
na pirma cia ne baltymu kokteiliai. antra - yra ivairiu rusiu baltyminiai kokteiliai: kurie augina raumenis, arba, kurie degina riebalus, apsaugo nuo raumens nykimo, yra dietiniai baltyminiai kokteiliai.....
beje yra net baltymine dieta, kur reikia rytais isgerti dietinio baltymu kokteilio
tad neklaidinkite merginu
p.s. sutinku, kad sporto saleje pasiekiami didesni rezultatai, bet nevisos turi galimybiu ten lankytis
Sveikos mergaites.
Sugunde mane Activ30 reklama ir stai jau preparatas guli ant mano stalo:) Nedristu dar atidaryti pakuotes:) Parasysiu sudeti, gal atsiras kas supranta apie sias sudetines dalis ir parasys ar nera kenksminga ji pradeti gerti.
Taigi, Activ30 sudetis ir mg/kapsuleje:
-Ulvia rigida ekstraktas/100,00
-magnio oksidas/100,00
-kalcio oksidas/75,00
-kumeles pienas/15,00
-Griffonia simplicifolia ekstraktas (30% L-5-hidroksitriptofano)
Pagalbines medziagos:
-magnio stearinas;
-aromatas: apelsinu aliejus;
-zelatinas.
Maisto papilde yra laktozes-pieno cukraus-saltinis.
Surasiau visa informacija. Gal kas issifruos kas cia per produktas? ))
Sugunde mane Activ30 reklama ir stai jau preparatas guli ant mano stalo:) Nedristu dar atidaryti pakuotes:) Parasysiu sudeti, gal atsiras kas supranta apie sias sudetines dalis ir parasys ar nera kenksminga ji pradeti gerti.
Taigi, Activ30 sudetis ir mg/kapsuleje:
-Ulvia rigida ekstraktas/100,00
-magnio oksidas/100,00
-kalcio oksidas/75,00
-kumeles pienas/15,00
-Griffonia simplicifolia ekstraktas (30% L-5-hidroksitriptofano)
Pagalbines medziagos:
-magnio stearinas;
-aromatas: apelsinu aliejus;
-zelatinas.
Maisto papilde yra laktozes-pieno cukraus-saltinis.
Surasiau visa informacija. Gal kas issifruos kas cia per produktas? ))
Vartoju sita dalykeli dar tik trecia diena, o jau jauciu poveiki. Dar nesuplonejau, zinoma, bet alkis sumazejo. Saldumynams potraukis dar jauciasi, bet labai nezymus. Taip sakant galiu suvalgyt saldaini, galiu nevaldyt (imanoma atsispirti).
Tik vat koks keistas dalykas.. mane kazkiek pykina Ne tai kad labai noreciau issivemti, bet jausmas toks, tarsi esu persivalgiusi ir truputi kartais lyg gumulas gerklej stovetu. Keistas jausmas, kai lyg nieko daug nepavagiau, o visa diena kaip apsirijusi. Tikiuos pades, nes maziau valgau
Tik vat koks keistas dalykas.. mane kazkiek pykina Ne tai kad labai noreciau issivemti, bet jausmas toks, tarsi esu persivalgiusi ir truputi kartais lyg gumulas gerklej stovetu. Keistas jausmas, kai lyg nieko daug nepavagiau, o visa diena kaip apsirijusi. Tikiuos pades, nes maziau valgau
Labutis,
na eina 4 diena, kaip geriu sias piliules. kazkokio poveikio nejauciu labai, gal tik jausmas kartasi, kad skrandis sustojes. valgyt nesinorejo antra ir trecia diena, sian truputi daugiau norisi. bet per tris dienas dar pasilaikiau valancios toksinus dietos - rezultatas per 3 d. minuas 1,9 kg ( 1,7 priaugti per ilgaji savaitgali ) saldumynu nenoriu, kas labai dziugina. ziuresim po 4 dienu ar dar pavyks ka numesti.
na eina 4 diena, kaip geriu sias piliules. kazkokio poveikio nejauciu labai, gal tik jausmas kartasi, kad skrandis sustojes. valgyt nesinorejo antra ir trecia diena, sian truputi daugiau norisi. bet per tris dienas dar pasilaikiau valancios toksinus dietos - rezultatas per 3 d. minuas 1,9 kg ( 1,7 priaugti per ilgaji savaitgali ) saldumynu nenoriu, kas labai dziugina. ziuresim po 4 dienu ar dar pavyks ka numesti.
