Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 24, 13:24)
del ko kovojot? mes tai kazkaip neturim del ko kovot, tai ramu smile.gif  arba kadangi as zuvyte, tai ramiau ziuriu i viska.

Tai va va, o as oziarage smile.gif O kovojom del visko, del visu smulkmenu, visokiu nieku ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 11 24, 12:26)
Tai va va, o as oziarage smile.gif O kovojom del visko, del visu smulkmenu, visokiu nieku ir t.t.

mano buves vyras oziaragis..... schmoll.gif siaubas siaubelis, o ne charakteris, pms uzplaukia ne ka retesni, negu moterims biggrin.gif
jo, liutas megejas uzklausti, suzinoti apie kiekviena s.... (kas skambino, ka sake, ko norejo, kur buvai, to nedaryk, ano irgi, o kam tas, anas....), tikiu, kad tai uzknysa, bet as dazniausiai nuleidziu juokais, stumiu dura, arba nureziu ka nors ir pan.
Atsakyti
Aš esu liutė, o mano vyras mergelė, abu vaikai mergelės. Skaičiau kad liutai ir mergeles negali buti kartu, mes jau vienuolika metu kartu. Negaliu sakyt, kad lengva, mano vyras irgi uzsipyres , o vaikai (dukrai 11m. tai sutikau jos mokytoja (dalykininke)tai ,,sako sauni mergaite , bet uzsipirimas... ir jis geras siekiantis uzduoto tikslo. Taip gera su tokiais dirbti. ) pazymiai trimestre 9 ir 10 .Sūnus tai maziukas dar, bet ir gi uzsipyres .cia pagalmenesiuso pagal metus tai jie mane nurungia, vyras tigras, dukra drakonas, sūnus jautis, as gaidys.
Kaip man atrodo tai zmones mane priima, kaip pasikelusia, tik savim besirupinancia asmenybe, gal net arogantiska. Net nezinau. Nuolat jauciu( ir matau ) jog zmones i mane kreipia demesi. Taip kritika priemu sunkiai, jei padarau klaidu tai junsau atleis negaliu(kad ir po 15m. as jas prisimenu ir save grauziu (gal jau cia psichikos sutrikimai ax.gif ) saves atrasti iki siol negaliu ir tai mane kankina. Taip as megstu vadovauti ir sekes gerai . Turiu profesija kulinaro- konditerio(dirbau vaiku darzeli vyr, vireja ir restorane vyreja, dirbti pagal sia profesija man patinka, bet norisi bendrauti, per mazai demesio( puodai???) nutariau mesti vyrejo darba eiti padaveja, sekesi gerai (apyvartas dariau geras ir lankytojai aptarnavimu buvo patenkinti) norejosi daugiau . dirbau barmene veliau administratore (studijavau vadyba). Taciau susimasciau ar tai man, vadovauti, nes kritikos (ar teisinga, ar ne ne galiu )paskui nemiegu naktim ir galvoju, kodel taip apie mane pasake . Draugiu ir gi neturiu, nes niekuo nepasitikiu (labai noreciau tureti, bet pries tai buvusios drauges mane labai iskaudino).
Kazi ka astrologai apie mane pasakytu. Jauciuosi blogai, abejoju savo santuoka , vaikus dievinu, nors zinau ,kad dukrai per amzai pradejau demesio skirti.
Atsakyti
Turiu Liūtą, greitai įsižeidžia, jeigu ką nors nugirsta apie save tai aiškinsis kas kodėl taip pasakė, ar tu čia paie mane taip galvoji??? doh.gif Išdidūs, labai svarbi kitų nuomuonė apie jį, ką kiti galvoja, kad tik kas nors blogai negalvotų, o tai teks išsikraustyti kitur.... doh.gif Negalima pakritikuoti, tai atgal kąnors atšaus... va toks tas Liūtas žvėrių karalius.

O tiesa, pliusai... Mėgsta asistuoti, rodyti dėmesį, padėti draugams, dosnūs draugams rinkdami dovanas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merguciia: 30 lapkričio 2011 - 22:38
QUOTE(Merguciia @ 2011 11 30, 22:36)
1. greitai įsižeidžia
2 jeigu ką nors nugirsta apie save tai aiškinsis kas kodėl taip pasakė, ar tu čia paie mane taip galvoji???  doh.gif 
3 Išdidūs
4 labai svarbi kitų nuomuonė apie jį, ką kiti galvoja, kad tik kas nors blogai negalvotų, o tai teks išsikraustyti kitur....  doh.gif 
5 Negalima pakritikuoti, tai atgal kąnors atšaus... va toks tas Liūtas žvėrių karalius.

