Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

QUOTE(Oklahoma @ 2010 08 19, 17:30)
Liūto neblogas charakteris (aišku, kas apie save nori blogai galvot  lotuliukas.gif  ), bet dėl įžeidumo tai jo... Norėčiau ramiau mokėti priimti kritiką. Ir kas svarbiausia - kitus ideliai moku pašiepti, patraukti per dantį, bet jei tik kas mane - viskas, supykstu, nors kartais taip kvaila....

g.gif
Atsakyti
Liūtams - 2011

Daug dirbote praėjusiais metais, ir 2011-ieji pagaliau leis jums atsipalaiduoti. Šiais ateinančiais 2011-aisiais metais jums prireiks takto. Tai nebus sunku liūtams, kurie yra jautrūs aplinkinių nuotaikoms. Bet jei liūtui neužteks valios suprasti kitą, nusileisti besiginčijantis, įgysite priešininkų, kurie nepraleis progos paaiškinti, kur tikroji jūsų vieta.

O būtent taip ir gali nutikti, nes jūsų priešai sustiprės ir jiems tikrai seksis: kovodamas liūtas su priešininkais juos tik stiprins, o save silpnins. Ir šiuo atveju būtina paieškoti sąjungininkų ar atsiremti į gyvenimo partnerį. Jei jo neturite – privalote ieškoti: iki metų pabaigos lydės didelė sėkmė meilės reikaluose ir antrosios pusės paieškose.
2011-ieji metai liutams - tai pats tinkamiausias laikas santuokos saitaims. Ryžkitės šiais metais šiam žingsniui, ir jūsų sąjungą lydės santarvė.

Sėkminga, bet ir pilna įtampos liūtui gali būti kovo antroji pusė, balandis ir galbūt gegužės pradžia – tai metas, kada pralaimės tie, kuriems pritruks kuklumo.

Venkite ginčų šeimoje ir darbe. Tik 2011-ųjų birželį reikalai pradės gerėti, sulauksite palaikymo. Liepa ir rugpjūtis privers spręsti iškilusias finansines problemas – tai metas, kada bus galima tikėtis gero pelno. Taip pat šis metų laikas bus tinkamas stiprinti sveikatą.

Suskubkite tai padaryti iki rugsėjo antros dekados – rugsėjo pabaiga, spalis bus netinkamas laikas tvarkant reikalus, netiks keisti darbo vietos, imtis naujos veiklos. Šiuo metu gali kilti įvairių rūpesčių šeimoje. Lapkritis bus geras metas pirkti nekilnojamąjį turtą, persikelti į kitą gyvenamąją vietą.

Lapkritis ir gruodis – liūtams vėl sėkmingas laikas. Patartina praleisti daugiau laiko šeimoje, draugų rate. Atsipalaiduoti ir išvykti į keliones. Mažiau dėmesio skirti karjerai ir darbiniams reikalams, verslui. Tačiau politikams, kitiems viešiems asmenims bei menininkams, gimusiems po liūto ženklu, tinkamas metas pradėti naujus projektus, įgyvendinti senus siekius.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 09 12, 21:52)
P.S. Nepriima kritikos, greit įsižeidžia. Minusas, bet ir su tuo gyvent galima ax.gif

blush2.gif Vakar mokiau sūnų (liūtą), kad įsižeidus reikia suskaičiuoti iki 100, tada parašyti sms/emailą (jaunimas dabar tik taip bendrauja), jo nesiųsti, o ištrinti. Jeigu tas durnas įsižeidimas dar nepraėjo, viską kartoti dar ir dar kartąsmile.gif)

