QUOTE(zivily @ 2011 01 06, 21:57)
Sveikos mamytes,
Noreciau paklausti ka daryti, kad vaikelis nesikandziotu? Mano mazylei jau beveik astuoni menesiukai, dantukus turime nuo 5.5men, bet niekad nekrimstelejo. O dabar jau antra vakara kai maitinu pries miegeli ji man krimsteli. Skausmas zveriskas Pasirode kraujo, toje vietoje uzsidejo sasiukas. Si vakara vel tas pats ir kaip tycia i pazeista speneli. Jau net bijau maitinti vakarais, kad ir vel neikastu
Noreciau paklausti ka daryti, kad vaikelis nesikandziotu? Mano mazylei jau beveik astuoni menesiukai, dantukus turime nuo 5.5men, bet niekad nekrimstelejo. O dabar jau antra vakara kai maitinu pries miegeli ji man krimsteli. Skausmas zveriskas Pasirode kraujo, toje vietoje uzsidejo sasiukas. Si vakara vel tas pats ir kaip tycia i pazeista speneli. Jau net bijau maitinti vakarais, kad ir vel neikastu
aš kai pradeda kąst įkniaubdavau veiduką nosim į krūtį, kad trukdytų kvėpuot, tuomet paleidžia spenelį, kad galėtų įkvėpt per burną, ir gali nesužalojusi jį ištraukt ir parodyt, kad negaus pienuko, jei taip darys. ir taip kiekvieną kartą, jei tik bando kąst. po kelių kartų supranta
žinau, akd yra ir kitų variacijų, bet neprisimenu, man abiem vaikams šis būdas padėjo.
QUOTE(nkreiki @ 2011 01 07, 10:30)
Labai prasau patarimo mamyciu,kaip gydote savo mazylius? Manasis apsirgo,ispradziu neisio neito sukilo 39 temperatura sekancia diena 38 laikesi,o poto neliko,kraujas parode kad virusiukas,dar kaip kvaila isejom I lauka po to viduj, nors ir nurengiau labai susilo,po to vel I masina per lauka,tai jau nakti pradejo negraziai karkuoti,kartais pakosti,miego metu ir siaip kvepuoja tyliai be garso, bet kartais tai uzkarkuoja taip giliai,dedu ir siltas virtas bulves,tepu rezorbano krutinyte,nugaryte,pedutes,dar po biski Stodal sirupeli,vienintele paguoda kad pati maitinu 100% tai vis sau galvoju kad cia didziausias vaistas,bet gal paciai ko pagert daugiau ar arbatu ar sirupu,juk per piena persiduoda .Padekit patarkit,labai nenoriu kad antibiotiku prireiktu,tokiam maziukui dar tik 3,5 menesio,Aciu
per pieną vaistų nepadozuosi, todėl klausykit gyd nurodymų dėl gydymo, maitinkit iš rkūties kiek tik prašo, kad gautų pakankamai skysčių, ir vaistus duokit vaikui o save gydykit, kai pati sergat
(beje, jei virusas, tai antibiotikai nepadės, net jei karkaliuoja, nebent pereitų į bakterinį, bet čia jau internetu ir ne gyd nepakonsuotuosi)