QUOTE(juste10 @ 2010 02 21, 14:37)
Zuzunaki,o kokia ta toksinus valanti dieta?
siaip yra 7 dienos, bet parasysiu pirmas dvi dienas. kur laikiausi
1 diena:
vien skysciai - pusryciai - pieno kokteilis ( 2 stikl. pieno, 1 stikl. saldytu uogu arba kivis, 1 sauskt. skysto medaus. ) viena dali isgerti kita palikti vakarienei. pietus ir pavakariai - vitaminu kokteilis - apelsinu sultys, greifruktas, kivis, rieke meliono arba arbuzo, 1 sauskt. skysto medaus.
2 diena:
pusryciai: bananas, sauja dziovintu abrikosu, stikl. mineralinio.
priespieciai: obuolys
pietus: pieno kokteilis
pavakariai: sauja razin u.
vakariene: arbuzo arba meliono rieke.
pries nakti: bananas.
veliau ivedinejama daugiau produktu.
jau bandziau 4 etapu dieat, dzenifer aniston dieta, zvalumo dieta, baltymu dieta ( numeciau per 2 sav 6 kg)
Papildyta:
QUOTE(Raseks @ 2010 02 21, 12:08)
sveiki,
antra diena ir aš geriu šiuos papildus....na kol kas nieko....net kaip tik man atrodo, kad apetitas padidėjo....
o kaip geriat?2 tabletes, vakare einant miegoti, ar kažkaip kitaip?
antra diena ir aš geriu šiuos papildus....na kol kas nieko....net kaip tik man atrodo, kad apetitas padidėjo....
o kaip geriat?2 tabletes, vakare einant miegoti, ar kažkaip kitaip?
geriu dvi tabletes pries miega
Sveikos
taigi mano verdiktas del activ30 - ABSOLIUTUS NULIS. net nebaigiu gert ir grazinu. efekto jokio.
mane rasite skyrelyje dietos, kas nori uzsukite
taigi mano verdiktas del activ30 - ABSOLIUTUS NULIS. net nebaigiu gert ir grazinu. efekto jokio.
mane rasite skyrelyje dietos, kas nori uzsukite
Vartojau taliaS. Svoris truputi krito, bet jauciausi labai nekaip. Apetitas visiskai dingo. Maistas atrodo graziai, bet visiskai i burna nieko det negali. blogumo jausmas apimdavo... dar ir silpnumas nuo nevalgymo.
Sveikos, na ka paskaiciau as sita tema nuo A iki Z, nes sudomino, nes jau 9 dienos kaip geriu TalijaS, parekomendavo man ja visai svetimas zmogus, nutariau niekada nebandziau jokiu vaistu lieknejimui tai pabandysiu...
taigi rezultatai nuo 102 iki 98 per savaite, dabar svoris stovi vietoje nors valgau labai mazai zodziu dieta, nes ziuriu ka valgau
nezinau ar cia poveikis Talija S ar mano dietos bet rezultatas yra tik as pradejus gerti tabletespradejau
nevalgyti nuo 18val
atsisakyti saldumynu visai
gerti 4 litrus vandens per diena
jokio riebaus maisto
naudoju vibratona pilvu
kolkas jauciuosi gerai nes Talija padeda ne mesti o tik duoda maziuka zingsni i prieki, man tikrai norisi maziau saldumynu ir maziau valgyti kazkaip kartais visai slopina mintis apie maista
ir tikrai duoda energijos
idomu tik kiek man noro ir jegu uzteks...
taigi rezultatai nuo 102 iki 98 per savaite, dabar svoris stovi vietoje nors valgau labai mazai zodziu dieta, nes ziuriu ka valgau
nezinau ar cia poveikis Talija S ar mano dietos bet rezultatas yra tik as pradejus gerti tabletespradejau
nevalgyti nuo 18val
atsisakyti saldumynu visai
gerti 4 litrus vandens per diena
jokio riebaus maisto
naudoju vibratona pilvu
kolkas jauciuosi gerai nes Talija padeda ne mesti o tik duoda maziuka zingsni i prieki, man tikrai norisi maziau saldumynu ir maziau valgyti kazkaip kartais visai slopina mintis apie maista
ir tikrai duoda energijos
idomu tik kiek man noro ir jegu uzteks...