Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas

As zuvis,vyras liutas..Nu visi isvardyti bruozai atitinka,ka ir bepridurt..Reikia moket neuzmint liutui ant uodegos ,arba ji suturavot,ir bus ok. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPIUKSTEU @ 2012 01 01, 17:46)
suturavot

ka daryt? nesupratau zodzio
Atsakyti
nu gi prilaikyt,sutramdyt biggrin.gif
cia is anytos nusigriebiau sita zodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPIUKSTEU: 02 sausio 2012 - 20:37
QUOTE(mocha @ 2010 09 12, 21:52)
Apie moteris liūtes nešnekėsiu, nes labiau domina vyrai smile.gif
Bendrauju su 2 liūtais vyrais. Labai stebiu, kaip bendrauja, lyginu tarpusavyje (nors nelabai gražu, bet man įdomu ax.gif ). Nu pagrindiniai bruožai vistiek "lenda" tie patys. Protingi, paprasti, be galo atkaklūs ir valdingi. Atlapaširdžiai, geranoriški, visada pasiruošę padėti, labai nori asistuoti moteriai bigsmile.gif Itin komunikabilūs, tik duok pašnekėt, labai linksmi ir su puikiu humoro jausmu! Ir kas svarbiausia - tik tu juos pagirk, ir būsi draugas  rolleyes.gif aš kartais pasinaudoju šia gudrybe. Aišku, nesistengiu ištisai girti, bet kai yra už ką, darau tai nuoširdžiai. Jiems patinka, įvertina, o ir man smagu. smile.gif Tikrai vyriški, nori griežti "pirmuoju smuiku", bet prie tokio vyro moteris gali jaustis karaliene. cool.gif dar ką pridurt pamiršau - aistringi ir užsidegę visame kame ax.gif man LABAI patinka liūtukai bigsmile.gif
P.S. Nepriima kritikos, greit įsižeidžia. Minusas, bet ir su tuo gyvent galima ax.gif

Kritika, liutai priima, taciau ja reikia pateikt itin subtiliai, kad "didenybe" ne isizeistu. Antraip lauk priekaistu ir kritikos lavinos atgal. Ne veltui yra sakoma, geriausia gynyba - yra puolimas .Liutai tai taiko ko puikiausiai. Supranta savo klaidas, taciau yra per daug isdidus, kad jas pripazintu.
Papildyta:
QUOTE(LAPIUKSTEU @ 2012 01 01, 18:46)
As zuvis,vyras liutas..Nu visi isvardyti bruozai atitinka,ka ir bepridurt..Reikia moket neuzmint liutui ant uodegos ,arba ji suturavot,ir bus ok. tongue.gif

"Sutarvatuot" ? Abejoju ar pavyks ? gali prisijaukint , taciau tikrai ne "sutarvuot". Liutai nera prate kam nors paklust ... ar tuo lab, kad jos kas valdytu .. o jei pavyks "sutaravuot" - tai tai bus trumpalikys reiskinys ... nes liutai atsipeikia nuo jausmu, gali parodyt savo nagucius, ir tiesiog iseit is jusu gyvenimo
Atsakyti
As esu liute ir susitikinejau su liutais. Vienas lig siol su manim bendrauja, lyg atsarginis juodai dienai i vyrus biggrin.gif Bet tiesa viena, kad mes per daug liutai isdidus ir tikrai neprijaukinami. Mes priprantam prie zmoniu, esam gana prieraisus, bet galim bet kada atsiplest jei matysim gresme ar nebusim patenkinti kas vyksta santykiuose smile.gif ir siaip liutai labai kilnus, bet reikia su jais kantrybes daug. vyrai tai man nepatinka liutai, o moterys, bent jau su manim tai reikia kaip su princese, kantriam buti, nelisti per daug, ir svarbiausia buti stipriu vyru. manes tramdyt nereikia, bet jei gali vyras tai as ji dar labiau mylesiu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mano vyras liutas o as oziaragis,tai kai pikstames oho kokios kovos uzviria name smile.gif Bet siaip liuto charakteris tikrai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lafe @ 2012 01 19, 13:53)
Sveikos mano vyras liutas o as oziaragis,tai kai pikstames oho kokios kovos uzviria name smile.gif  Bet siaip liuto charakteris tikrai neblogas smile.gif

musu su vyru situacija, as oziarage, vyras liutas, bet kaip pykstames, tai gaunasi, kad as kalbu pakeltu balsu, o jis tyli doh.gif Ta tyla buna, kad veda is proto.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2012 01 19, 17:30)
Ta tyla buna, kad veda is proto.

