Vyrui pats kieciausias zenklas
QUOTE(Nikitaja6 @ 2013 02 07, 17:18)
Vyrui pats kieciausias zenklas
Ir labiausiai ambicingas.
SVeikutes,
as Liute. ir kilni ir gerasirde ir pozityvi ir optimiste ir dosni ir t.t. galiu but. esu labai protinga ir imli, be abejo
kartais is tiesu yra labai daug verzlumo ir jegos ! - atrodo bet ka gali padaryti, kuo tiki ir kokia ideja esi "isikandus" kaip sekminga.
visgi mane vis neramina tie trukumai. as vis labiau savyje pastebiu toki vyraujanti bruoza kaip vat, kad jei salia zmoguje (kuri galiu vadint daugiau nei pazistamu) atrandu jo kazkokia silpnybe tai ja ir zulinsiu ir zulinsiu visais budais kad vos ne pazemint zmogu (nors as i tai ziuriu kaip i tos silpnybes bandyma ISGYVENDINT kaip kokiu tai bizunu) ir atradus tame zmoguje silpnybe (o dar neduokdie ir kelias) tai jau negaliu i ji ziuret kaip i lygiaverti, ir butinai visalaik turesiu omeny, och kaip jis man neprilygsta ir kaip as su juo vargstu!
kartais tai gali pasikeist, kai netiketoj situacijoj suvokiu kad gi ir as, visagale, pasirodo, GALIU turet tokia silpnybe
nezinau ar labai aiskiai parasiau, ir ar tai gali but budinga tik liutams, bet na prisipazinkit??.. kas nors atranda savyje tai irgi?
as Liute. ir kilni ir gerasirde ir pozityvi ir optimiste ir dosni ir t.t. galiu but. esu labai protinga ir imli, be abejo
kartais is tiesu yra labai daug verzlumo ir jegos ! - atrodo bet ka gali padaryti, kuo tiki ir kokia ideja esi "isikandus" kaip sekminga.
visgi mane vis neramina tie trukumai. as vis labiau savyje pastebiu toki vyraujanti bruoza kaip vat, kad jei salia zmoguje (kuri galiu vadint daugiau nei pazistamu) atrandu jo kazkokia silpnybe tai ja ir zulinsiu ir zulinsiu visais budais kad vos ne pazemint zmogu (nors as i tai ziuriu kaip i tos silpnybes bandyma ISGYVENDINT kaip kokiu tai bizunu) ir atradus tame zmoguje silpnybe (o dar neduokdie ir kelias) tai jau negaliu i ji ziuret kaip i lygiaverti, ir butinai visalaik turesiu omeny, och kaip jis man neprilygsta ir kaip as su juo vargstu!
kartais tai gali pasikeist, kai netiketoj situacijoj suvokiu kad gi ir as, visagale, pasirodo, GALIU turet tokia silpnybe
nezinau ar labai aiskiai parasiau, ir ar tai gali but budinga tik liutams, bet na prisipazinkit??.. kas nors atranda savyje tai irgi?
As-liute, jis-liutas
jis: isdidus
2: visada teisus, ji perkalbeti bergzdzias reikalas
3: atkaklus, siekia tikslo
4: neretai i zmones ziuri paniekinamai, paprasciausiai sie jam atrodo kvailoki
5: puikus meiluzis
6: retai pasakys grazu zodeli, gelytes tik tam tikra proga dovanoja, jokiu siurprizu
7:humoro jausmas-10balu
8: nors ir sako kad vaiku jam nereikia ir ju apskritai nemegsta, matau kaip graziai su jais elgiasi , kaip myli. (karta kai susipykome del t, pasake kad jo vaikas bus pats geriausias, mylimiausias ir graziausias) tas pats ir su gyvuneliais sako nemegstantis mano TOY terjero, bet sodyboje kazkodel ji is ranku nepaleido
9. Pavydus (labai)
10: prisiziurintis, visada svarus, kvepiantis. Karta suplese minimaliai striukye pries susitinkant su manimi, tai maciau kaip bande tai paslepti. islinda spuogelis- tragedija. Sportuoja ir mane visada kviecia zodziu tikras Markizas.
