manau ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptis - didelis didelis norėjimas tai daryti , na ir žinoma gera atmosfera bei santykiai su mylimuoju...
QUOTE(JurGa & UgnĖ @ 2011 01 25, 15:56)
manau ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptis - didelis didelis norėjimas tai daryti , na ir žinoma gera atmosfera bei santykiai su mylimuoju...
Visiskai su jumis sutinku, manau pienelis gaminasi ne nuo tam tikru produktu, arbatu ivairiausiu r panasiai, o nuo didelio noro maitinti savo aukseli
Man tie misinukai pats baisiusias siaubas ir nesuprantu mamu kurios gali maitinti, bet pasirenka misinukus..
QUOTE(lialia99 @ 2011 01 23, 12:07)
Nu as tai ispilu ji, bet galima ir uzsaldyti
aš turiu prisišaldžius, bet negeria kiek košėm sunaudoju tiek, o kitą tenka pilti lauk
o man ir kvapas kitos specifinis
QUOTE(p Raganyte @ 2011 01 23, 16:00)
Kiek as zinau - su pientraukiu panasi sistema kaip su krutimis - kuo dazniau ir svariai nusitraukinesi - daugiau ir pienukas gaminsis.
Jau buvau perejusi prie tik DVIEJU maitinimu krutimi - ryte ir vakare. Pienuko tikrai buvo gerokai sumazeje (vietoj 4 maitinimu). O kai vaikutis pasigavo tridiene karstine - visas koses visiskai atpildavo, o mano pienelio - neatpildavo. Tai ir vel pienelio turiu mazdaug 4 maitinimams. Taigis, manau ta pati sistema tretu buti.
Jau buvau perejusi prie tik DVIEJU maitinimu krutimi - ryte ir vakare. Pienuko tikrai buvo gerokai sumazeje (vietoj 4 maitinimu). O kai vaikutis pasigavo tridiene karstine - visas koses visiskai atpildavo, o mano pienelio - neatpildavo. Tai ir vel pienelio turiu mazdaug 4 maitinimams. Taigis, manau ta pati sistema tretu buti.
tik du sykius, nors tik 7 mėn.
mums tuoj bus 9 mėn. bet MP valgom 3-4 sykius, plius naktį...
QUOTE(lialia99 @ 2011 01 25, 15:05)
Visiskai su jumis sutinku, manau pienelis gaminasi ne nuo tam tikru produktu, arbatu ivairiausiu r panasiai, o nuo didelio noro maitinti savo aukseli
Man tie misinukai pats baisiusias siaubas ir nesuprantu mamu kurios gali maitinti, bet pasirenka misinukus..
dėl mišinukų juk nevisos turi pienelio
kiekviena MAMA renkasi, kas jos manymu geriausia
nesvarbu, maitinant MP ar mišiniu ar karvės pienu......mamos meilė begalinė
Sėkmės visoms mamytės
QUOTE(vassara @ 2011 01 25, 12:04)
ar po maitinimo turi skaudeti krutine?
Neturėtų skaudėti.
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 26, 09:24)
Neturėtų skaudėti.
neturetu, bet man taip ziauriai skauda gera valanda po maitinimo skausmas net i nugara pereina
QUOTE(vassara @ 2011 01 26, 10:07)
neturetu, bet man taip ziauriai skauda gera valanda po maitinimo skausmas net i nugara pereina
Su abiem krūtim taip yra?
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 26, 10:19)
Su abiem krūtim taip yra?
jo, su abiem. tik su viena mazesnis skausmas.
QUOTE(vassara @ 2011 01 26, 10:29)
jo, su abiem. tik su viena mazesnis skausmas.
Net nežinau, dėl ko taip gali būti. Ir taip skauda nuo pat prradžių, ar tik dabar taip pasidarė? Maitinant neskauda, tik po maitinimo?
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 26, 10:31)
Net nežinau, dėl ko taip gali būti. Ir taip skauda nuo pat prradžių, ar tik dabar taip pasidarė? Maitinant neskauda, tik po maitinimo?
pradejus maitint, labai skauda speneli viena, bet po keliu min praeina. po to po maitinimo prasideda tas veriantis skausmas. taip nuo antros savaites.
Kad pradėjus maitinti skudėtų spenelį, tai man yra taip buvę, bet su laiku praėjo. O krūties skausmo tokio tai nesu patyrusi. Tik kartais būna, kad jei persipildo krūtis pieno, tai kai dukrytė išžinda, tada lieka toks nemalonus jausmas, ne tai kad skausmas.
QUOTE(vassara @ 2011 01 26, 12:39)
pradejus maitint, labai skauda speneli viena, bet po keliu min praeina. po to po maitinimo prasideda tas veriantis skausmas. taip nuo antros savaites.
Gal pienligė?!
http://www.supermama...?...417584&st=0
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 26, 10:49)
Kad pradėjus maitinti skudėtų spenelį, tai man yra taip buvę, bet su laiku praėjo.
man irgi buvo praeje, bet dabar vel uzejo
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 01 26, 11:32)
skaiciau sita tema ir irgi taip galvoju, kad gali buti pienlige, nors vaiko tik liezuviukas siek tiek balzganas. na o man tai visi punktai tinka