Siaubinga yra kovoti su tuo *įsižeidimu* doh.gif . Mes šeimoj 3 liūtai, dar mano darbe pora vyrukų liūtai ir vadovė liūtas 4u.gif . Jei visi būsim tokie super įsižeidę, neliks su kuom kalbėtis:))) Bent jau man žiauriai daug pastangų reikalauja savęs suvaldymas, neatsakymas *daug protingesnio* atsakymo, nepažeminimas žmogaus, kuris nėra idealus. Kuo žmogus labiau tinginys, nežingeidus, paviršutiniškas, tuo man sunkiau sekasi su juo normaliai bendrauti. Šiais metais turiu tikslą- niekam nemoralizuoti:))) Na gal tik vaikams:) Na gerai, ir vyrui truputįsmile.gif))
Atsakyti
na mes abu liutai esam tai visko buna ir pasipysktam ir nekalbam dar mustis nesimusam liutai nera tokie blogi. lotuliukas.gif
Atsakyti
ech geri tie liutai kai miega ,o kas del izeidimo tai cia rimtas gyvunas viska rimtai ir supranta,tad reiktu atsargiau rolleyes.gif
Atsakyti
as liutas mano tetis liutas, anyta - liutas ir dukryte - liutas. Kritikos nepriimame visai, na isskirus dukryte - ji dar per maza. Bet mano pastebejimu liutai labai rupestingi ir atsidave kitiems. Jei tik prireikia pagalbos gali viska mesti ir leks padeti, as ir pati tokia ax.gif
Atsakyti
Mano draugas liutas, niekad nebuvau bendravusi su liutu vyru. Man sunku ji perprasti smile.gif pagalbos, ypac nelaimej sulaukiu visada ir ne tik as, jei kam nors is mano artimuju reikia jo pagalbos ir leks viska metes. Pastoviai juokauja, tik beda ta, kad nebesuprantu kada juokauja, o kada sneka rimtai. Buvo iskaudintas ankstesniu mergelikiu, tai daba uz tai as turiu kentet, niekad neapkabins, nepabuciuos, nepasakys gero zodzio, nepagirs uz kazka, isdidus, nepripazins, kad buvo neteisus. Nezinau, as dar gal naiviai tikiuosi kad jam reik laiko prie manes priprast, pamatyt kad as ne tokia kaip ankstesnes, nu bet sunku su liutu. O gal zuvys su liutais nelabai ir susisneka smile.gif

O mano buvusi anyta irgi liutas, tai galiu tik vien teigiamus bruozus isvardinti, dar ir dabar su bendrauju. mes pazistamos jau 10metu ir yra tikrai superinis zmogutis, uz seima nagai dantimis stoja, kantri labai, bet jei jau perpildo kantrybes taure, tada jau reikia saugotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 01 05, 20:55)
Bent jau man žiauriai daug pastangų reikalauja savęs suvaldymas, neatsakymas *daug protingesnio* atsakymo

drinks_cheers.gif ir man...

radau dar truputi apie liūtus, bent jau man 99% tiesos thumbup.gif

Liūtas yra cholerikas, taigi karštakošis, ūmai besikeičiančios nuotaikos greitai praeina ir iš esmės jis elgiasi gana nuosekliai. Gyvenime idealistas gerąja ir blogąja prasme. Jei jis turi tvirtus žmogiškus idealus, ne per didelis egoistas, tai elgiasi riteriškai, būna malonus ir geranoris aplinkiniams. Jei Liūto idealai abstraktūs, atitrūkę nuo tikrovės arba jei jis bet kokiomis priemonėmis pasiryžęs užgožti kitus, tuomet negailestingai žengia per aplinkinių galvas, nepaiso nei svetimų, nei savų norų bei reikalų. Apskritai Liūtas išdidus, atsižvelgia į aplinkos nuomonę, mėgsta patikti ir savo, ir priešingai lyčiai. Jausmingas, greit sujaudinamas, kartais tuščias ir net žiaurus. Bet štai įdomus bruožas: kiekvienas, atsiduodantis Liūto globai, gali tikėtis gero elgesio, nes Liūtas piestu stoja už globuojamuosius. Jis tiki vien asmenine patirtimi, pernelyg išdidus, kad slėptų savo mintis arba nuomonę apie ką nors, net jeigu grėstų nemalonumai. Optimistas, kai kada sugeba netgi pasiaukoti kitų labui. Tačiau jam sunku užgniaužti valdingumą ir troškimą visur vadovauti, o ne klausyti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Apie toleranciją biggrin.gif

Tolerancija - sugebėjimas pripažinti ar priimti svetimas nuomones bei idėjas, sugebėjimas ką nors pakęsti ar iškęsti, sugebėjimas nusileisti.

Kai buvo dalinama tolerancija, pirmas atėjo Skorpionas. Pasiteiravo, kas ta tolerancija, ir ar jos pagalba galima kankinti. Sužinojęs atsakymą, surūgo, kažką užsirašė į juodąją knygą, ir mosikuodamas bizūnu, pasišalino.

Ožiaragiui buvo nesolidu stumdytis eilėje, todėl atsiuntė kurjerį - Šaulį. Šaulys paėmė pilną kuprinę tolerancijos, tačiau grįžinėdamas užsisvajojo, išvyko į kitą šalį, ten sugebėjo pamesti kuprinę, tuomet parašė Ožiaragiui, kad tokias užduotis sugeba duoti tik ožiai raguoti, ir daugiau neimdamas į galvą, nukeliavo sau toliau.