11: kritikos nepriema ( turbut jau niekas nenustebs)
Moterys yra daug nuolaidesnes
6: retai pasakys grazu zodeli, gelytes tik tam tikra proga dovanoja, jokiu siurprizu
8: nors ir sako kad vaiku jam nereikia ir ju apskritai nemegsta, matau kaip graziai su jais elgiasi , kaip myli. (karta kai susipykome del t, pasake kad jo vaikas bus pats geriausias, mylimiausias ir graziausias) tas pats ir su gyvuneliais sako nemegstantis mano TOY terjero, bet sodyboje kazkodel ji is ranku nepaleido
9. Pavydus (labai)
10: prisiziurintis, visada svarus, kvepiantis. Karta suplese minimaliai striukye pries susitinkant su manimi, tai maciau kaip bande tai paslepti. islinda spuogelis- tragedija. Sportuoja ir mane visada kviecia zodziu tikras Markizas.
Moterys yra daug nuolaidesnes
Mano buvusysis buvo liutas. Issiskyrem,nes jam atrode,kad galim gyvent nesusituoke (6m. stazas), kai paspaudziau,kad reikia tuoktis,tai susirado meiluze, po to kita-jam tai atrode normalu turet santykius su manim ir su kitom tuo paciu metu.
Vienu zodziu,visiskai neperkalbamas zmogus,galvojantis tik apie save. Vienintelis pliusas - mokantis uzdirbti pinigus ir pasitikejimas savimi-ko man paciai visada truko.
Vienu zodziu,visiskai neperkalbamas zmogus,galvojantis tik apie save. Vienintelis pliusas - mokantis uzdirbti pinigus ir pasitikejimas savimi-ko man paciai visada truko.
QUOTE(insomnia1 @ 2013 04 06, 14:16)
jis-liutas
8: nors ir sako kad vaiku jam nereikia ir ju apskritai nemegsta, matau kaip graziai su jais elgiasi , kaip myli.
9. Pavydus (labai)
10: prisiziurintis, visada svarus, kvepiantis.
8: nors ir sako kad vaiku jam nereikia ir ju apskritai nemegsta, matau kaip graziai su jais elgiasi , kaip myli.
9. Pavydus (labai)
10: prisiziurintis, visada svarus, kvepiantis.
turiu vyra liuta,pabandysiu palyginti
1. isdidumas verziasi per krastus ir noras buti demesio centre,bet nepiktai ir neikyriai
2. nesutiksiu,visada randam kompromisa,tik reik kalbetis
3.taip taip... ir pridursiu darbe nepralenkiamas.. pavydziu sugebejimo sio
4.visiskai paneigsiu
5.o taip
6.hm.. irgi ne.. neliejasi per krastus,bet uztektinai.. manau moteris pati pasireguliuot sitai gali
7.o taip.. kompanijoj zviegia visi,o as vezys tai musu duetas laukiamas visada
8.myli vaikus labai
9. nepavydus arba moka kenteti
10. svarus ir tvarkingas,bet neligotai ir nenarciziskai
11. isklauso ir daro savaip
pridursiu kad atsidaves seimai,esam aprupinti viskuom,pats geriausias vyras ir tetis tas liutas
As kazkokia ne tokia liute.gimus 08 09 triusio metais.Megstu,kai pagiria,bet tik ne viesai(susigedinu ziauriai),esu kukli,baiksti,manau,kad esu tolerantiska,taktiska,visada isklausau,stengiuosi padet patart pamokyt,bet niekad nesiekiau lyderiaut.Na o visa kita tai atitinka:geras humoro jausmas,demesio troskimas,pavyduliavimas,vadovavimas(labiau pamokslais).
