Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

QUOTE(_Izidė_ @ 2011 04 04, 06:55)
laugh.gif  ar tikrai taip

labai juokingas tekstukas, bet nepasakyčiau kad visisškai teisingas smile.gif
Atsakyti
As liutuke dukra liutuke ir mazylis sunelis liutukas wub.gif wub.gif
aprasymai beveik i 10 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 29, 08:36)
Mano vyras Liutas. Tai seimos zmogus, gan kulturingas, iskalbus, turi sarmo, protingas, bet kartais ta savo protinguma pervertina, labai sunkiai priima kritika, kas liecia ji pati, tai labai prisiziurintis (marskinukai kasdien vis nauji, batukai nuvalyti iki blizgesio ir t.t.), megsta buti giriamas, grieztas ir mylintis tetis, nuoskaudas laiko ilgai, vienu zodziu megsta vadovauti paradui, nera pernelyg taupus, jei jau nersia per parduotuves tai iki pergales  biggrin.gif

Viska ka parasete,viens prie vieno as ax.gif Sunku su mumis blush2.gif
Gyvenu su vandeniu,nors kaip ir pagal zodiaka netinkam g.gif
Atsakyti
Esu liute, wub.gif tas 10-tukas labai atitinka, ypac man ;greiciau pati padesiu, nei sulauksiu is kitu pagalbos. thumbup.gif
Atsakyti
permeciau Jusu pasisakymus apie liutus...teisybe 99 proc. Sekmingai gyvename trecius metus, as zuvis, jis liutas - tai tos visos savybes labai jau iki skausmo zinomos ir suprantamos....tiek kad lygioj vietoj susipykstam (arba jis isizeidzia, nes buvo patampytas uz usu), tiek gerume, demesys, pagarba, visada lyderiauja, organziatorius Nr.1....Super...Aukstink, gerbk liuta ir busi laiminga moteris smile.gif
Atsakyti
Mergaiciuke_25, tau nesunku su juo? nes as zuvis, ir mano liutas man kartais nervu nemazai istampo..
Atsakyti
Moterys liutes,skiriasi nuo vyru liutu ... Bet tikrai visi liutai troksta daug demesio smile.gif
Atsakyti
As pati esu liutuke, ir visas aprasymas tinka tiesiai i 10, isizeidimas kuris budingas visiems neaplenkia ir manes, taciau mano Mb jau susitaiko su visais mano liutiskais + ir - moka apeiti visus mano velniukus smile.gif Prie liutuku tiesiog reikia priprasti smile.gif
Atsakyti
as liutas o mano vyras saulys, na pasitaiko kad abu kartais usplieskiam kaip degtukai del smulkmenos, bet labai greit ir perdegam...
ir vel gyvenimas thumbup.gif ......
Atsakyti
Bet liūtas kai nori mokosi. Aš pati jau išmokau atsiprašyti. Ir kad negalima supykus "užsi*ikti" ir tylėti. Džiaugiuosi tuo. Nors kartais sukirba oželis "o kodėl aš pirma". Vet pati matau, kad pasakymas daug duoda (juolab, kad gyvenu su dvyniu, kas nėra taip lengva)
Atsakyti
QUOTE(Compike @ 2011 07 08, 16:40)
Bet liūtas kai nori mokosi.

manau, kad kai nori - visi zenklai mokosi biggrin.gif tikrai ne liuto isskirtinis bruozas rolleyes.gif
Atsakyti
Na ką liūtukės, prasidėjo mūsų laikas bigsmile.gif

Pirmasis dekanas (liepos 23 – rugpjūčio 2 d.). Pagrindinis devizas – puošmena.
Griežta priklausomybė įsigalėjusiai tvarkai netrukdo Liūtui judėti gyvenime pirmyn ir realizuoti savo sumanymus. Būdingas Liūtui egoizmas padeda įgyvendinti svajones. Jis turi puikų skonį. Moka sukurti interjerą, pabrėždamas teigiamybes ir paslėpdamas trūkumus. Tai lyg menininko kova su šviesa ir tamsa. Draugams ištikimas, nors jų turi nedaug. Turi milžiniškų gyvenimo resursų ir sugeba atsigauti.

Antrasis dekanas (rugpjūčio 3-13 d.). Pagrindinis devizas – intelektas.
Turi analitini protą, kuris leidžia lengvai ir neklystamai padaryti tai, ko kiti pasiektų tik įtempę visas jėgas. Jis moka nukreipti kitus jam norima kryptimi. Labai didžiuojasi sėkme. Valdžia ir atsakomybė jo neapsunkina. Tačiau kruopštus darbas jam nuobodus ir, esant bet kokiai galimybei, stengiasi atsikratyti jo. Greitai susierzina, tačiau greitai ir atlėgsta. Jam patinka pasilinksminimai ir panorėjęs gali būti kompanijos dvasia.

Trečiasis dekanas (rugpjūčio 14-23 d.). Pagrindinis devizas – eksperimentavimas.
Audringus veiklos periodus keičia atsipalaidavimas. Liūto intelektas nuolat reikalauja vis naujų idėjų bei įspūdžių. Jis juos randa visur. Jeigu tik praranda sugebėjimą susikaupti, tai tampa nieko nematantis ir negirdintis. Sritis, kuria domisi Liūtas, turi nuolat traukti.

Atsakyti