Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

ka cia gaidelis irnesakyk.gif geriau sakykit ka man daryt su liutu bezdzione lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o jūsų liųtai ištikimi, nelinkę į neištikimybę?
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 04, 19:03)
o jūsų liųtai ištikimi, nelinkę į neištikimybę?

mano liutas kaip jis sako "odnoliubas" smile.gif nors ir megsta buti demesio centre, moterys labai limpa prie jo.
Atsakyti
Per 12 metu nepasitaike neistikimybes atveju (nebent ko nors nezinau ) biggrin.gif , bet kaip bus toliau neaisku. Su metais as prarandu ta vadinama idealizma ir visiska krastutinumu laikymasi, kad mano vyras tai niekada su niekuo.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 04, 19:57)
mano liutas kaip jis sako "odnoliubas" smile.gif  nors ir megsta buti demesio centre, moterys labai limpa prie jo.

Prie mano liūto irgi limpa... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 04, 20:57)
mano liutas kaip jis sako "odnoliubas" smile.gif  nors ir megsta buti demesio centre, moterys labai limpa prie jo.

Mano ex liuto mama irgi sake man, kad jos sunus "odnoliubas" biggrin.gif Bet siaip jis laaabai megdavo pasizvalgyti i kitas moteris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 05 gruodžio 2011 - 11:04
QUOTE(sbo @ 2011 12 05, 11:04)
Mano ex liuto mama irgi sake man, kad jos sunus "odnoliubas"  biggrin.gif Bet siaip jis laaabai megdavo pasizvalgyti i kitas moteris

tai jo, jo, kas be ko, mano "odnoliubas" pasizvalgyti irgi megejas biggrin.gif ir pasitikrinti savo verte rinkoje biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat moteru apsuptyje, studentai beveik vien merginos, darbe irgi nemazai moteru. Kiek pastebejau daznai turi aiskia nuomone apie moteris ir apie tokias, kokios jam patinka, cia kalba eitu apie isvaizda. Kazkaip traukia jis moteris, turi ta vadinama cinkeli, moka pakalbint, jei jo nepazinociau, tai galvociau, kad asistuoja kitai, bet jam kazkaip naturaliai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
o taip, cinkeli turi, uzburia jis nezinia kuo tas moteris smile.gif nors prisiminus musu pazinti, as kaip tik buvau gatava ji primusti, apstaugiau ir pasiunciau ne viena karta velniop biggrin.gif romantiska pazintis biggrin.gif
Atsakyti
Kad kitoms moterims asistuoja tai tikrai schmoll.gif Nepatinka toks vaizdelis kai šokinėja apie kitas, aš prisimenu man irgi pradžioje asistavo, dabar jau nebe, tik pradžioje... biggrin.gif
Kad moterų draugiją mėgsta tai faktas.
Atsakyti
todel man jauciai labiau ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 16:26)
Kad kitoms moterims asistuoja tai tikrai  schmoll.gif  Nepatinka toks vaizdelis kai šokinėja apie kitas, aš prisimenu man irgi pradžioje asistavo, dabar jau nebe, tik pradžioje... biggrin.gif 
Kad moterų draugiją mėgsta tai faktas.

Mane tai siutindavo tas jo akivaizdus demesys kitoms doh.gif Vaziuojant su masina palydedavo akimis vos ne kiekviena sijona. Baisu biggrin.gif
Atsakyti