Nu pasidalinsiu ir as savo ispudziais apie ta talia s. Paskelbiau kova lasiniams ir pradejau sportuot rudeni. Sportavau nuo dusios, liejau prakaita. Pakrito kazkiek svoris, bet ne ypatingai. Na, galvoju, jei sportuosi ir esi kaip karve, nieko nebus

Tada dietologe sudare tokia neypatinga dieta. Pradejau laikytis, svoris pradejo po truputi krist. Betpo kokios savaites pradejo jaustis zveriskas alkis, nes organizmas visas atsargas sunaudojo. Na, galvoju, nusipirksiu Talia S, nes visu cia taip isgirta...

nesitikejau stebuklu, bet galvojau gal kazkiek sumazins alkio jausma, kad galeciau toliau dietos laikytis be dideliu kanciu. Nusipirkau maza pakuote. Geriau geriau... Vis paziuriu i aprasyma, tipo potrauki saldumynams mazina...

nu bet man nieko nesijaute... Ai, galvoju, dar mazai laiko praejo... Bet kuo toliau tuo labiau man tu saldumynuir visokio kitokio maisto norejosi. Jauciausi alkana kaip vilkas!!! Pasibaige pakuote, nebepirkau. Jokiu svorio pakitimu nebuvo. Praejo kiek laiko. galvoju- ai, gal per trumpai geriau

nusipirkau didele pakuote

dieve tu mano...nuo durnumo vaistu nera. sugeriau jau puse jos, bet jokio alkio sumazejimo. Gal kg per trumpa laika ir negali pradet krist, bet alkis bent kazkiek turi sumazet per 2-4 sav jei jau tas daiktas nors kiek veikia

zodziu, kenciu toliau naturalu alki, prisiziuriu maista ir nebetikiu jokiom talijom S, L ar dar kokiom

o kuriu organizmui jis tinka ir padeda, tai saunu!