Sveikos Liutes ir ne tik,
Pati esu liutas, bet sakyciau geresnio charakterio, gal kad gimus rugpjuti, ne liepos men, daugiau esu diplomatiska, komunikabili, be draugu negaliu nors kartais ir vienai nori pabuti, del jumoro jausmo nesiskundziu, draugai irgi, ir siaip linksmas, atviras zmogus, toks easy going Labai patinka pagyrimai
pavydziu, bet su saiku, isdidumas irgi savo vietoj, kaip sakant ne per daug, o kritikos tikrai nemegstu jei jau kas sako, isklausau, bet...
Pati esu liutas, bet sakyciau geresnio charakterio, gal kad gimus rugpjuti, ne liepos men, daugiau esu diplomatiska, komunikabili, be draugu negaliu nors kartais ir vienai nori pabuti, del jumoro jausmo nesiskundziu, draugai irgi, ir siaip linksmas, atviras zmogus, toks easy going Labai patinka pagyrimai
pavydziu, bet su saiku, isdidumas irgi savo vietoj, kaip sakant ne per daug, o kritikos tikrai nemegstu jei jau kas sako, isklausau, bet...
QUOTE(macabee @ 2012 01 10, 01:30)
Bet tiesa viena, kad mes per daug liutai isdidus ir tikrai neprijaukinami. Mes priprantam prie zmoniu, esam gana prieraisus, bet galim bet kada atsiplest jei matysim gresme ar nebusim patenkinti kas vyksta santykiuose ir siaip liutai labai kilnus, bet reikia su jais kantrybes daug. vyrai tai man nepatinka liutai, o moterys, bent jau su manim tai reikia kaip su princese, kantriam buti, nelisti per daug, ir svarbiausia buti stipriu vyru. manes tramdyt nereikia, bet jei gali vyras tai as ji dar labiau mylesiu
100 balų postui Pridursiu dar, Liūtą palaikyk, juo tikėk, tai jis kalnus išjudins
Papildyta:
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 00:59)
Prie mano liūto irgi limpa...
QUOTE(sbo @ 2011 12 05, 12:04)
Mano ex liuto mama irgi sake man, kad jos sunus "odnoliubas" Bet siaip jis laaabai megdavo pasizvalgyti i kitas moteris
QUOTE(Marakesh @ 2011 12 05, 12:05)
tai jo, jo, kas be ko, mano "odnoliubas" pasizvalgyti irgi megejas ir pasitikrinti savo verte rinkoje
QUOTE(aistuzele @ 2011 12 05, 14:14)
Maniskis taip pat moteru apsuptyje, studentai beveik vien merginos, darbe irgi nemazai moteru. Kiek pastebejau daznai turi aiskia nuomone apie moteris ir apie tokias, kokios jam patinka, cia kalba eitu apie isvaizda. Kazkaip traukia jis moteris, turi ta vadinama cinkeli, moka pakalbint, jei jo nepazinociau, tai galvociau, kad asistuoja kitai, bet jam kazkaip naturaliai gaunasi
Bet žiūrėjimas viena, o darymas - kita. Liūtai gal tiesiog mėgsta žvalgytis, pastebėti, žavėtis, bet tai nereiškia, kad su visais tais objektais miegos ir juos vilios Liūtams tiesiog patinka tai, kas jiems gražu ir jie gėrisi, pamyli akimis
Gražiausios moterys pagal Zodiaką
Liūtas (liepos 23 rugpjūčio 22)
Liūtės, kaip jau buvo minėta, - pripažintos gražuolės, jos traukia dėmesį net tada, kai jų išvaizda anaiptol nėra ideali. Jos turi kažką tokio, kas daro jas gražias netgi trūkstant įgimto grožio. Jų dangiškoji globėja Saulė Liūtes apdovanojo neatremiamu šarmu. Jis ypač pasireiškia tada, kai Liūtė šypsosi. Jos veidas pasikeičia ir iš niekuo neišsiskiriančios ji gali tapti deive.
