Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių šėrimas natūraliu maistu (RAW, BARF)

QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 02, 20:26)
sveikinimai su naująja augintine  mirksiukas.gif . beje, persai būna tik ilgaplaukiai

kaip suprantu tą žemę valgyt reikia  g.gif ?

taip,kiek skaiciau reikia arba issimaisyti su vandeniu ir gert arba jei gyvunams det i slapia maista,nes sausam jis dulka ir nesmagu kai i nosi papuola
Papildyta:
QUOTE(Ihmantas @ 2011 11 02, 20:29)
taip,kiek skaiciau reikia arba issimaisyti su vandeniu ir gert arba jei gyvunams det i slapia maista,nes sausam jis dulka ir nesmagu kai i  nosi papuola

na cia zmona parsinese.rado laukuose maza kaciuka ismesta apleista ,laikini,kelias savaites pratino,kad prisileistu,paskui zingsnis po zingsnio kol atsirado sendien pas mus
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 11 02, 19:31)
taip,kiek skaiciau reikia arba issimaisyti su vandeniu ir gert arba jei gyvunams det i slapia maista,nes sausam jis dulka ir nesmagu kai i  nosi papuola
Papildyta:
na cia zmona parsinese.rado laukuose maza kaciuka ismesta apleista ,laikini,kelias savaites pratino,kad prisileistu,paskui zingsnis po zingsnio kol atsirado sendien pas mus

jooo, vadinasi š... ne priemonė biggrin.gif. čia aš iš savo varpinės žiūriu, nes namuose nei dvikojai, nei keturkojai tokių priemonių nevartotų biggrin.gif
kaip smagu, kad nepaliekt bėdoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 02, 21:10)
jooo, vadinasi š... ne priemonė biggrin.gif. čia aš iš savo varpinės žiūriu, nes namuose nei dvikojai, nei keturkojai tokių priemonių nevartotų biggrin.gif
kaip smagu, kad nepaliekt bėdoj smile.gif

O as kiek pasiskaiciau, tai turetu buti labai geras dalykas, bent kiek besirupinantiems organizmo, o ypac zarnyno svara smile.gif
o tokius dalykus vartoti ne taip ir sunku, imeti ketvirti saukstuko i salotas, i varske, i padaza ir t.t ir pan ir sueina tas geris i organizma smile.gif cia as apie dvikojus, o keturkojams irgi uzbarstai ant mesos biski - ir sueda, as taip su maltais kiausiniu lukstais darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 02, 23:46)
O as kiek pasiskaiciau, tai turetu buti labai geras dalykas, bent kiek besirupinantiems organizmo, o ypac zarnyno svara smile.gif
o tokius dalykus vartoti ne taip ir sunku, imeti ketvirti saukstuko i salotas, i varske, i padaza ir t.t ir pan ir sueina tas geris i organizma smile.gif cia as apie dvikojus, o keturkojams irgi uzbarstai ant mesos biski - ir sueda, as taip su maltais kiausiniu lukstais darau smile.gif

mano nuomone, organizmas yra švarus. čia ne wc, kad periodiškai plaut reikia. bet jei kas nors jaučiasi nešvarus, tai tegu plaunasi į sveikatą mirksiukas.gif . [COLOR=yellow]įdomu kiek iš tikrųjų gėrio tame reikale yra. jokių mokslinių įrodymų neradau
gerai, jei jūsų žvėrys ėda tokius reikalus. maniškiai nuo bet ko įtartino nosį suka, neįkiščiau žemių jiems nė už ką
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 03, 10:43)
mano nuomone, organizmas yra švarus. čia ne wc, kad periodiškai plaut reikia. bet jei kas nors jaučiasi nešvarus, tai tegu plaunasi į sveikatą  mirksiukas.gif . [COLOR=yellow]įdomu kiek iš tikrųjų gėrio tame reikale yra. jokių mokslinių įrodymų neradau
gerai, jei jūsų žvėrys ėda tokius reikalus. maniškiai nuo bet ko įtartino nosį suka, neįkiščiau žemių jiems nė už ką

