kaip faina, kad Marija.M uzsiregistravo SM'e ta pacia diena, kai sage_master pagire uz komercini suinteresuotuma:)
as galiu pasakyti, kad esu bandziusi baltyminius kokteilius pries kokius 4 metus. gal ir neblogai, bet po tokio kokteilio noredavau valgyti.. tad greitai nusprendziau, kad geriau bananas ar koks javainukas (treneris patare)
o del riebalu degintojus (l-karnitinas, termogenikai ar kaip jie ten ir kiti papildai)... kosmaras.. geriau, rezultata maciau tikrai, geriau krito svoris ir per treniruote daugiau energijos buvo. dziaugiausi tol, kol geriau
kai tik meciau, iskart pasigailejau juos gerusi.
faktai tokie - sveriau 58, numeciau iki 53 ir metusi gerti labai greit ant svarstykliu pamaciau 66 (ar 68, dabar neprisimenu jau). tokia liudna mano patirtis
tikrai nepatariu zaisti su chemijomis
QUOTE(Barbyte19 @ 2009 10 15, 13:33)
ar tas kokteiliukas padetu man siek tiek atsikratyti svorio, jei mano veikloje nera fizinio judejimo?
Jeigu mityboje ženkliai sumažinsi suvartojamų riebalų ir angliavandenių kiekį, tai tiesiog nebesikaups papildomi riebalai, tačiau tai niekaip neįtakos jau anksčiau sukaupto kiekio. Tam reikia sportuoti ir/arba kardinaliai keisti mitybą. Gali pabandyti naudoti chromo (400mcg per dieną), ar hudijos (800mg prieš kiekvieną valgyma (~3kartus)) papildus. Jie apgaudinėja smegenis - priverčia galvoti, kad kraujyje yra didelis cukraus kiekis ir išskirti daugiau insulino, o kadangi tikrovėje cukraus kiekis nėra padidėjęs, tai organizmas yra priverstas į angliavandenius pradėti skaidyti riebalus, kartu atsiranda ir sotumo jausmas. Jei įdomu, apie hudiją truputį gali paskaityti čia.
1pakelis- 1maitinimas, reikia gerti vietoj pusryčių, pietų ar vakarienės.
gerdavau po2 dienoje (pusryčiai ir pietūs), o vakarienę su visa šeima valgydavau (kepsniai ir t.t). Prie kokteilių siūlomos maistinių skaidulų tabletės, jos suteikia sotumo, gerina medžiagų apykaitą ir t.t. Jos man labai padėjo, nes vieni kokteiliai be šių tablečių poveikis nebūtų toks pat. Porą savaičių vartojau tik kokteilius- rezultatas buvo blogesnis.
gerdavau po2 dienoje (pusryčiai ir pietūs), o vakarienę su visa šeima valgydavau (kepsniai ir t.t). Prie kokteilių siūlomos maistinių skaidulų tabletės, jos suteikia sotumo, gerina medžiagų apykaitą ir t.t. Jos man labai padėjo, nes vieni kokteiliai be šių tablečių poveikis nebūtų toks pat. Porą savaičių vartojau tik kokteilius- rezultatas buvo blogesnis.
Geriau as GNLD kokteilius ir lastelienos tabletes. Valgyti tikrai nesinori, kokteiliai kokie skanus bet geriau tik viena karta dienoj kokteili, vakare. Nes tada labiausiai valgyti noriu bet vartojau visa tai, ne tam kad numesti kg, o siaip lengvesne pasijusti ir tam, kad maziau valgyti norint didesnio efekto reikia daugiau pavartoti. bet va kai negeriu vakarais kokteilio, tai ir valgyti maziau noriu gal pripratau per dvi savaites maziau vakarais ryti
QUOTE(E.eglike @ 2009 11 05, 23:09)
mane domina. papasakok, prasau jooo,man irgi aktualiausia butu gerti vakare, nes pastoviai prisiryju... va ir dabar stovi lekste salia...
siuose kokteiliuose yra daug baltymu ir angliavandeniu, pagreitina riebalu deginima. I juos ieina daug vitaminu, mineralu ir 22 aminorugstys, del kuriu savijauta buna gera. Yra vaniles ir sokolado skonio. Kartu dar geriau lastelienos tabletes, reikia puse val isgerti pries valgi, tai sumazina apetita. Man tai duodavo energijos ir sotumo jausma. Bet as pageriau 2 savaites tik, reiktu gal ilgiau. Bet va liemuo sumazejo 2cm, na ir siaip ne tokia issiputusi jauciuosi
Labas mergytės,
o herbalife kokteilis (gal jis ne visiškai baltyminis) - bet poveikis yra svorio kritimui ir kainai mažesnė ir tik kartą per dieną išgert reik, reiškia porcijų kiekis didesnis.dar nebandžiau, bet šiandien varau į jų seminarą, išklausinėsiu šimto klausimų ir jaučiu biški pavartosiu.
o herbalife kokteilis (gal jis ne visiškai baltyminis) - bet poveikis yra svorio kritimui ir kainai mažesnė ir tik kartą per dieną išgert reik, reiškia porcijų kiekis didesnis.dar nebandžiau, bet šiandien varau į jų seminarą, išklausinėsiu šimto klausimų ir jaučiu biški pavartosiu.