Liūtės moka žavėti, to iš jų neatimsi. Tačiau kartais jos pavargsta nuo pašalinių dėmesio ir slepiasi, maskuojasi, nustoja spindėti. Tai nesitęsia ilgai. Juk joms pagrindinė egzistavimo sąlyga aplinkinių dėmesys.
Gražuolės, gimusios po Liūto ženklu: Sandra Bullock, Charlize Theron, Jennifer Lopes.
http://gyvenimas.del...6#ixzz2c1ecQMZY
Liūtas (liepos 23 rugpjūčio 22)
Liūtės, kaip jau buvo minėta, - pripažintos gražuolės, jos traukia dėmesį net tada, kai jų išvaizda anaiptol nėra ideali. Jos turi kažką tokio, kas daro jas gražias netgi trūkstant įgimto grožio. Jų dangiškoji globėja Saulė Liūtes apdovanojo neatremiamu šarmu. Jis ypač pasireiškia tada, kai Liūtė šypsosi. Jos veidas pasikeičia ir iš niekuo neišsiskiriančios ji gali tapti deive.
Liūtės moka žavėti, to iš jų neatimsi. Tačiau kartais jos pavargsta nuo pašalinių dėmesio ir slepiasi, maskuojasi, nustoja spindėti. Tai nesitęsia ilgai. Juk joms pagrindinė egzistavimo sąlyga aplinkinių dėmesys.
Gražuolės, gimusios po Liūto ženklu: Sandra Bullock, Charlize Theron, Jennifer Lopes.
http://gyvenimas.del...6#ixzz2c1ecQMZY
As esu Liuto zenklo, bet pazistu kelis zmones sio zenklo, tai skirtumu daug tarp musu, visu pirma esu draugiska ir megstu draugu kompanija, bet yra tokiu momentu kai noriu pabegt, pasislept bent valandziukei ir pabut viena, nesu didele megeja but demesio centre, nesakau kad demesys man nepatinka, bet neperdetas, esu labai prieraisi, bet zmones arti stengiuosi neprisileist vien tam kad nelikt iskaudintai, nemegstu issakyt staigiu ar izeizianciu repliku kitu adresu, stengiuosi visada viska issakyt ramiai ir neizeidziant, o kartais geriau nutyliu, nes begalo nemegstu barniu. Turejau rimtus santykius su vyru Liutu, draugyste buvo nepakartojama visom prasmem, bet labai greit visa tai isseko, ir pasidare tiesiog neidomu, bet pritarsiu tam kad vyrai Liutai tikrai nerealus meiluziai
Pats geriausias zodiako zenklas:}
Papildyta:
Liūtas
Žmonės gimę po liūto ženklu gali greičiausiai atvesti kompaniją į sėkmę ir pelningumą. Bebaimiai, įkvepiantys ir nepriklausomi liūtai labiausiai mėgsta tuos darbus, kurie suteikia statusą ir galią. Šio ženklo atstovai nemėgsta, kai jiems vadovauja, jiems patinka vadovauti patiems. Geriausios profesijos liūtams: atlikėjas, gidas, nekilnojamojo turto agentas, interjero dekoruotojas, mados dizaineris, pardavėjas.
Papildyta:
Liūtas
Žmonės gimę po liūto ženklu gali greičiausiai atvesti kompaniją į sėkmę ir pelningumą. Bebaimiai, įkvepiantys ir nepriklausomi liūtai labiausiai mėgsta tuos darbus, kurie suteikia statusą ir galią. Šio ženklo atstovai nemėgsta, kai jiems vadovauja, jiems patinka vadovauti patiems. Geriausios profesijos liūtams: atlikėjas, gidas, nekilnojamojo turto agentas, interjero dekoruotojas, mados dizaineris, pardavėjas.