nzn mamukai nezinau, as turiu ta slinga, man jis asmenishkai nieko nepadejo
nemoku as su tom neshynem elgtis, gal kitaip butu su ta vaikjuoste, bet jau atsibodo, kokias tris neshiokles esu pakeitus ir nupirkus, atsibodo islaidaut, o beto ir vaikas jau didelis, na cia as apie tuos pacius mazhiausiuosiu, naujagimiukus, kuriems dar galveles reikia prilaikyt, kazkaip man tose neshioklese vistiek nelabai
man atrodo saugiausia vis delto ant rankyciu
ciulptuko neima ir labai dziaugiuosi, o jau koks jis pas mane didelis ir kaip grazhiai atrodo be ciulptuko
ir nereikes parintis:"kaip cia atpratint" ir pan
o shiaip su mazhyliu as pragulejau iki kokio 4 menesio, nes man taip butent patiko maitinti, o beto ir as pailsedavau, o gal mano papukas eidavo i "trasa" vietoj ciulptuko tai visai nesigailiu, na keturis menesius pagulinejau, "prisirishau" prie mazhylio, na ir kas kad tada langu nenusivaliau, daba nusivalau, uztai kokia "investicija" i vaika
tas pats ir su neshiojimu, na patinka vaikams but ant rankyciu, ir neshiojau ir stengiausi neburbeti, na nebent jau visai pavargdavau kaip nzn kas
tada vyras nesiodavo
uztai daba vaikas labai savarankishkas, matyt "atsikando" tevu demesio, nes jo skyreme tikrai nemazhai, tikrai nemeluojant, zhaidzia pats sau, kartais prieinu, pakalbinu, padedu kazka, ir toliau zhaidzia