O tiesa, pliusai... Mėgsta asistuoti, rodyti dėmesį, padėti draugams, dosnūs draugams rinkdami dovanas  smile.gif

dabar bandau palyginti su saviskiu g.gif

1. turiu sutikti, izeidus
2. maniskis nesiaiskina, bent jau nepuola to paskubomis daryti, jis viska apeina savaip, kaip as sakau, gudriai susitvarko su grobiu biggrin.gif Maniskis apskritai nemegsta aiskintis santykiu, vietoj to jis pasirenka ignoravima.
3. sutinku
4. kitu nuomone svarbi, bet kraustytis nelinkes, jis siaip nesileistu, kad del kazko kito jam tektu keisti savo gyvenimo kursa, juolab kraustytis. Bent jau maniskiui, kito bloga nuomone apie ji, lyg akstinas parodyti ir irodyti, kad bloga galvojantis klysta. Ir siaip, zinokit, nezinau kaip mano vyrui pavyksta, bet daug kam jis patinka, nei is vieno darbo neisejo susipykes, su visais palaiko santykius, iki siai dienai pirmos darbovietes bendradarbiai ir vadovybe su juo labinasi ir skambinasi g.gif Siaip kas liecia tas nuomones, tai mes tarpusavyje juokiames, kad as esu ta seimos blogoji puse, o jis geroji, nes kazkodel manes dauguma privengia, o su juo greitai i kontakta nueina. Na, bet cia jau oziaragiu subtilumai rolleyes.gif
5. maniskis nelinkes atsovinet, kai bandau pakritikuot, tai dazniausiai tyli, buna tokiu pasisakymu is serijos "o tu pati...", bet ne daznai.

O kas del pliusu, asistuoti g.gif nebezinau, ka tai reiskia unsure.gif biggrin.gif rodyti demesi, na parodo, bet nera tos srities profesionalas, kas del draugu sutinku, skuba i pagalba, bet jei reiktu rinktis draugus ar seima, renkasi pastaraja.
Sutinku, kad sunkios asmenybes tie liutai, bet savito sarmo turi.
Atsakyti
lyginant abu paskutinius postus su mano liutu, pritarciau labiau aistuzelei, negu Merguciia. zmones irgi limpa prie jo, labai draugiskas, visur visada pazista, visi ji pazista, nuolat judejimo sukury, bet neleidzia sau lipti ant galvos, megsta pakritikuoti, demesi rodo is serijos: na juk tu ir pati zinai, kokia tu man brangi ir kaip tave myliu biggrin.gif santykiu nesiaiskina, ijungia ignora, arba pasako i mano tirada koki viena taiklu sakini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 01, 08:27)
lyginant abu paskutinius postus su mano liutu, pritarciau labiau aistuzelei, negu Merguciia. zmones irgi limpa prie jo, labai draugiskas, visur visada pazista, visi ji pazista, nuolat judejimo sukury, bet neleidzia sau lipti ant galvos, megsta pakritikuoti, demesi rodo is serijos: na juk tu ir pati zinai, kokia tu man brangi ir kaip tave myliu biggrin.gif santykiu nesiaiskina, ijungia ignora, arba pasako i mano tirada koki viena taiklu sakini biggrin.gif

vat vat, pas mus tas pats. Jis galvoja, kad be zodziu ir taip turi buti aisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 12 01, 09:32)
vat vat, pas mus tas pats. Jis galvoja, kad be zodziu ir taip turi buti aisku  doh.gif

siaip cia dauguma vyru problema smile.gif ir toks mastymas smile.gif ex oziaragis buvo su lygiai tokiu pat mastymu bash.gif
Atsakyti
Tai dar priklauso nuo rytų horoskopo, koks jūsų Liūtukų rytų horoskopas t.y pagal gimimo metus, mano Liūtas tai ožys yra lotuliukas.gif Kad ožiai jautrūs ir greitai įsižeidžia ir svarbi kitų nuomonė, tai gal daugiau ir įtakoja jį šitaip reaguoti, nors irgi yra daugumos mėgstamas, garbinamas bigsmile.gif tai jeigu jau kasnors ką blogai tai labai jau reaguoja, toks dėmesio trokštantis, turbūt kaip ir visi liūtai. Bet draugams dėmesį įpatingą rodo, netgi per daug kartais... Visur padės, nuveš, parveš...
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 01, 15:01)
Tai dar priklauso nuo rytų horoskopo, koks jūsų Liūtukų rytų horoskopas t.y pagal gimimo metus, mano Liūtas tai ožys yra  lotuliukas.gif  Kad ožiai jautrūs ir greitai įsižeidžia ir svarbi kitų nuomonė, tai gal daugiau ir įtakoja jį šitaip reaguoti, nors irgi yra daugumos mėgstamas, garbinamas  bigsmile.gif  tai jeigu jau kasnors ką blogai tai labai jau reaguoja, toks dėmesio trokštantis, turbūt kaip ir visi liūtai. Bet draugams dėmesį įpatingą rodo, netgi per daug kartais... Visur padės, nuveš, parveš...

pagal rytu maniskis gaidelis biggrin.gif
Atsakyti
ožiai, gaidžiai dar žiurkės betrūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 01, 15:37)
ožiai, gaidžiai dar žiurkės betrūksta  biggrin.gif

a va, as pagal kiniecius esu ziurke lotuliukas.gif
Atsakyti