Nu pasidalinsiu ir as savo ispudziais apie ta talia s. Paskelbiau kova lasiniams ir pradejau sportuot rudeni. Sportavau nuo dusios, liejau prakaita. Pakrito kazkiek svoris, bet ne ypatingai. Na, galvoju, jei sportuosi ir esi kaip karve, nieko nebus Tada dietologe sudare tokia neypatinga dieta. Pradejau laikytis, svoris pradejo po truputi krist. Betpo kokios savaites pradejo jaustis zveriskas alkis, nes organizmas visas atsargas sunaudojo. Na, galvoju, nusipirksiu Talia S, nes visu cia taip isgirta... nesitikejau stebuklu, bet galvojau gal kazkiek sumazins alkio jausma, kad galeciau toliau dietos laikytis be dideliu kanciu. Nusipirkau maza pakuote. Geriau geriau... Vis paziuriu i aprasyma, tipo potrauki saldumynams mazina... nu bet man nieko nesijaute... Ai, galvoju, dar mazai laiko praejo... Bet kuo toliau tuo labiau man tu saldumynuir visokio kitokio maisto norejosi. Jauciausi alkana kaip vilkas!!! Pasibaige pakuote, nebepirkau. Jokiu svorio pakitimu nebuvo. Praejo kiek laiko. galvoju- ai, gal per trumpai geriau nusipirkau didele pakuote dieve tu mano...nuo durnumo vaistu nera. sugeriau jau puse jos, bet jokio alkio sumazejimo. Gal kg per trumpa laika ir negali pradet krist, bet alkis bent kazkiek turi sumazet per 2-4 sav jei jau tas daiktas nors kiek veikia zodziu, kenciu toliau naturalu alki, prisiziuriu maista ir nebetikiu jokiom talijom S, L ar dar kokiom o kuriu organizmui jis tinka ir padeda, tai saunu!
O man padejo sie vaistukai
Na aisku juos vartodama ir maistuka truputi derinau, na atsisakiau beveik saldainiu ir milt. patiekalu, ir naktim nevalgiau... Iprastai to nepakanka, kad kristu svoris, o vartojant Lepto 3/1 rezultatas buvo.
Minusas tas, kad nustojus vartoti si preparata, svoris grizo atgal
Jei jis butu pigesnis, tikrai ji pirkciau ir pabandyciau bent metus laiko pagert
Na aisku juos vartodama ir maistuka truputi derinau, na atsisakiau beveik saldainiu ir milt. patiekalu, ir naktim nevalgiau... Iprastai to nepakanka, kad kristu svoris, o vartojant Lepto 3/1 rezultatas buvo.
Minusas tas, kad nustojus vartoti si preparata, svoris grizo atgal
Jei jis butu pigesnis, tikrai ji pirkciau ir pabandyciau bent metus laiko pagert
Aš jau baigiau šio preparato vartojimą, visą naktį vėmiau ir jau antra diena nieko nevalgau. Visą laiką išgėrus tabletę apie valandą laiko jausdavau kažkokį gumulą krūtinėje. Nesu šimtu procentų įsitikinus, kad apsinuodijau nuo šio preparato, bet daugiau jo vartoti nenoriu
kadangi as nesitikejau stebuklo, o tiesiog taip kaip reikia naudojau, tai numeciau apie 7kg..
sotumo jausmo gal stipraus ir nejutau, bet alkio jausma siek tiek nuslopino. kadangi vartojant foroline isbringsta lasteliena, alkio jausmas siek tiek sumazeja
asmeniskai man tikrai geriau taip, nei badauti
sotumo jausmo gal stipraus ir nejutau, bet alkio jausma siek tiek nuslopino. kadangi vartojant foroline isbringsta lasteliena, alkio jausmas siek tiek sumazeja
asmeniskai man tikrai geriau taip, nei badauti
O as galiu pasigirti, kad man jau po savaites naudojant Talija S nukrito 2kg, o dabar jau ir -6 kg isviso Vartoju si papilda jau 3savaites Potraukis saldumynams taip pat sumazejo, galiu drasiai ziuret i torto gabaleli ir jo nevalgyt Tik si papilda as, aisku, derinu su dieta, ir geriu po 2 tabletes pries valgi
Aosafit visiska nesamone,pagailekite pinigu,pati isdandziau,jei gersit tiek kiek rasoma neiseisite is tualeto,ziauriai varo skyscius.Isgerusi rekomenduojama doze negalejau iseiti is namu,nes pastoviai varo i tualeta.
QUOTE(dinutte28 @ 2009 05 29, 13:31)
Aosafit visiska nesamone,pagailekite pinigu,pati isdandziau,jei gersit tiek kiek rasoma neiseisite is tualeto,ziauriai varo skyscius.Isgerusi rekomenduojama doze negalejau iseiti is namu,nes pastoviai varo i tualeta.
Sugeriau viena buteliuka,visiskai normaliai. Cia nuo pusles priklauso Pazystama jau du isgere,ir normaliai.
As nusipirkau si preparata todel kad jis grinai zolinis, nes organizmas nera stiprus chemijai, man jis padejo tuom kad apetito tikrai jokio nebebuvo,net kartais nerviukas suimdavo kai taip skaniai padariau pietus ir jauciausi soti nuo poros kasniu
Na man jis patiko, tik sako judeti daugiau reikia kad kristu svoris, kaip man sedint namuose mazai sportuojant kad ir su juo svoris nekrito, bet aktyvumas dabar padeda ir jau dviem kilogramais maziau sveriu
Na man jis patiko, tik sako judeti daugiau reikia kad kristu svoris, kaip man sedint namuose mazai sportuojant kad ir su juo svoris nekrito, bet aktyvumas dabar padeda ir jau dviem kilogramais maziau sveriu
Geriau ir as ta TALIA bet efekto jokio , nu gal tik siek tiek nesinorejo saldumynu, bet matyt cia buvo isitikinimas, kad tabletes padeda
Ar geriate kas nors (pvz vietoj vakarienes) baltyminius kokteilius? ar numalsina alki?
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 08, 08:56)
O..As irgi noreciau pabandyti kaip ji reikai darytis??
Sveikos
Yra toksai subalansuotu maisto medziagu kokteilis - maisto pakaitalas (ne paplidas!), kuris pakeicia viena valgi dienoje (geriausiai pusrycius arba vakariene). Asmeniskai as po tokio kokteilio jauciuosi kaip didziausia kepsni suvalgius Ir vitaminai, ir zvalumo atsirado ir svoriui palaikyti ar atsikratyti antsvorio labai tinka
Ir skanus - as ji su megstamo skonio jogurtu pasidarau, dar galima su pienu ar pasukomis pasidaryti, zodziu labai geras dalykas Herbalife vadinasi, juos uzsisakau is mergaites pazistamos