QUOTE(Magira @ 2011 01 21, 22:03)
As labai norejau zindyt kazkaip pagalvodavau nescia budama ,kad gali visko but,bet nuvarydavau ta minti i sona.As taip buvau isijautusi i zindyma ir tuo tikejau ,nes mano sesuo abu vaikus ilgai zinde.As iki siol zindau (dukra 6men.)nuo pirmos gimimo dienos.
Ir taip keista man buvokai nesenai suzinojau ,kad mama mus abi zinde tik iki triju menesiu,po to nebeturejo pieno.Tai va nera jokiu paveldimu.Tik nusiteik ir viskas.Linkiu tau ilgai zindyt tai malonumas neispasakytas bent man- zindyt savo pienu o ne pirktiniais ssss .Tiesiog zinai ka duodi .
Ir taip keista man buvokai nesenai suzinojau ,kad mama mus abi zinde tik iki triju menesiu,po to nebeturejo pieno.Tai va nera jokiu paveldimu.Tik nusiteik ir viskas.Linkiu tau ilgai zindyt tai malonumas neispasakytas bent man- zindyt savo pienu o ne pirktiniais ssss .Tiesiog zinai ka duodi .
pirmą sūnų (dėl informacijos stokos ir "gerų" tetulių tarybinių nuostatų) maitinau vos 3 mėn. kitą pusmetį...o jaunėliui jau greit bus 9 mėn. ir vis valgo MP
sutinku su mamytėm, kad pozityvus mąstymas, normas maitinti padeda, bet svarbiausia KANTRYBĖ ypač pirmą mėnesį taip pat artimųjų palaikymas, pagalba.
hayabusa linkiu sėkmės