Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

QUOTE(Soul @ 2011 01 05, 20:55)
blush2.gif  Vakar mokiau sūnų (liūtą),

4u.gif na kaip grazu, kad taip sunu graziai auklejat! 4u.gif

as pati esu liutas. ir atvirai pasakius ne izeidumas (cia kaip dauguma) mane kamuoja. Valdingumas, sakyciau. su draugais si problemele tiek labai neislenda, nes kaip sakant, su jais negyveni.na ir siaip draugai tai jau kaip sakant amziu atrinkti ir su jais tiesiog malonu ax.gif su partneriu jau irgi ismokau (nes jis visiskai nepakencia Tono), plius, ismokus, supratau kiek daug gaunu geruoju wub.gif

problemeles kyla darbe, dirbant, na kaip atrodytu liutams tinkamiausia darba - vadovaujanti lotuliukas.gif negaliu saves pakest, nes matau kad mano valdingumas ir grieztumas ir reikalavimas is kitu tik atstumia visus nuo manes, ir taip rezultato kaip ir visgi nelabai sekas pasiekt. (Zmones gi isdidus ir izeidus, bet kokiu atveju! ax.gif ) Viskas butu puiku, jei tuos zmones myleciau ir jei galvociau kokie jie nuostabus, visgi taip nera. juose matau trukumus, darbinius/asmeninius ir tai mane trikdo. (trikdo mano gera buda bigsmile.gif ) ir net nebutinai tai yra dideli dalykai. tiesiog jau tokioj pozicijoj perfekcionizmas issikeroja 200%. taigi profesinej srity, kadangi turiu pagrindo manyti kad kai ka zinau geriau, matau bendra paveiksla geriau, arba tiesiog, kadangi esu vadove ir taip noriu, tai LABAI MEGSTU kai manes klauso. ir jei is vieno karto nesupranta ir dar neduokdie sugeba gincytis ir savo ozius parodo, tada ir man ir jiems sakes! blink.gif
tai wat ziauriai truksta to tikrojo vadovavimo meno, kai zmogui sukuri tokia atmosfera kad jis pats isivaizduoja kad vadovauja viskam/ar sprendzia ir taip pasiekia paciu geriausiu rezultatu.

dar kita savybe i trukumu sarasiuka, tai kad ziauriai pas mane veikia aplinkiniu isankstinis pasmerkimas ar nuvertinimas. o ypac dar kai pas zmogu issilavinimas ir inetelektas zemesnis. del to irgi kankinuos pati, nes tada visu aplink nekenciu doh.gif nes pradeda atrodyt kad ner su kuo bendraut, nes su jais apie ka sneket, niekas nera vertas manes ir tt.t.t. ir nemiela gyvent. blush2.gif

siaip dar toks kitas dviprasmiskas iprotis, turiu omeny kartais geras, kartais blogas, tai teisybes ieskojimas ir kovojimas uz teisybe.

na o privalumu, tai aisku, nors su vezimu vezhk! lotuliukas.gif

tai wat tiek ax.gif idomus butu komentarai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 10, 13:40)
niekaip nesuprantu savo liuto, labai protu nesuvokiami santykiai, visiskai nera linkes kalbeti apie jausmus, ju neissako atvirai, zodziu tragedija. bet gal cia daugiau zmogaus ypatumai, negu zenklo.

lotuliukas.gif as saviskui issakiau savo jausmus tik kaip pasipirso lotuliukas.gif istikruju liutai megsta, girdeti kad juos myli, ju geidzia ir pan... O patiems pasakyti myliu yra labai labai sunku doh.gif ne bent jau man (liute esu) blink.gif tai pat ir atsiprasyti, jei zmogu iskaudini verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 13 rugpjūčio 2011 - 19:39
QUOTE(mei @ 2011 08 13, 18:42)
4u.gif na kaip grazu, kad taip sunu graziai auklejat!  4u.gif

as pati esu liutas. ir atvirai pasakius ne izeidumas (cia kaip dauguma) mane kamuoja. Valdingumas, sakyciau. su draugais si problemele tiek labai neislenda, nes kaip sakant, su jais negyveni.na ir siaip draugai tai jau kaip sakant amziu atrinkti ir su jais tiesiog malonu ax.gif  su partneriu jau irgi ismokau (nes jis visiskai nepakencia Tono), plius, ismokus, supratau kiek daug gaunu geruoju  wub.gif

