Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

QUOTE(kristiniuke @ 2011 10 08, 11:33)
as bendrauju su vyru liutu, tai labai sudetingas zmogutis blink.gif , bet tuo paciu labai siltas ir mielas....buna, tokiu uzsispyrimu is niekur nieko, bet praeina...pati esu zuvyte ax.gif

kolege drinks_cheers.gif as irgi zuvyte, jis - liutas, kazkas nesugyvenamo kartu ir tokio, kad negali issiskirti. patinka tas saugumo jausmas, kai esi su juo, jo vyriskumas, lovoje - viska daro, kad butu man gera (kaip bebutu keista, liutai visada taip rupinasi savim), jis labai grieztas kitiems, lyderis visame kame, viskas turi buti kontroliuojama, viska turi zinoti, net zinant, kad nesu su ex, vis tiek pasitikrina, labai pavydi ir to neslepia, turi puiku humoro jausma ir yra geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 11 lapkričio 2011 - 16:17
pritariu, kad liutas - lyderis thumbup.gif
Atsakyti
Liūtas vyras labai geras,rūpestingas( ypač šeimai),turintis jumoro jausmą,išdidus,užzsispyręs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilter @ 2011 11 19, 22:40)
Liūtas vyras rūpestingas( ypač šeimai),

jeigu nori tos seimos rolleyes.gif
Atsakyti
As ir liute. Visiskai sutinku su viskuo, kas parasyta apie liutus. Na tikrai labai sunkus ir gal net bjaurus tas liutu budas kartais buna. Pati labai megstu pavadovauti, ir teisybe mano turi buti, nes as geriau zinau bigsmile.gif o nusileisti kaip sunku buna. ir nepatinka kada pasiepia, ir isizeidziu, nors pati suprantu kad kvaila, nu bet va tokia esu. ir kas sunkiausia, tai atsiprasyt blush2.gif na bet kuo toliau, nors ir sunkiai, bandau ta savo bjauru buda pakeisti... Aisku moku buti ir labai miela liutuke wub.gif
Atsakyti
Galiu tik papildyti, kad liutas ir skorpionas nesuderinami, nes abu nori vadovauti schmoll.gif
Atsakyti
Oziaragis su Liutu irgi nesuderinami, nes taip pat abu nori valdyti biggrin.gif Kalbu is asmenines patirties smile.gif
Atsakyti

kadangi as oziaragis, o vyras liutas, reikia pripazinti, kad abu esam valdingi, bet... praejus tiek laiko, jau apsitrynem ir abu turim savo valdymo plotus, nes kitaip butu nuolatine kova, bet is tiesu man patinka liutai. Zino ko nori, gal kartais per daug save pervertina, bet jei myli tai myli, atsidaves seimai, bet nepamirsta mylet/palepinti saves, prisiziurintis, neleidziantis sau atrodyti bet kaip, visada pasitempes. Tiesa, baisiai reiklus, ypac kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 24 lapkričio 2011 - 11:42
O mums nepavyko apsitrinti.... Kovojom kovojom ir abu pavargom, pasidavem...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 11 24, 11:49)
O mums nepavyko apsitrinti.... Kovojom kovojom ir abu pavargom, pasidavem...

rimtai? o mes vis dar tempiame kazkaip, tiksliau jis stengiasi, o as plaukiu pasroviui ir ziuriu, kaip jis bando smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 24, 11:41)
Zino ko nori,
bet jei myli tai myli,
atsidaves seimai,
bet nepamirsta mylet/palepinti saves,
prisiziurintis, neleidziantis sau atrodyti bet kaip, visada pasitempes.
baisiai reiklus, ypac kitiems.

sutinku su tuo, kas parasyta, tik su islygom, kad mano liutas vis tik leidzia sau ir su kokiu mylimu nutrintu dzemperiu tampytis, nes jis jam patinka rolleyes.gif
atsidaves seimai su salyga, kad jos nori smile.gif
baisiai reiklus kitiems - tas tiesa, viska turi sukontroliuoti,l zinoti ir suziureti, ir reikalaujantis jo autoriteto pripazinimo is kitu. beje, man atsleidzia kandu liezuvi, astresnes pastabas jo atzvilgiu ir pan. t.y. kartais mane pacia stebina jo tolerancija (as tokia turbut nesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 24, 13:14)
rimtai? o mes vis dar tempiame kazkaip, tiksliau jis stengiasi, o as plaukiu pasroviui ir ziuriu, kaip jis bando smile.gif

Pas mus irgi tempe JIS, bet as negalejau taip gyventi - kiekviena diena KOVA... Issekimas totalus buvo.
Jei ne jis, tai seniai viskas butu pasibaige.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 11 24, 12:20)
Pas mus irgi tempe JIS, bet as negalejau taip gyventi - kiekviena diena KOVA... Issekimas totalus buvo.
Jei ne jis, tai seniai viskas butu pasibaige.

del ko kovojot? mes tai kazkaip neturim del ko kovot, tai ramu smile.gif arba kadangi as zuvyte, tai ramiau ziuriu i viska.
Atsakyti