Sugalvojau toki sarasiuka, kas jungesi prie uzsakymo :
DIAMONDS: http://www.diamonds4...ih017bs3gvmcc80
1.erilukaha
2.Drugeliukas
3.Tacita
4.Laisve
5.Laivite
6.Yell
7.saule
8.tamosiuke
BEAD SENATION: http://www.beadsensation.com/
1.erilukaha
2.Tacita
MACROW: http://www.macrow.co...s_trollbeadsIII
1.erilukaha
2.Yell
3 Rethimna
4.Saule
ir aš noriu prie diamonds jungtis. Kam rašyt až?
Tacita, tacitele, kagi tu vel zadi pirkti net is dvieju tasku dar vis tau negana? negi dar nepasisotinai? tai ka man dabar daryti , negi ir man jungtis nu visai nieko as nenoriu jau , nebent kas nors itikins, kad man reikia dar ko nors ...
Apie Erilukaha is vis be zodziu ... (nieks nematys gal , nepasotinama visai jau matau )
Apie Erilukaha is vis be zodziu ... (nieks nematys gal , nepasotinama visai jau matau )
Kada zadat uzsakinet, iki kada galima rinktis?
Fontenay,cia erilukaha tempia mane i nuodeme,pati ziuriu,kad ir i bead senation as itraukta,ko dar nezinojau Sitam nezinau ar pasirasau,o diamonds tai jo,jamsiu viena toki
Sadi,ziuriu atsiradai,labukas,ko taip retai pasilabini?
Sadi,ziuriu atsiradai,labukas,ko taip retai pasilabini?
aš ir vieno karoliaus noriu, bet kaip babkių gailaaaaa
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 05, 14:33)
Irasiau...tik viso posto nekopink, buk gerute...
Ir is naujoku bapkes i prieki imsim...
Ir is naujoku bapkes i prieki imsim...
Gerai, aš jauna tai pasitaisysiu
Be jokių problemų duosiu į priekį
As ir kazkaip pasigedau sarasuose Fonteny
Sadi lenkia musu puslapiuka
Papildyta:
Tacita turiu klausima o kodel tu varlytes pirkai ebay ar ju pas mus nera ar jos kazkuo skiriasi ir dar klausimas o kur ta unika pirkai su melynom gelem
Sadi lenkia musu puslapiuka
Papildyta:
Tacita turiu klausima o kodel tu varlytes pirkai ebay ar ju pas mus nera ar jos kazkuo skiriasi ir dar klausimas o kur ta unika pirkai su melynom gelem
QUOTE(nidalaura @ 2010 08 05, 09:31)
Labas rytelis visoms Kikirike, i Turkija veliausiai spalio pradzioj planuok, pirmom dienom. Paskui ten lyja, o lyja tai uzuolaida. Is patirties sakau. Siaip karstis 35, nulyja ir vel karsta. Bet jei kokias dvi tris dienas is septyniu, tai pati supranti .
niu va,reiks tada keist planus ačiū už info
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 05, 14:14)
nu aš irgi jungiuosi prie diamonds - nu ,kad labai patiko Tacitos Mink žiauriai gražus,tai labai labai jo noriu
Papildyta:
Aj beje,šiandien sakė Panoramoje kad jau kažkada neužilgo nuims visdėlto lipdukus,turėkite omenyje,ir sakė brangs visi juvelyrokos dirbiniai,taip pat ir troliai
O kodėl brangs tie juvelyrikos dirbiniai? Visi? Auksas tai gal brangsta, nes žaliava brangsta. O sidabras? O stiklas?
QUOTE(Noa @ 2010 08 05, 19:55)
O kodėl brangs tie juvelyrikos dirbiniai? Visi? Auksas tai gal brangsta, nes žaliava brangsta. O sidabras? O stiklas?
klausiau,sakau nu jei sakėt kad sidabras ale brangsta,tai stikliniai karoliukai neturėtų taip brangti,sakė ne,sakė viskas brangs 18procentų
pačios pardavėjos šokiruotos,sakė liūdna,nes supranta kad ir taip troliai nėra pigūs,o dabar dar brangs,supranta kad sumažės pardavimai
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 05, 20:36)
klausiau,sakau nu jei sakėt kad sidabras ale brangsta,tai stikliniai karoliukai neturėtų taip brangti,sakė ne,sakė viskas brangs 18procentų
pačios pardavėjos šokiruotos,sakė liūdna,nes supranta kad ir taip troliai nėra pigūs,o dabar dar brangs,supranta kad sumažės pardavimai
18?