problemeles kyla darbe, dirbant, na kaip atrodytu liutams tinkamiausia darba - vadovaujanti  lotuliukas.gif negaliu saves pakest, nes matau kad mano valdingumas ir grieztumas ir reikalavimas is kitu tik atstumia visus nuo manes, ir taip rezultato kaip ir visgi nelabai sekas pasiekt. (Zmones gi isdidus ir izeidus, bet kokiu atveju!  ax.gif  )  Viskas butu puiku, jei tuos zmones myleciau ir jei galvociau kokie jie nuostabus, visgi taip nera. juose matau trukumus, darbinius/asmeninius ir tai mane trikdo. (trikdo mano gera buda bigsmile.gif ) ir net nebutinai tai yra dideli dalykai. tiesiog jau tokioj pozicijoj perfekcionizmas issikeroja 200%. taigi profesinej srity, kadangi turiu pagrindo manyti kad kai ka zinau geriau, matau bendra paveiksla geriau, arba tiesiog, kadangi esu vadove ir taip noriu, tai LABAI MEGSTU kai manes klauso. ir jei is vieno karto nesupranta ir dar neduokdie sugeba gincytis ir savo ozius parodo, tada ir man ir jiems sakes! blink.gif
tai wat ziauriai truksta to tikrojo vadovavimo meno, kai zmogui sukuri tokia atmosfera kad jis pats isivaizduoja kad vadovauja viskam/ar sprendzia ir taip pasiekia paciu geriausiu rezultatu.

dar kita savybe i trukumu sarasiuka, tai kad ziauriai pas mane veikia aplinkiniu isankstinis pasmerkimas ar nuvertinimas. o ypac dar kai pas zmogu issilavinimas ir inetelektas zemesnis. del to irgi kankinuos pati, nes tada visu aplink nekenciu  doh.gif  nes pradeda atrodyt kad ner su kuo bendraut, nes su jais apie ka sneket, niekas nera vertas manes ir tt.t.t. ir nemiela gyvent.  blush2.gif

siaip dar toks kitas dviprasmiskas iprotis, turiu omeny kartais geras, kartais blogas, tai teisybes ieskojimas ir kovojimas uz teisybe.

na o privalumu, tai aisku, nors su vezimu vezhk!  lotuliukas.gif

tai wat tiek ax.gif  idomus butu komentarai 4u.gif

o kkokia liuto zenklo dekada jus gimusi?
labai tipiska liuto pozyva biggrin.gif Mano vyras irgi liutas, taip pat dirba vadovaujanti darba, bet auksciau uz ji sedi taip pat liutas, o tarp jo pavaldiniu daugiau nei puse liutu, tai gaunasi visiskas dur domas lotuliukas.gif
O pagal jusu aprasyma, tai man atrodo, kad jums liuto zenklas daugiau pasiteisinimas, nes lankstumo pas jus maza blush2.gif Vadovas niekada nebus geru vadovu, jai jausis uz savo pavaldinius virsesnis ir tai stengsis visada, bet kaip parodyti. Kaip bebutu, be pavaldiniu vadovas yra niekas.
Mano vyras ties tuo persilauze, suprates, kad blogas pavaldiniu darbas lygus jo, kaip vadovo, profesionalumo nebuvimui. Juk vadovai tam ir yra, kad suburti patikima, stabilu kolektyva, nes konfliktuojant su savo kolektyvu rizikuoji pats netekti darbo, del uzsibreztu tikslu neigyvendinimo.
As manau, kad valdingumas yra gerai, kai jis netampa kitu mustravimu.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 08 14, 07:14)
o kkokia liuto zenklo dekada jus gimusi?
labai tipiska liuto pozyva  biggrin.gif  Mano vyras irgi liutas, taip pat dirba vadovaujanti darba, bet auksciau uz ji sedi taip pat liutas, o tarp jo pavaldiniu daugiau nei puse liutu, tai gaunasi visiskas dur domas  lotuliukas.gif
O pagal jusu aprasyma, tai man atrodo, kad jums liuto zenklas daugiau pasiteisinimas, nes lankstumo pas jus maza  blush2.gif Vadovas niekada nebus geru vadovu, jai jausis uz savo pavaldinius virsesnis ir tai stengsis visada, bet kaip parodyti. Kaip bebutu, be pavaldiniu vadovas yra niekas.
Mano vyras ties tuo persilauze, suprates, kad blogas pavaldiniu darbas lygus jo, kaip vadovo, profesionalumo nebuvimui. Juk vadovai tam ir yra, kad suburti patikima, stabilu kolektyva, nes konfliktuojant su savo kolektyvu rizikuoji pats netekti darbo, del uzsibreztu tikslu neigyvendinimo.
As manau, kad valdingumas yra gerai, kai jis netampa kitu mustravimu.

drinks_cheers.gif labai tikslus komentaras! tikiuosi ir man pavyks persilauzti ax.gif

o as gimus pirmaja dekada 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Esu Liūtė,gimiau 08.08 birthday.gif Pagal metus esu ožka.
Esu labai nuoširdi ir atvira,kartais dėl savo atvirumo kenčiu,galiu pasakyti tiesiai į akis ką galvoju. Dėl kritikos .... ax.gif oj kaip jos nemėgstu,bet praejus laikui suprantu kad pagrista kritika man padeda ištaisyti klaidas. Ką dar? Laaabai jautri,griežta kitiems ir sau,esu šeimos žmogus,negaliu gyventi ne mylėdama...Šio metų mano santykiuose su vyru sunkus laikotarpis dėl to labai išgyvenu,bet ne dėl vyro ,dėl savo vaikų.

