QUOTE(Taniecka @ 2010 12 14, 20:29)
Sveikos mamytes, kreipiuosi pagalbos! Mano mazyliui jau 3 men. iki tol nusitraukinejau pienuka ir primaitindavau misinuku (deje, per savo nezinojima paklausiau pediatres, kuri pasake, kad man truksta pieno, nors vaikeliui buvo tik 10 paru.. ) Laaabai noriu maitinti pati vaikuti. Ar mum dar ne per velu? Pradejau mazinti misinuko norma ir dazniau deti ji prie kruties, bet labai bijau kad jam nepakenkciau, nes nebeliko rezimo, vaikutis valgydamas is kruties neprivalgo,nors valgom po 2-2,5 val, zyzia, papulius tampo, kandzioja, kai jau pradeda rekti, begu daryt misinuka. Tas pustustes mano krutis ramiai zinda tik, kai jau nori miegucio, be to neuzmiega.As jauciuosi lyg ji kankinu... Ar as nepakenksiu jo vystymuisi, jis taip daug guguodavo, o dabar nebe, tik kartais sypseniuka isspaudziu is jo ar pasijuokia balsu, bet gugavimo neber. Gal man liautis ir grizti prie seno rezimo su normalia misinio norma ir nusitraukinet pienuka, kol jo dar yra??? Pagelbekit prasau..
net visiskai neturint pieno galima relaktacija.jei neklystu misinuko norma mazinama po 50ml per diena.. paieskokit daugiau info sia tema,viskas imanoma