Liūtai valdo dabar
Mano mama rugpjūčio 10 gimus, tai skaitau apie antrąjį dekaną, daug sutapimų...
QUOTE(mocha @ 2011 08 01, 08:45)
Liūtai valdo dabar
Aš irgi rūgpjūčio 10d. gimus ir taip pat daug sutapimų.
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 29, 09:36)
Mano vyras Liutas. Tai seimos zmogus, gan kulturingas, iskalbus, turi sarmo, protingas, bet kartais ta savo protinguma pervertina, labai sunkiai priima kritika, kas liecia ji pati, tai labai prisiziurintis (marskinukai kasdien vis nauji, batukai nuvalyti iki blizgesio ir t.t.), megsta buti giriamas, grieztas ir mylintis tetis, nuoskaudas laiko ilgai, vienu zodziu megsta vadovauti paradui, nera pernelyg taupus, jei jau nersia per parduotuves tai iki pergales
tikra tiesa apie Liūtus
manau viskas tiesa apie liuta
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 10, 12:40)
niekaip nesuprantu savo liuto, labai protu nesuvokiami santykiai, visiskai nera linkes kalbeti apie jausmus, ju neissako atvirai, zodziu tragedija. bet gal cia daugiau zmogaus ypatumai, negu zenklo.
Pas mane tas pats, visai nekalba apie nieka, amzinos paslaptys visame kame, bloga jau...
QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 12:07)
Pas mane tas pats, visai nekalba apie nieka, amzinos paslaptys visame kame, bloga jau...
ir taip pas mane 5 metus uzduodi konkretu klausima, tai gauni arba pati klausima, arba atsako taip, kad ir pats turbut nelabai supranta, ka pasake ir tas beribis valdingumas, nervuoja, kad uzduoda ne klausima, o stato pries fakta ir viskas turi buti pagal ji.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 10, 13:47)
ir taip pas mane 5 metus uzduodi konkretu klausima, tai gauni arba pati klausima, arba atsako taip, kad ir pats turbut nelabai supranta, ka pasake ir tas beribis valdingumas, nervuoja, kad uzduoda ne klausima, o stato pries fakta ir viskas turi buti pagal ji.
Ir dar megsta tipo pavaidinti, jog neisgirdo klausimo, o atsakineja kaip Jus ir sakote, nieko nesuprasi
QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 12:50)
Ir dar megsta tipo pavaidinti, jog neisgirdo klausimo, o atsakineja kaip Jus ir sakote, nieko nesuprasi
kartais ne apie ta pati dieda rasome? ir dar yra visazinis pridurciau, kad kategoriskas visazinis
ciagi liutas
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 10, 13:54)
kartais ne apie ta pati dieda rasome? ir dar yra visazinis pridurciau, kad kategoriskas visazinis
As irgi jau norejau klausti, ar cia ne tas pats
QUOTE(severa @ 2011 08 10, 15:17)
ciagi liutas
aha, karalius
QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 15:19)
As irgi jau norejau klausti, ar cia ne tas pats
o jusu koks zenklas?