Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

QUOTE(merciuke @ 2013 04 19, 04:18)
As kazkokia ne tokia liute.gimus 08 09 triusio metais.Megstu,kai pagiria,bet tik ne viesai(susigedinu ziauriai),esu kukli,baiksti,manau,kad esu tolerantiska,taktiska,visada isklausau,stengiuosi padet patart pamokyt,bet niekad nesiekiau lyderiaut.Na o visa kita tai atitinka:geras humoro jausmas,demesio troskimas,pavyduliavimas,vadovavimas(labiau pamokslais).

tai taip pat tipiškas liūtas, daug tokių pažįstu 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikinas liūtas pagal horoskopą, bet iš tiesų jo charakteris nelabai liūtiškas, labai nedaug kas atitinka g.gif
Atsakyti
kiek pažįstu liūtų, tai man pats blogiausias ženklas iš visų. Visi pasipūtę, arogantiški, savimylos, viską jie daro geriausiai, pas juos viskas gražiausia, geriausia, kiti jiems reikalingi tik, kai kas nors patiems blogai nutinka..nu žodžiu, egoistai, pasipūtėliai ir tiek. tikiuosi, gal sutiksiu ir geresnių liūtų smile.gif
Atsakyti
Bet pas juo ir yra dažniausiai viskas kas geriausia, gražiausia. Pažįstu vieną liūtą (kažkada buvom pora). Tai kai susipažinom jis neturėjo net ko valgyti, bet buvo pilnas ambicijų (ir tebėra) ir dabar yra labai turtingas. Žinoma ir pats labai daug dirbo ir dirba. Jam atrodo, kad visi kiti aplinkui tinginiai, o tik jis vienas darbštuolis.
O dėl ištikimybės tai pastebėjau vieną dalyką: jei jie vedė moterį, kurią tikrai labai myli (ne todėl, kad reikia vaikų ar namų šeimininkės) tai būna ištikimi. Jie taip pat yra labai seksualūs. Tai jei būna nepatenkinti šeimoje eina į šoną.
Atsakyti
Turiu kelias drauges liutes, ka galiu paaakyti, smagu man su jom, idomu benrauti, sneket. Bet is esmes ju egocentriskumas vis tiek islenda praktiskai kiekvieno pokalbio metu. Daznai netgi taip buna,kad jei nepagiri ju, ima tiesiog akivaizdziai prasytis komplimentu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Turėjau bendradarbį liūtą — vedęs, vaikų turėjo, bet namo po darbo neskubėdavo, eidavo pas ,,klientes". doh.gif

nuo mokyklos laikų turėjau kelias ,,drauges" liūtes, maniau, kad jau skorpionas su liūtu tai gali būti draugai visam gyvenimui. Deja, klydau smile.gif gaila, kad atsimerkiau tik po keliolikos metų, nemačiau, kas yra kas iš tikrųjų.
Liūtui reikalingas esi tol, kol jis iš tavęs gali gauti naudą, o šiaip gyvenime mėgsta užsitarnauti gerovę kitų rankomis, pats nepajudins nei piršto.

Nepykite, bet čia tik mano asmeninė nuomonė apie savo aplinkos liūtus smile.gif
Atsakyti
Esu liute, laikau nuoskaudas iki pabaigos, bet ne siaip kokias, o tik tokias kaip isdavyste, apkalbinejimas, veidmainyste - to labiausiai nemegstu. Uz akiu dergia tave, o i akis "tu pati geriausia drauge ir t.t." Dazniausiai pirma puolu taikytis, jei yra mano kaltes. Megstu pastovuma ir pati esu pastovi, drauge iki gyvenimo galo. Bet tuo paciu ir impulsyvi, viena minute galiu neturet jegu ar noro kur eit, praeis valanda, sugalvosiu ir begsiu kur biggrin.gif Esu istikima be galo ir atsidavus, labai rupestinga ir kitu problemas sau uzsikraut esu linkus, kas nera labai gerai. Daznas emocinis nuovargis. Visuomet stengiuosi sunkiose situacijose izvelgt kazka pozytyvaus.

O apie liutus vyrus: buvo vienas, tai is pradziu draugiskas ir t.t. Padedavo visur. O po to staigus atsalimas, ignoravimas, po kiek laiko vel nori bendraut. Zodziu nepastovus. Kazkada skaiciau, kad gali atsalt iskart. Viena diena planuoji ateiti, kita diena jau tu jam nebeidomi. Nemegstu tokio charakterio, nes kaip sakiau esu pastovi. O vyrams liutams greit gali atsibost moteris, ir lekt ukariaut nauju platumu. Beje, liutai vyrai nera linke save pernelyg priziuret, galbut labiau jiems prie sirdies praktiskumas. Va, dar, apsimeta geriausiu draugu, kol gali pest is taves naudos, o tada viso gero. Cia butent vyrams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 14 liepos 2014 - 14:57
Labai taiklus vyrų liūtų aprašymas ax.gif
Atsakyti
Hm, skaičiau, bet nelabai radau derinį liūtas vyras ir mergelė moteris smile.gif Labai įdomu, kažin įmanoma kažkas biggrin.gif Nes vienas liūtas karalius labai įnirtingai aplink mane laksto, kaip mergelę labai toks lakstymas žavi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darles @ 2014 07 16, 14:36)
Hm, skaičiau, bet nelabai radau derinį liūtas vyras ir mergelė moteris  smile.gif  Labai įdomu,  kažin įmanoma kažkas biggrin.gif Nes vienas liūtas karalius labai įnirtingai aplink mane laksto, kaip mergelę labai toks lakstymas žavi...  wub.gif

Nepabandziusi nesuzinosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2014 07 16, 16:50)
Nepabandziusi nesuzinosit  mirksiukas.gif

Kad pabandyti, tai norisi sužinoti kokiu būdu iki galo jį prisijaukinti, vis dėlto laukinis katinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dulle @ 2014 03 19, 15:09)
kiek pažįstu liūtų, tai man pats blogiausias ženklas iš visų. Visi pasipūtę, arogantiški, savimylos, viską jie daro geriausiai, pas juos viskas gražiausia, geriausia, kiti jiems reikalingi tik, kai kas nors patiems blogai nutinka..nu žodžiu, egoistai, pasipūtėliai ir tiek. tikiuosi, gal sutiksiu ir geresnių liūtų smile.gif

Visiškai pritarčiau...sutikau savo gyvenime liūtą tik kurį laiką nežinojau jo zodiako ženklo..bet kai paskaičiau liūto "apibūdinimą" tai tip top, lygiai, kaip čia parašėt...norėčiau gyvenime kuo mažiau reikalų su jais turėti biggrin.gif
Atsakyti