Kazkada ir pati vietoj pusryciu ir vakarienes gerdavau baltymini kokteili, jautiesi soti o svoris krenta bet man nelabai patinka tas dirbtinio saldiklio aftertast'as. O dar ir spuogai kilti pradejo, nes organizmas gaudavo per daug baltymu. Bet is esmes tai puikus budas kuriam laikui kontroliuoti svori
Čia nedidelis BBC straipsnelis apie hoodia.
QUOTE(* Stela * @ 2009 12 02, 20:17)
Pikciurna, ka manai apie vakarienes pakeitima siuo kokteiliu? Beje tavo minetas yra isties skanus, nesijaucia to dirbtinumo ir sprangaus saldumo
Kadangi MB sportuoja, namai pilni kaip tik tavo mineto proteino galvoju gal vakarais pagerti, dar i sportklubi vaikstau, tai gal nieko blogo kaip manai?
Aciu uz nuomone
Kadangi MB sportuoja, namai pilni kaip tik tavo mineto proteino galvoju gal vakarais pagerti, dar i sportklubi vaikstau, tai gal nieko blogo kaip manai?
Aciu uz nuomone
Jei sportuoji, tada TAIP, vietoj vakarienes tinka. Bet tada turi buti vakarine treniruote, po kurios valandos begyje turi isgerti ta kokteili. Jei nesportuoji, tai tada geriau vartoti varske.
As pati vartoju po treniruociu. Valandos begyje isgeriu to kokteilio. Tada nieko nevalgau, o jei jau uzsimanau ko nors pavalgyti, renkuosi varske arba salotas.
Pas Jusu vyra gali buti ne toks pat proteinas. Paziurekite atidziai, nes si kuri nurodziau tinka sportuojancioms moterims, kurioms reikalinga liesa raumenu mase. Nes proteininiai kokteiliai, kuriuos vartoja vyrai, i ju sudeti ieina daugiau angliavandeniu, kai tuo tarpu moterims skirtuose kokteiliuose bei kokteiliuose skirtuose vartoti dietos laikotarpiu, angliavandeniu kiekis itin mazas. Tad atidziai paziurekite proteino sudeti, kuri Jusu vyras vartoja, kad nebutu paskui siurprizo jog vartojant proteinini kokteili, prades augti mase, o ji prades augti jei didelis kiekis angliavandeniu
Siandien buvo pirmoji diena kai vartojau kokteiliuka vietoj maisto. galiu pasakyti tiek, kad tik dabar supratau, jog visiskai nenoriu valgyti! Na, kutena kazkas smegenyse ta dali, kuri kontroliuoja alkio kirmineli visokiems saldumynams, bet tai labai lengvai iveikiama, ko seniau nesugebejau pasiekti.
mano kokteiliukas labai naturalus ir beveik be angliavandeniu, tad kaloriju taip pat nedaug.
Pradejau sportuoti ant elipsiuko, geriu pries 30min l- karnitina ir minu bent valanda.
Na, turbut apie progresa parasysiu veliau
mano kokteiliukas labai naturalus ir beveik be angliavandeniu, tad kaloriju taip pat nedaug.
Pradejau sportuoti ant elipsiuko, geriu pries 30min l- karnitina ir minu bent valanda.
Na, turbut apie progresa parasysiu veliau
taip gėriau vietoj dviejų patiekalų, o trečia valgydavau, kažkaip jokio kvapo nejaučiau, o brač, o kitų napaklausiau bet skonis visai nieko, aš gėriau vanilinį, ir įsidėdavau šaldytų uogų - skaniau gerdavosi
pasirode naujove - lieknejimo tabletes activ30 - zmonems nuo 30 metu. renkames cia visos, kurios susigunde pabandyti sia naujove ir pasidalinkime savo ispudziais.
beje radau info, kad jos lt notifikuotos 2009-12-03.
uzsisakiau 2 sav kursa
beje radau info, kad jos lt notifikuotos 2009-12-03.
uzsisakiau 2 sav kursa