Pastebėjau, kad paskutiniu metu labai dažnai užsižiūriu į vieną tašką. Na, žinot, kaip būna, nevalingai susilieja akys ir kurį laiką spoksai kur nors.
Gal esat girdėję, su kuo tai susiję? Labai nervina, kai tai atsitinka vairuojant, pavyzdžiui sustojus prie raudono šviesoforo
NA TAI GREIČIAUSIAI UŽSISVAJOJIMAS BUS MAN IRGI TAIP BŪNA
Man taip dažnai būna, ypač susirinkimuose, kai nuobodžiai kalba ar studijų metais per bendras paskaitas
O man taip buna kai ryte geriu kava ir valgau sumuštinį Dukra tada sako - amma vėl kažkur išėjusi
Net negirdžiu tada ko mane sklausia.O ka tai reiškia nežinau, galvoju, kad tada tiesiog nieko negalvoju, na valgau ir tiek
Net negirdžiu tada ko mane sklausia.O ka tai reiškia nežinau, galvoju, kad tada tiesiog nieko negalvoju, na valgau ir tiek
Mūsų filosofijos dėstytoja sakė, kad toks reiškinys, kai žmogus užsiziūri į vieną tašką ir tarsi tuo metu nieko nemąsto, yra nesąmoningas įėjimas į meditacinę būseną. Samoningai medituojant būtent ir yra siekiama pasiekti tokią be minčių, įgrimzdimo į save būseną. Kadangi kiekvienas iš prigimties medituoti mokame, tai taip kartais ir "pamedituojam". Tai ne mano nuomonė, o mūsų dėstytojos.
Aš manau, kad taip būna nuo nuovargio, pernelyg aktyvios veiklos ar streso.
Aš manau, kad taip būna nuo nuovargio, pernelyg aktyvios veiklos ar streso.
as dazniausiai ziuriu i viena taska, kai ka nors galvoju arba svajoju
mano drauge pasakojo dar moksleive budama, kad per fizikos pamoka visa klase taip uzsisvajojo, tai mokytoja pamokos gale neteko kantrybes ir isteriskai pradejo rekt, kad visi sedi issprogdintom akim ir nieko negirdi.visus isgelbejo skambutis
is manes vyras daznai pasijuokia kai as uzsimastau ir nieko negirdziu, o kartais net girdedama tingiu reaguot, sedziu tokiom akim ir tingiai atsakineju i klausimus...
is manes vyras daznai pasijuokia kai as uzsimastau ir nieko negirdziu, o kartais net girdedama tingiu reaguot, sedziu tokiom akim ir tingiai atsakineju i klausimus...
QUOTE(Smilte23 @ 2006 01 15, 15:29)
Tiesiog akys ir smegenys prasosi poilsio. <...> Manau, tai tiesiog savotiska apsaugine funkcija
aga, ir man taip atrodo smegeninė tarsi pasiprašo poilsio. Patiko ta mintis apie meditaciją, Mantaute