QUOTE(Pujolis @ 2011 05 27, 12:37)
Pavydziu jums, baltai zinoma
As tai per dienas skaiciuoju ir skaiciuoju, jau net galva istino. Mano kitas katinas nebrokija ir fabrikinio, ir naturalaus maisto, viska valgo, viska toleruoja, nieko as jam neskaiciuoju ir nenormuoju.
žinot nei šuniui ,nei katinam nenormuoju maisto.Mano šuo pats reguliuojasi normas.Pats pasidaro iškrovos dieną.Daugiau kaip pusės kg jis nesuvalgo.Su katinais iš vis paprasta sauso visad yra,koncervų taip pat gauna kada nori
o mažasis RAW gauna kada nori ir normų aš jokių nežiūriu.
Ir taip nuo mažų dienų.Nežinau gal kam ir reikia normuot ar dėlioti tas proporcijas,aš jų nežiūriu.Matau savo augintinius,matau kaip jie jaučias,kartą į metus pasidarom kraujo tyrimus ir man to užtenka.Pagaliau matau kaip kakina
.Jei daro kietai vadinas per daug kaulų,jei skystokai per daug supikų.Ir viskas.Man iš vis nesuprantama kam tos proporcijos
katinai ir šunys daug protingesni už mus ir jie valgys tai ko jiems reikia.Daug metų mano šunys ėda tik RAW ir į ką atkreipiau dėmesį kad jei mano šuniui per daug kauliukų jis jų tiesiog neėda,mažas irgi kakliukus triauškia ne kasdien.Tiesiog jo neima.Jie patys atsirenka ir tiek.O tos proporcijos
nagi jas žmonės o ne gyvuliai rašė,ir jei vienam tas dešimt procentų kaulų parai tinka tai kitam į juos nusikakot ir jis jų neės.Pagal lenteles mano sabakinai dabar net nepamenu gal virš kilo reikėtų maisto.Jis jo gyvenime tiek nesuėdęs ant karto.Va tau ir proporcijos.Sauso norma apie pusė kg.Žiemą jis suėsdavo keturis šimtus ,vasarą du šimtus sausiuko.Vadinas pagal gamintojus jis paros vitaminų ir mineralų jau negaudavo.Tai jau kaip ir negerai.balanso jokio nėra.Tai ir su RAW tas pats.Aš niekad tų proporcijų nežiūriu ir nežiūrėsiu
Mano katinas inkstų neėda,kepenų irgi nemėgsta tai kaip man jas jam įkišt ,per rūrą jų nekiši gi.O jų pagal pagal visus rašymus reikia
.O jam jų nereikia.Jis jų ir neėda.Jis priėdęs mėsos eina kapot sauso.Ir ką nesenai darėm kraujo tyrimus,sveikas kaip arklys.Jis turi pasirinkimo laisvę ir tiek.Mano galva svarbu kad gyvulys gautų gerą maistą,o proporcijos ir kiek ten tų procentų ir ko man negroja.