Jei jus valgote zalia subalansuota sveika maista, geriate vandeni ir pan, tada taip tikiu, jusu organizmas yra svarus 4u.gif deja mano organizmas nuo bulviu, bandeliu, sumustiniu, kavos ir pan tikrai nera svarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 03, 10:33)
Jei jus valgote zalia subalansuota sveika maista, geriate vandeni ir pan, tada taip tikiu, jusu organizmas yra svarus  4u.gif deja mano organizmas nuo bulviu, bandeliu, sumustiniu, kavos ir pan tikrai nera svarus smile.gif

čia ne vieta diskutuoti šita tema mirksiukas.gif . pabaigai galiu pasakyt, kad aš irgi neatsisakau nei bulvių, nei mėsos, nei bandelių, nei sumuštinių ar dar kokio "blogio", bet jaučiuosi švari. bet jei jums toks maistas kenkia, tai ar nereiktų keisti raciono smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 03, 12:57)
čia ne vieta diskutuoti šita tema  mirksiukas.gif . pabaigai galiu pasakyt, kad aš irgi neatsisakau nei bulvių, nei mėsos, nei bandelių, nei sumuštinių ar dar kokio "blogio", bet jaučiuosi švari. bet jei jums toks maistas kenkia, tai ar nereiktų keisti raciono smile.gif?

Reikia nepamiršti, kad jausmas ir realybė ne visada sutampa smile.gif čia tiesiog uždelsta laiko bomba smile.gif Tiesa, čia tikrai ne vieta, baigiam 4u.gif
Turim savo nuomones, jos skirtingos, ir nėra tikslo čia diskutuoti ir įrodinėti savo teisybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 03, 12:02)
Reikia nepamiršti, kad jausmas ir realybė ne visada sutampa smile.gif čia tiesiog uždelsta laiko bomba smile.gif Tiesa, čia tikrai ne vieta, baigiam 4u.gif
Turim savo nuomones, jos skirtingos, ir nėra tikslo čia diskutuoti ir įrodinėti savo teisybes biggrin.gif

viskas yra uždelsto veikimo bomba bigsmile.gif . atsiprašau, nesusilaikiau doh.gif

o dabar į temą: jūs ančiuvių žvėriui duodat? neprisimenu kas sakė, kad ančiuvių duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 03, 13:39)
viskas yra uždelsto veikimo bomba  bigsmile.gif . atsiprašau, nesusilaikiau  doh.gif

o dabar į temą: jūs ančiuvių žvėriui duodat? neprisimenu kas sakė, kad ančiuvių duoda  g.gif

As smile.gif o kas yra? smile.gif
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif
taigis mano abu uodeguotieji jau menesi eda raw. apetitai palyginus su pradzia (kai nustojau duot sausiaka) sumazejo perpus. mazoji auga kaip ant mieliu, vyresnelis - vieni raumenys. kadangi isleidziam ji i lauka, tai manau pasigauna viena kita pele ar pauksti, nes kartais sugrizes neziuri i savo dubeneli, eina iskart miegot biggrin.gif

dabar noriu paklaust. is zuvies abu pripazysta tik pangasija. duodu karta per savaite. vandeny atsildau ir paduodu.

ar duodate katinams kokiu nors alieju? ar reikia?
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 03, 12:44)
As smile.gif o kas yra? smile.gif

reik informacijos kur tokį daiktą rast biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2011 11 03, 12:47)
ar duodate katinams kokiu nors alieju? ar reikia?

kam katinams aliejai g.gif ? jei norit riebalo - duokit riebią mėsą
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 11 03, 14:02)
reik informacijos kur tokį daiktą rast biggrin.gif
Papildyta:
kam katinams aliejai  g.gif ? jei norit riebalo - duokit riebią mėsą

vadovaujantis anksciau paskelbtu postu su katinu veisejos sudarytu meniu, yra nurodyta lasisu aliejus. tai ir susirupinau kad maniskiai nieko panasaus negauna g.gif
Atsakyti