Papildyta:
Vyras Avinas, pagal metus Jautis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
vat ir aš esu Liūtė. Ir dar gan tipiška. tik gal viską sušvelnina tia kad gimusi Jaučio metais, tai romesnė kiek, BEt vat sesuo Liūtė ir dar gyvatė biggrin.gif tai kai bendrauju su ja paprastai tenka man nusileist lotuliukas.gif nes kitaip galetumem ginčytis amžinai, nors ji būtų ir neteisi. Bet vat kad Liūtai vadovau mėgsta ir neapkenčia kritikos, tia jau faktas... Pati ne tik darbe pavadovauju, bet dar ir namie biggrin.gif O kritiką tai irgi sunku priimti, tik dr kažkaip jei tai svetimi, tia sugebu tyliai mintyse pasiginčyt, nenorėdama veltis į bergždžius konfliktus lotuliukas.gif

Ir išvis liūtai tia kaip tikri katinai - ramūs kol kantrybės taurė nepersipildo biggrin.gif vat tada tai jau suriaumojam blink.gif taip sakant geriu liūto už ūsų netampyt lotuliukas.gif na gerai- galima jei patinka ekstrymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2011 09 04, 21:14)
vat ir aš esu Liūtė. Ir dar gan tipiška. tik gal viską sušvelnina tia kad gimusi Jaučio metais, tai romesnė kiek, BEt vat sesuo Liūtė ir dar gyvatė biggrin.gif tai kai bendrauju su ja paprastai tenka man nusileist  lotuliukas.gif  nes kitaip galetumem ginčytis amžinai, nors ji būtų ir neteisi. Bet vat kad Liūtai vadovau mėgsta ir neapkenčia kritikos, tia jau faktas... Pati ne tik darbe pavadovauju, bet dar ir namie biggrin.gif O kritiką tai irgi sunku priimti, tik dr kažkaip jei tai svetimi, tia sugebu tyliai mintyse pasiginčyt, nenorėdama veltis į bergždžius konfliktus  lotuliukas.gif 

Ir išvis liūtai tia kaip tikri katinai - ramūs kol kantrybės taurė nepersipildo biggrin.gif vat tada tai jau suriaumojam  blink.gif  taip sakant geriu liūto už ūsų netampyt  lotuliukas.gif  na gerai- galima jei patinka ekstrymas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as pazystu kelis liutus, kurie save uz usu patys patampe pradeda ant zmoniu riaumoti, o jau neklystamumas tai beribis, gali pateikti pacius rimciausius irodymus, kad jie klysta, bet jie nepripazins to nors uzmusk
Atsakyti
Gyvenu su liutu, jetus koks sudetingas zmogus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 09 05, 14:24)
o as pazystu kelis liutus, kurie save uz usu patys patampe pradeda ant zmoniu riaumoti,o jau neklystamumas tai beribis, gali pateikti pacius rimciausius irodymus, kad jie klysta, bet jie nepripazins to nors uzmusk

Va dėl to neklystamumo, tai ne veltui ir rašiau, kad priklauso ir nuo metų kuriais gimė. Nes mano sesuo kaip ir tikra gyvatė - nors pati žinos kad neteisi, bet jei jau pasakė - tai šventa. Taip sakant "nors užmušk" - bet tikrai nepripažins kad neteisi doh.gif Tai jau žinodama jos būdą net ir nebesiveliu į konfliktus lotuliukas.gif vistiek aiški baigtis lotuliukas.gif Bet kaip įdomu būna iš šono stebėti, kaip su kuo nors, kas nežino jos būdo, ginčijasi lotuliukas.gif
o dėl to pomėgio patampyti save už ūsų - tai aš irgi taip mėgstu doh.gif, tik kas be ko tada jau riaumoju ant kitų lotuliukas.gif - na negi prisipažinsi dabar kad pats ir pradėjai lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As pati liutuke....Pilnai pritariu tiems ,kurie sake ,kad puikiai moka pasiepti kitus, bet patys sunkiai priima kitu kritika biggrin.gif man tas pats, liezuvi moku palauzyti kai tik noriu , bet jei jau paciai uzmina ant kokios nuoskaudos ,kazkas nepatinka... tai oj oj , atsiminsiu ilga ilga laika..zinoma,nepamirsiu ir laikui begant primint ,tai kas istrigo biggrin.gif kartais tai taip zudo, bet negaliu per save perlipti..principai unsure.gif
Atsakyti
as bendrauju su vyru liutu, tai labai sudetingas zmogutis blink.gif , bet tuo paciu labai siltas ir mielas....buna, tokiu uzsispyrimu is niekur nieko, bet praeina...pati esu zuvyte ax.gif
Atsakyti
perskaiciau visa temele smile.gif apie liutus, smile.gif tikrai labai daug tiesos smile.gif mes liutai labai jautrus, tikrai izeisti mus yra labai lengva, nors kartais bandau valdytis smile.gif bet kazkaaip sunkiai gaunasi smile.gif o gal dar vis neismokstu smile.gif
vyras prie mano visu minusus, uzsispyrimu jau priprates smile.gif bet jau 6 metai kaip mes kartu smile.gif ir jis kazkaip su manim sugyvena smile.gif))
Atsakyti