ka cia gaidelis geriau sakykit ka man daryt su liutu bezdzione
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 04, 19:03)
o jūsų liųtai ištikimi, nelinkę į neištikimybę?
mano liutas kaip jis sako "odnoliubas" nors ir megsta buti demesio centre, moterys labai limpa prie jo.
Per 12 metu nepasitaike neistikimybes atveju (nebent ko nors nezinau ) , bet kaip bus toliau neaisku. Su metais as prarandu ta vadinama idealizma ir visiska krastutinumu laikymasi, kad mano vyras tai niekada su niekuo.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 04, 19:57)
mano liutas kaip jis sako "odnoliubas" nors ir megsta buti demesio centre, moterys labai limpa prie jo.
Prie mano liūto irgi limpa...
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 04, 20:57)
Mano ex liuto mama irgi sake man, kad jos sunus "odnoliubas" Bet siaip jis laaabai megdavo pasizvalgyti i kitas moteris
QUOTE(sbo @ 2011 12 05, 11:04)
Mano ex liuto mama irgi sake man, kad jos sunus "odnoliubas" Bet siaip jis laaabai megdavo pasizvalgyti i kitas moteris
tai jo, jo, kas be ko, mano "odnoliubas" pasizvalgyti irgi megejas ir pasitikrinti savo verte rinkoje
Maniskis taip pat moteru apsuptyje, studentai beveik vien merginos, darbe irgi nemazai moteru. Kiek pastebejau daznai turi aiskia nuomone apie moteris ir apie tokias, kokios jam patinka, cia kalba eitu apie isvaizda. Kazkaip traukia jis moteris, turi ta vadinama cinkeli, moka pakalbint, jei jo nepazinociau, tai galvociau, kad asistuoja kitai, bet jam kazkaip naturaliai gaunasi
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 16:26)
Kad kitoms moterims asistuoja tai tikrai Nepatinka toks vaizdelis kai šokinėja apie kitas, aš prisimenu man irgi pradžioje asistavo, dabar jau nebe, tik pradžioje...
Kad moterų draugiją mėgsta tai faktas.
Kad moterų draugiją mėgsta tai faktas.
Mane tai siutindavo tas jo akivaizdus demesys kitoms Vaziuojant su masina palydedavo akimis vos ne kiekviena sijona. Baisu