Dovis, jau pavydžiu tau.. O gal viena pasidalintum?
Tai jei užrašyta rausvoji, tai tokia ir yra. Nes lygtai jinai tik pernai rudenį retinta, tai gal kur užsilikus ir buvo....
Saule, turiu viena kaulintoja,kuri pradejo zyzti,kad jai butinai reikia Pirkau su mintim,kad parduosiu, bet negaliu vaikui atsilaikyti
Galvoju,kad prie mano dvieju agatu jos turetu tikti.
Galvoju,kad prie mano dvieju agatu jos turetu tikti.
Gaila aišku
Bet džiugu, kad vat taip vat netikėtai radai
Mergikės, jei kas dar užžiūrėsit kur, paimkit - skolinga neliksiu
Bet džiugu, kad vat taip vat netikėtai radai
Mergikės, jei kas dar užžiūrėsit kur, paimkit - skolinga neliksiu
QUOTE(Dovis @ 2010 08 06, 14:30)
Nu kiek ziurejau Erszebeth idetas nuorodas, tai viens prie vieno atspalviai. Ir nera jos vientisai rausvos, tokios sviesi pereinanti i tamsuma. Labiauisai panasios i ta uz 300$
Papildyta:
as siandien tokius spingalietus su ametistu nusipirkau. Priestai ziurinejau troliu isminti ir kt karoliukus su akmenukais. O paskui pardaveja pasiule tokius mazucius auskariukus, labai panasiom akutem Bet jie mazuciai.
Papildyta:
as siandien tokius spingalietus su ametistu nusipirkau. Priestai ziurinejau troliu isminti ir kt karoliukus su akmenukais. O paskui pardaveja pasiule tokius mazucius auskariukus, labai panasiom akutem Bet jie mazuciai.
nu nu,tai pasirodyk tuos auskariukus ir kur pirkai?
Niu va prisiduodu jusu teismui
Jei cia ne tos retirintos, tai nusisaut eisiu
Papildyta:
Jie mazuciai ir prie pat ausies. kasdieniniai tokie. Veliau pafotkinsiu.
Jei cia ne tos retirintos, tai nusisaut eisiu
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 06, 14:44)
nu nu,tai pasirodyk tuos auskariukus ir kur pirkai?
Jie mazuciai ir prie pat ausies. kasdieniniai tokie. Veliau pafotkinsiu.
Dovis, juk ir kodas atitinka. Tos tos Puikios
QUOTE(Dovis @ 2010 08 06, 14:46)
gražios prizmės
lauksiu foto,man reikia ir kasdieniškų ir šventiškų
Lietuviškame kataloge jos vadinasi "rausvoji prizmė". Neišeina tiesioginės nuorodos įdėti, bet čia. Tik iš tarptautinio katalogo kurią prizmę ta rausvoji atitinka - mistika Žr. čia prie prizmių. Greičiausiai "purple prism", bet spalva lyg ir ne tokia. Ir tikrai panaši į tą retirintą red pink prism Čia jau Trolienės reikėtų, kad paaiškintų, kurį karoliuką atitinka lietuviškame esanti rausvoji prizmė Nes man atrodo, kad ir aš jų ne vienoje vietoje esu mačiusi
Bet jeigu ji būtų retirinta, tada lietuviškame kataloge jos nebūtų, kaip nėra nei Užgavėnių, nei Cirko, nei kitų senolių...
Niu va prisiduodu jusu teismui
Svarbiausia tau tinka ir patinka...
O siaip as ju ir neskiriu...man va ji nesa i rausvaja prizme nr60187...sitoji juk neretirine...bet gal sitos kitokios...pink-rose...
Ir aplamai, kaip ir Sand karoliukas...yra pink, yra rose...jie skiriasi labai... o jei butu pin-rose...tai butu tarsi du viename su perejimu... Taip ir cia yra rozine ir yra rausvoji...o retintas tas kuris du viename pink-rose... tokio su dviem musu kataloge jau nera...
http://www.trollbead...;category_id=27
Lietuviškame kataloge esančios rausvosios prizmės kodas 60187, o tarptautiniame Purple Prism - 60194. Su tokiu kodu lietuviškame karoliuko nėra, o su rausvosios kodu nėra karolio tarptautiniame
Red pink prism- kodas 60187, kaip lietuviškos rausvosios
O tai ką, purple (violetinėmis) prizmėmis lietuviai neprekiauja?
O tai ką, purple (violetinėmis) prizmėmis lietuviai neprekiauja?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 06, 15:11)
Lietuviškame kataloge esančios rausvosios prizmės kodas 60187, o tarptautiniame Purple Prism - 60194. Su tokiu kodu lietuviškame karoliuko nėra, o su rausvosios kodu nėra karolio tarptautiniame
Cia ir vel kazkas primakaluota... Suretino, o pamirso isimt is katalogo...o dar geriau pamirso nebegamint...
Sveikos merginos
Planuoju pirkti grandinele ant kaklo. Gal kuri turit ir nesiojat ir patartumet koki uzsegima geriausia pirkti? Ir dar - koks ilgis patogiausias?
Planuoju pirkti grandinele ant kaklo. Gal kuri turit ir nesiojat ir patartumet koki uzsegima geriausia pirkti? Ir dar - koks ilgis patogiausias?