Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

QUOTE(sbo @ 2011 12 06, 09:09)

kuris zenklas dabar?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 06, 10:15)
kuris zenklas dabar?

Liutas, taigi cia liuto temele biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 12 06, 09:37)
Liutas, taigi cia liuto temele  biggrin.gif  4u.gif

galvojau tavo liutas jau ex smile.gif ir dabar kitas zenklas, ne liutas smile.gif
Atsakyti
AS kazkaip ta asistavima, vadinasi, suprantu kitaip, nes nei akimis kazka palydi, nei ten mergina kitas. Paprasciausiai visada islieka mandagus, su visais pasisveikina, jei koks artimuju balius prieis prie kiekvieno, paklaus kaip sekasi. Kazkaip jam svarbu, kad visi isilietu i bendravima, nebutu grupeliu, bendrai gaunasi kaip ta vakareliu siela biggrin.gif Bet kas man labai patinka, kad niekada nepamirsta ir nepalieka manes vienos, visada kazkokiu budu jis man parodo demesi, ar aki pamerkia, ar prieina pabuciuoja. Nes kaip bebutu as netoleruociau merginimo.
Atsakyti
kai buname kokiame vakarelyje ir buname atskirai, as su draugemis, jis apeina draugus, tai nors as to nepastebiu niekad, bet visos drauges vieningai tvirtina, kad jis nuolat akies krasteliu mane stebi ir nuolat bunu jam "ant akiu". nors as to tikrai nesu pastebejusi, bet girdziu ta visada is savo draugiu smile.gif na liutas - medziotojas, nieko cia nepasakysi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 06 gruodžio 2011 - 09:50
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 06, 10:44)
galvojau tavo liutas jau ex smile.gif  ir dabar kitas zenklas, ne liutas smile.gif

Jo, mano liutas jau ex...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 12 06, 09:53)
Jo, mano liutas jau ex...

tai vat ir klausiu, koks dabar zenklas? biggrin.gif gailiesi, kad ex?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 12 06, 09:09)
Mane tai siutindavo tas jo akivaizdus demesys kitoms  doh.gif  Vaziuojant su masina palydedavo akimis vos ne kiekviena sijona. Baisu  biggrin.gif

Per daug akivaizdžiai rodo tą dėmesį ir pažystamoms ir ne, mėgsta paflirtuoti, bet kad prie manes tai darydavo o dabar jau kažko prisibijo, nes aš jau užmetus esu...
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 06, 10:54)
tai vat ir klausiu, koks dabar zenklas? biggrin.gif  gailiesi, kad ex?

Siuo metu jokio zenklo biggrin.gif Bet potencialus sukiojasi mergele ax.gif Sunku pasakyt, ar gailiuosi unsure.gif Nekokie santykiai buvo, tad abejoju, ar dar karta noreciau to paties, bet jausmai buvo, neslepsiu...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 12 07, 08:48)
Siuo metu jokio zenklo  biggrin.gif Bet potencialus sukiojasi mergele  ax.gif Sunku pasakyt, ar gailiuosi  unsure.gif Nekokie santykiai buvo, tad abejoju, ar dar karta noreciau to paties, bet jausmai buvo, neslepsiu...

Dėl kookių dalykų nesutardavot? Kas nepatikdavo jo elgesyje?
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 07, 15:35)
Dėl kookių dalykų nesutardavot? Kas nepatikdavo jo elgesyje?

Didziausia beda buvo jo uzdarumas, melavima, jokio atsakomybes jausmo, draugai vos ne pirmoj vietoj, o kartu su jais ir linksmybes... Negalejau tuo zmogumi visiskai pasitiketi. O dar ir degtukas, ir pachamindavo..
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 12 07, 14:43)
Didziausia beda buvo jo uzdarumas, melavima, jokio atsakomybes jausmo, draugai vos ne pirmoj vietoj, o kartu su jais ir linksmybes... Negalejau tuo zmogumi visiskai pasitiketi. O dar ir degtukas, ir pachamindavo..

Tai čia jau rimta problema, gal dar jaunas buvo?
Atsakyti