QUOTE(Ameda @ 2011 10 07, 13:47)
Gal galite parekomenduot,kur Vilniuje galima nusipirkti tinkamos mesos ir subproduktu,nes iš parduotuviu nedristu pirkt.Mano katinas ir kate kastruoti,svoris auga,kaksina-oho,ho,ir pastoviai alkani
Jautiena, versiena ir ju subproduktus tai perku Laisves turgely. Kadangi esu nuolatine kliente, tai visada gaunu sviezios, neteko nusivilt
Kiauliena ten irgi gera, lietuviska, bet katinam nelabai tinkama, na nebent truputi...Buna ten ir erienos, galima uzsakyt triusiu. Sviezios jurines zuvies buna, ten dirbantys vyrukai net ir isdoroja, kai paprasai. Vistiena tai perku Iki parduotuvej "Gurmanu", o vistienos subproduktus tai ivairiai, kur pamatau grazesniu ir sviezesniu.Seniau budavo tu geru ukininko vistu ir turgely, bet dabar nera. Erienos tai turiu savo saldikly, nes Dzukijoj pirkom ciela ekologiska eriuka
Kalaukutiena perku is ukininko Rutkausko, jis vazineja po Vilniaus rajonus, mano rajone buna ketvirtadieniais.
Seniau pirkdavau mesa Hales, Kalvariju turguj, bet man ten toli nuvaziuot, o kai retai lankaisi tai tave pamirsta ir bijau, kad neikistu kokios nekokybiskos mesos. Su turgaus vistiena jau buvau nusvilus, apsinuodijo katukas, nors kai pirkau itikiejo, kad sviezia, gera, o matyt kazkur ismirkyta buvo...