QUOTE(Soul @ 2011 01 05, 20:55)
Vakar mokiau sūnų (liūtą),
na kaip grazu, kad taip sunu graziai auklejat!
as pati esu liutas. ir atvirai pasakius ne izeidumas (cia kaip dauguma) mane kamuoja. Valdingumas, sakyciau. su draugais si problemele tiek labai neislenda, nes kaip sakant, su jais negyveni.na ir siaip draugai tai jau kaip sakant amziu atrinkti ir su jais tiesiog malonu su partneriu jau irgi ismokau (nes jis visiskai nepakencia Tono), plius, ismokus, supratau kiek daug gaunu geruoju
problemeles kyla darbe, dirbant, na kaip atrodytu liutams tinkamiausia darba - vadovaujanti negaliu saves pakest, nes matau kad mano valdingumas ir grieztumas ir reikalavimas is kitu tik atstumia visus nuo manes, ir taip rezultato kaip ir visgi nelabai sekas pasiekt. (Zmones gi isdidus ir izeidus, bet kokiu atveju! ) Viskas butu puiku, jei tuos zmones myleciau ir jei galvociau kokie jie nuostabus, visgi taip nera. juose matau trukumus, darbinius/asmeninius ir tai mane trikdo. (trikdo mano gera buda ) ir net nebutinai tai yra dideli dalykai. tiesiog jau tokioj pozicijoj perfekcionizmas issikeroja 200%. taigi profesinej srity, kadangi turiu pagrindo manyti kad kai ka zinau geriau, matau bendra paveiksla geriau, arba tiesiog, kadangi esu vadove ir taip noriu, tai LABAI MEGSTU kai manes klauso. ir jei is vieno karto nesupranta ir dar neduokdie sugeba gincytis ir savo ozius parodo, tada ir man ir jiems sakes!
tai wat ziauriai truksta to tikrojo vadovavimo meno, kai zmogui sukuri tokia atmosfera kad jis pats isivaizduoja kad vadovauja viskam/ar sprendzia ir taip pasiekia paciu geriausiu rezultatu.
dar kita savybe i trukumu sarasiuka, tai kad ziauriai pas mane veikia aplinkiniu isankstinis pasmerkimas ar nuvertinimas. o ypac dar kai pas zmogu issilavinimas ir inetelektas zemesnis. del to irgi kankinuos pati, nes tada visu aplink nekenciu nes pradeda atrodyt kad ner su kuo bendraut, nes su jais apie ka sneket, niekas nera vertas manes ir tt.t.t. ir nemiela gyvent.
siaip dar toks kitas dviprasmiskas iprotis, turiu omeny kartais geras, kartais blogas, tai teisybes ieskojimas ir kovojimas uz teisybe.
na o privalumu, tai aisku, nors su vezimu vezhk!
tai wat tiek idomus butu komentarai