aš irgi tyliu rolleyes.gif tiesiog... kažkaip paima ir užsiblokuoja viskas, ir nei žodžio neištariu, klykauk kiek nori biggrin.gif
Atsakyti
Teko susitikinėti su liūtu. Išties dabar, kai aš jį prisimenu tai galiu aiškiai išskirti pliusus ir minusus ax.gif

Labai rūpestngas. kartais net per daug biggrin.gif Su juo jausdavausi kaip princesė, nuolat bučiuojama, visada būdavo mane apkabinęs ar bent už rankos laikydavo rolleyes.gif Labai protingas, stengėsi mokytis ir į darbus nespjaudavo. Save labai prisižiūrėdavo, visada laiku apsilankydavp kirpykloj, rengdavosi tik gražiais ir brangiais rūbais. Labai malonu būdavo prie tokio vyro. Nors čia pat galiu paminėti ir tai, kad ir tai, kaip aš atrodau jam buvo svarbu ir net nemėgindavo to neigti. Labai mėgsta pakritikuoti kitus, o jis - pats geriausias, protingiausias, gražiausias ir pats pačiausias bigsmile.gif Žodžiu, misteris šaunuolis. Labai jau mėgsta būti giriamas ir pats dar save pagiria.

Mačiau aš tuos minusus jo ir man jie labai krisdavo į akis, nors visumoj nėra tokie dideli. Gal tiesiog nepakeliui buvo ax.gif Šiaip šaunus žmogus, prie tokio vyro jaučiausi gerai smile.gif
Atsakyti
Susipažinau su vyru liūtu. Keletą kartų teko atsisakyti susitikti, bet žadėjau vėliau, kai galėsiu. Išdidumas oho. Pačiai ir reikėjo jo ieškoti paskui keliais kanalais... O į pasimatymą atvežė gražių gėlių ir atėjo spindinčiomis akimis. O dabar vėl nesuprantu jo elgesio... Pačiai atrodo, kad viską dariau teisingai. Tebūnie.
Turėjau ne vieną simpatijų liūtą - išdidūs, įsižeidžiantys, ilgai daug ką prisimena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 sausio 2013 - 21:24
As liute tongue.gif maniskis mergele zino taisykle Elkis su liute kaip su karaliene, ir pats patapsi karaliumi Manau tame yra tiesos jei su manimi elgiasi taip kaip as noriu, as galiu buti labai gera ir rupestinga.
Seimoje turiu broli kuris taip pat liutas su juo sutariu geriausiai ax.gif Jis is manes dar ir dabar juokiasi kaip buvau mazesne jei man ko nors neduodavo as trypdavau kojomis lotuliukas.gif dar ir dabar sutrypiu jei negaliu nieko pakeisti ir viskas vyksta ne palei mano nora.
Tad jei kazko norite moteris, neirodinekite savo tiesos nes tai beprasmiska o paprasciausiai priverskite tuo tiketi grazuoju. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 30, 16:23)
As liute  tongue.gif  maniskis mergele zino taisykle Elkis su liute kaip su karaliene, ir pats patapsi karaliumi

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Na ka,aš Liūtė ir JIS Liūtas....Linksmai gyvenam,nors kartais žiūriu į jį ir galvojau bliamba koks bjaurus tipas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Esame labai panašus,jis nelabai mėgsta kritikos,aš irgi ,bet žinoma jeigu gyvenam kartu reikia kažkaip vienas kitam nusileisti...,nors vėliau būtinai viska išsakom kas nepatiko. Pastebėjau,kad geras humoras ir juokas kartu iš mūsų konfliktu labai padeda išspresti nereikalingus barnius.
Galiu pasakyti,kad moteris Liūtės kiek nuolaidesnes blush2.gif

Ir dar,skaičiau kad L+L labai geri meilužiai...irgi tinka blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
P.S. dar pavydus Liūtai ir moteris ir vyrai. Aš pavydi ,jis irgi. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2013 01 28, 21:46)
Susipažinau su vyru liūtu. Keletą kartų teko atsisakyti susitikti, bet žadėjau vėliau, kai galėsiu. Išdidumas oho. Pačiai ir reikėjo jo ieškoti paskui keliais kanalais... O į pasimatymą atvežė gražių gėlių ir atėjo spindinčiomis akimis. O dabar vėl nesuprantu jo elgesio... Pačiai atrodo, kad viską dariau teisingai. Tebūnie.
Turėjau ne vieną simpatijų liūtą - išdidūs, įsižeidžiantys, ilgai daug ką prisimena.

Taip taip Victorious. Labai tinka ka aprašei apie Liūtus. Dar noriu pabrėžti,kad moteris kiek skiriasi nuo Liūtu vyru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 31 sausio 2013 - 15:54