Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

Liūtai valdo dabar smile.gif
Mano mama rugpjūčio 10 gimus, tai skaitau apie antrąjį dekaną, daug sutapimų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 08 01, 08:45)
Liūtai valdo dabar smile.gif
Mano mama rugpjūčio 10 gimus, tai skaitau apie antrąjį dekaną, daug sutapimų... smile.gif

Aš irgi rūgpjūčio 10d. gimus ir taip pat daug sutapimų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 29, 09:36)
Mano vyras Liutas. Tai seimos zmogus, gan kulturingas, iskalbus, turi sarmo, protingas, bet kartais ta savo protinguma pervertina, labai sunkiai priima kritika, kas liecia ji pati, tai labai prisiziurintis (marskinukai kasdien vis nauji, batukai nuvalyti iki blizgesio ir t.t.), megsta buti giriamas, grieztas ir mylintis tetis, nuoskaudas laiko ilgai, vienu zodziu megsta vadovauti paradui, nera pernelyg taupus, jei jau nersia per parduotuves tai iki pergales  biggrin.gif

tikra tiesa apie Liūtus
Atsakyti
manau viskas tiesa apie liuta thumbup.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu savo liuto, labai protu nesuvokiami santykiai, visiskai nera linkes kalbeti apie jausmus, ju neissako atvirai, zodziu tragedija. bet gal cia daugiau zmogaus ypatumai, negu zenklo.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 10, 12:40)
niekaip nesuprantu savo liuto, labai protu nesuvokiami santykiai, visiskai nera linkes kalbeti apie jausmus, ju neissako atvirai, zodziu tragedija. bet gal cia daugiau zmogaus ypatumai, negu zenklo.

Pas mane tas pats, visai nekalba apie nieka, amzinos paslaptys visame kame, bloga jau...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 12:07)
Pas mane tas pats, visai nekalba apie nieka, amzinos paslaptys visame kame, bloga jau...

ir taip pas mane 5 metus doh.gif uzduodi konkretu klausima, tai gauni arba pati klausima, arba atsako taip, kad ir pats turbut nelabai supranta, ka pasake bash.gif ir tas beribis valdingumas, nervuoja, kad uzduoda ne klausima, o stato pries fakta ir viskas turi buti pagal ji.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 10, 13:47)
ir taip pas mane 5 metus doh.gif  uzduodi konkretu klausima, tai gauni arba pati klausima, arba atsako taip, kad ir pats turbut nelabai supranta, ka pasake bash.gif  ir tas beribis valdingumas, nervuoja, kad uzduoda ne klausima, o stato pries fakta ir viskas turi buti pagal ji.

Ir dar megsta tipo pavaidinti, jog neisgirdo klausimo, o atsakineja kaip Jus ir sakote, nieko nesuprasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 12:50)
Ir dar megsta tipo pavaidinti, jog neisgirdo klausimo, o atsakineja kaip Jus ir sakote, nieko nesuprasi  doh.gif

kartais ne apie ta pati dieda rasome? lotuliukas.gif ir dar yra visazinis dirol.gif pridurciau, kad kategoriskas visazinis
Atsakyti
ciagi liutas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 10, 13:54)
kartais ne apie ta pati dieda rasome? lotuliukas.gif  ir dar yra visazinis dirol.gif pridurciau, kad kategoriskas visazinis

As irgi jau norejau klausti, ar cia ne tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 08 10, 15:17)
ciagi liutas  mirksiukas.gif

aha, karalius doh.gif

QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 15:19)
As irgi jau norejau klausti, ar cia ne tas pats  lotuliukas.gif

o jusu koks zenklas? bigsmile.gif
Atsakyti