QUOTE(Magira @ 2011 01 23, 22:20)
As paskaitau kaip kai kurios moterys vargsta ,tai su pienlige tai su grybeliais tai su dar kokiom ligom.As nesuprantu ar daktaru nera ar akuseriu geru ,kurios galetu padet ,patart serganciai ar besikankinanciai mamai .Kose malose vis adresa nurodo kur kreiptis del zindymo ir t.t.Ar jus nebijot gert ar tept vaistu prisiklausiusios visokiu bobuciu.Grybeliui tyrimu reikia ir ne visi vaistai tinka pvz as kai kuriems alergiska (daktarinui).nu nezinau man tiesiog neramu ,kad taip galima besigydant paciai prisidirbti ,o be to sitiek kankinates be reikalo man tiesiog gaila besikamuojanciu mamu.Gal man bepigu kalbet ,nes man uztenka pasiskambyt ar giniui ar vaiku daktarui ir vsio.Jei kas rimciau tai gydytojas nusprendzia ar reikia ji tuoj pat aplankyt,
adresai del zindymo - tai taip pat ne visad medikas toli grazu, deja... del medicininiu dalyku pas mus liudna, deja...
tu esi simtąkart teisi, čia forumas, mes galim dalintis patirtim, diskutuot, bet jokiu būdųne diagnozuot ir komentuot gydymą.
bet aš puikiai suprantu ir mamas, kurios čia ateina patarimo, nes pati esu liudininkė ne vieno karto, kai pielingėpas mus "nustatoma" "profilaktiškai", na, teisiog, pasakė mama, kad liežuviukas būna baltas, tai ir tepk soda. arba moteris kreipias su aiškiais pienligės simptomais ir tegauna tik sąskaitą už konsultaciją, o diagnozuotis toliau tenka su pažįstamais ir giminaičiais, kaip ir ieškoti gydymo...
pati neseniai patyriau, kaip net stomatologas nediagnozavo mano mažajai stomatito. gerai, kad man pačiai buvo nuojauta, kad tai bus stomatitas, kitaip būčiau nuprotėjusi nuo vaiko klykimo iš skausmo penkias paras, galvodama, kas jam gali būt... o išėjusi iš stomatologo mašinoj apsižliumbiau kartu su dukra, nes buvau išlydėta tik pašaipiai nesuprastai, ko čia tampau vaiką pas gyd, kai "jam tik dantys dygta".