QUOTE(ausramor @ 2011 01 10, 14:25)
Laba diena
Norejau paklausti del savo mazuliuko.Vis kankinuosi kankinuosi besvarstydama-sakau jusu paklausiu-patyrusiu
Mano mazuliukui 4men.Maitinu pati-taciau mes mazai priaugame svorio(gimeme:4,3kg 54cm, 1men priaugome-500g 57cm , 2men-700g 62cm, 3men-400g 65cm; 4men-600g 67cm). Nezinau ka daryti-primaitinti ar uztenka cia mums to svorio skaitosi. Seimos gyd. tokia man biski be nuomones-sako gal neuztenka pienelio, jei nedaug priauga...Bet tik tiek...
Siaip valgyt duodu kada nori-nesilaikau jokio griezto grafiko-kas 3val ar pan.Tad valgo ir kas 3val ir kas 2val ir kas 1val-dazniau, kas valanda valgo vakare kazkodel...
Nakti taip pat keliasi valgyt-kokius 2-4kartus.Ilgiausia pertrauka tarp valgymu buna per pietu miegeli-kokios 4val-kartais net gal ilgiau(mat, imiegam normaliai
).
Siaip zinda gana trumpai, mano manymu, 5-10min ir sotus...
Bandziau ir misinuko duoti-sakaiau paziuresiu kaip po jo bus...Bet kipsiukas nelabai jis jo nori-kaip as sakau, nezino ka veikti su tuo dirbtinu papu
Mat, mes soskes irgi nemegstam-spjuanam lauk vos tik i burna ikisu.
O gal jau kokios koseles duoti?!
kad puikus jūsų svoris, toliau ramiai gyvenkit
QUOTE(lialia99 @ 2011 01 10, 17:05)
Na visaip buna, kartais iskart guldau ant pilvuko, sau ant krutines, tada nurimsta iskart, kartais palaikau stacia, o kartais uzmiega, tai ir lieka miegot, cia jau nuo mazosios paneles elgesio ir noru priklauso
Papildyta:
Na pagal jos elgesi man irgi panasu i pienlige, bet apziurejus nieko nesimato, tai nebent bus toks variantas, kad nera akivaizdi.. Bet ne kiekvienas maitinimas toks buna, tai del to abejoju, ar esant pienligei visada maitinama turetu taip pat reaguot, ar gali but, kad viena kart taip, kita kitaip...?
as tai bent jau soda tikrai pavalyčiau burnytę ir spenelius.
o šiaipd ar panašus elgesys būna, kai priryja oro nuo greito truakimo, tai stipriai pučia pilvą, bet atsirūgus turėtų toliau ramiai valgyt. ir tuoemt reiktų galvytę aukščiau laikyt nei kūnelį, kad kuo mažiu prisirytų oro