Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių šėrimas natūraliu maistu (RAW, BARF)

Turiu klausimą, ar yra skirtumas tarp jaučio ir karvės skrandžio? Mano galva yra, tačiau iš kitos pusės gi abu galvijai g.gif
Klausiu, nes nusipirkau šiandien turguj jaučio skrandį, tačiau pjaustant kio įtarimas ar nebus ten karvės skrandis, nes žiauriai pienu nešė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 18:41)
Turiu klausimą, ar yra skirtumas tarp jaučio ir karvės skrandžio? Mano galva yra, tačiau iš kitos pusės gi abu galvijai  g.gif
Klausiu, nes nusipirkau šiandien turguj jaučio skrandį, tačiau pjaustant kio įtarimas ar nebus ten karvės skrandis, nes žiauriai pienu nešė  g.gif

ar yra skirtumas tarp vyro ir moters skrandžio smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 17, 21:05)
ar yra skirtumas tarp vyro ir moters skrandžio smile.gif?

Ne, bet moteris iš suvalgyto maisto pieno negamina kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 20:07)

tam tikrais atvejais gamina ir gamina kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 19:41)
Turiu klausimą, ar yra skirtumas tarp jaučio ir karvės skrandžio? Mano galva yra, tačiau iš kitos pusės gi abu galvijai  g.gif
Klausiu, nes nusipirkau šiandien turguj jaučio skrandį, tačiau pjaustant kio įtarimas ar nebus ten karvės skrandis, nes žiauriai pienu nešė  g.gif

manau ,kad karves skrandis didesnis uz arklio ,su daugiau kameru ,nes karve atrajojantis gyvunas .ir virskinimo fermentai stipresni
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 11 17, 21:03)
manau ,kad karves skrandis didesnis uz arklio ,su daugiau kameru ,nes karve atrajojantis gyvunas .ir virskinimo fermentai stipresni

dėl arklio aišku, o kaip su jaučio skrandžiu biggrin.gif?
Gladness, karvės ir jaučio skrandžiai anatomiškai yra tokie patys. nieko naglesnio karvės skrandy nėra
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 17, 22:11)
dėl arklio aišku, o kaip su jaučio skrandžiu biggrin.gif?
Gladness, karvės ir jaučio skrandžiai anatomiškai yra tokie patys. nieko naglesnio karvės skrandy nėra

oi susimaisiau ax.gif netaip perskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 19:41)

Skirtumo nėra. Jaučio nupjovos (skūros) taip pat pienu ,,neša,,.

QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 21:07)

Bet pienas nei pas karvę nei pas moterį skrandyje negaminamas biggrin.gif

Šiaip tai džiaugčiausi, kad tik pienu, o ne karvash.... nešė.

O, bet, tačiau - jūs tą skrandį katinui pirkot?
Atsakyti
Man tiek klausimų iškilo, nes pirmą kartą tokį daiktą regėjau biggrin.gif
taip, katinui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 23:38)
taip, katinui smile.gif

jum gerai,kad tokiu dalyku gaunat .pas mane dvi raw burnos ,viena loja kita kniaukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 11 17, 23:43)
jum gerai,kad tokiu dalyku gaunat .pas mane dvi raw burnos ,viena loja kita kniaukia smile.gif

As turguj uzklausiau, ir mane nusiunte pas zmogu, kuris turejo ju smile.gif siaip ju prekystaliuose nebuna
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 17, 23:38)
taip, katinui smile.gif

O jūs plautą ar neplautą pirkot?
Ir jūsų katinas skrandį ėda?
Klausiu, nes teko skaityti, kad daugelis katinų nemėgsta skrandžio.
Atsakyti