QUOTE(Merguciia @ 2011 11 30, 22:36)
1. greitai įsižeidžia
2 jeigu ką nors nugirsta apie save tai aiškinsis kas kodėl taip pasakė, ar tu čia paie mane taip galvoji???
3 Išdidūs
4 labai svarbi kitų nuomuonė apie jį, ką kiti galvoja, kad tik kas nors blogai negalvotų, o tai teks išsikraustyti kitur....
5 Negalima pakritikuoti, tai atgal kąnors atšaus... va toks tas Liūtas žvėrių karalius.
O tiesa, pliusai... Mėgsta asistuoti, rodyti dėmesį, padėti draugams, dosnūs draugams rinkdami dovanas
dabar bandau palyginti su saviskiu
1. turiu sutikti, izeidus
2. maniskis nesiaiskina, bent jau nepuola to paskubomis daryti, jis viska apeina savaip, kaip as sakau, gudriai susitvarko su grobiu
Maniskis apskritai nemegsta aiskintis santykiu, vietoj to jis pasirenka ignoravima.
3. sutinku
4. kitu nuomone svarbi, bet kraustytis nelinkes, jis siaip nesileistu, kad del kazko kito jam tektu keisti savo gyvenimo kursa, juolab kraustytis. Bent jau maniskiui, kito bloga nuomone apie ji, lyg akstinas parodyti ir irodyti, kad bloga galvojantis klysta. Ir siaip, zinokit, nezinau kaip mano vyrui pavyksta, bet daug kam jis patinka, nei is vieno darbo neisejo susipykes, su visais palaiko santykius, iki siai dienai pirmos darbovietes bendradarbiai ir vadovybe su juo labinasi ir skambinasi
Siaip kas liecia tas nuomones, tai mes tarpusavyje juokiames, kad as esu ta seimos blogoji puse, o jis geroji, nes kazkodel manes dauguma privengia, o su juo greitai i kontakta nueina. Na, bet cia jau oziaragiu subtilumai
5. maniskis nelinkes atsovinet, kai bandau pakritikuot, tai dazniausiai tyli, buna tokiu pasisakymu is serijos "o tu pati...", bet ne daznai.
O kas del pliusu, asistuoti
nebezinau, ka tai reiskia
rodyti demesi, na parodo, bet nera tos srities profesionalas, kas del draugu sutinku, skuba i pagalba, bet jei reiktu rinktis draugus ar seima, renkasi pastaraja.
Sutinku, kad sunkios asmenybes tie liutai, bet savito sarmo turi.