Vėžys surado pamesta Šaulio toleranciją. Ir kažkur paslėpė. Kartais jis ją atranda, visą iš karto, po to išsigąsta, kad ją gali pavogti, tai paslepia vėl, ir dažnai pamiršta kur. Ir kai pradeda šnekėti, kad visi aplinkui - ne draugai geriausi, o vilkai aršiausi, reiškiasi, vėl nebepamena, kur paslėpė.

Svarstyklės atėjo punktualiai laiku, mandagiai paprašė kelių gražesnių tolerancijų, ir nuo to laiko beveik jomis nesinaudoja, nes niekaip neapsisprendžia, kuri iš jų tinkamesnė.

Vandenis atėjo vienas iš pirmųjų, tačiau jį išmetė iš eilės po to, kai jis pradėjo kalbėti, kad tasai, kuris padarė toleranciją, iš tiesų šitą "š" sulipdė pagal "jaunojo techniko" brėžinukus, ir jis, Vandenis, kai turės laiko, padarys kur kas geresnę.

Mergelė ilgai skaičiavo, kiek aukščiausios rūšies tolerancijos jai reikia, ir pražiopsojo savo eilę. Todėl jai atiteko tik mažytis pavyzdėlis aukščiausios rūšies tolerancijos, ir kad taip nesikrimstų, priedo atidavė bezmėną, kuriuo tolerancija buvo sveriama. Nuo tada Mergelė vaikšto ir sveria kiekvieną toleranciją, o savojo - mažojo pavyzdėlio aukščiausios rūšies - beveik niekam nerodo.

Avinas norėjo ateiti pirmas, bet pakeliui sutiko Žuvis, kurios jau buvo pasiėmusios savąją toleranciją. Žuvims pavyko pasprukti, tačiau jų tolerancija nukentėjo. Ten, kur prisilietė Avinas, ji tapo kreiva ir sutrūkinėjusi. O prisilietė jisai beveik visur. Tuo tarpu Avinas patraukė namo, kadangi jisai ne lochas, kad būtų ne pirmas, tuo labiau sekantis po Žuvų. Tačiau pats žodis "tolerancija" jam taip patiko, kad net išraižė jį ant savo mėgstamiausios beisbolo lazdos.

Liūtas neatėjo visai, nes nežinojo, kas ta tolerancija, o kadangi taip, tai ir taip aišku, kad tai nieko vertas šlamštas.

Atėjęs Jautis visiems įtikinamai paaiškino, kad toleranciją jisai jau turi savąją, pačią geriausią, geresnės ir nebūna, o kas su tuo nesutinka - tegu žingsniuoja į visas keturias puses.

O vėlai vakare, kuomet visi jau seniai išsivaikščiojo, ir beliko tik maža šiukšlių krūva iš tolerancijos likučių, tik truputi pavėlavę, atbėgo Dvyniai Apsižiūrėjo ir surinko visus likučius. Ir nuo tada tolerancijos pas Dvynius - nors vežimu vežk, tačiau kartais atrodo, kad ją jisai sąvartyne surado.

biggrin.gif
Atsakyti
MB liutas, o as vandene. Nu ir sugyvenam kazkaip, nesipjaunam per daug hihihi.gif ir tai turbut tik todel ,kad mano nervai geleziniai lotuliukas.gif o jis kaip degtukas doh.gif
Atsakyti
merginos, o jusu liutai daug stengiasi del jusu? klausiu, nes pas mane tokia situacija, kad su vienu liutu jau kolkius 5 metus tesiasi vis neuzbaigtas romanas, per ta laika ir as buvau su kitais, ir jis su kitom, bet vis paskambinam, susitinkam, geras seksas ir.. vel dingstame vienas ir kito akiracio porai menesiu rolleyes.gif nors musu pazinties pradzioje, buvo daug atkaklumo is jo puses, daug reikejo jam stengtis, bet vis tiek buvau ji palikus del kito. va taip ir tesiasi viskas iki siol rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2011 04 01, 06:49)
[i]Apie toleranciją  biggrin.gif

Liūtas neatėjo visai, nes nežinojo, kas ta tolerancija, o kadangi taip, tai ir taip aišku, kad tai nieko vertas šlamštas.

laugh.gif ar tikrai taip
Atsakyti