Erilukaha, aš ir manau, kad pardavėjas pusę sėkmės lemia... Jei matai, kad žmogus nuoširdus, gyvena tuom, nusitiekęs geranoriškai tavo atžvilgiu - tai noris eit ir eit ir eit pas jį. Kad ir nepirkt, kitą syk stabteliu Megoj šiaip paklaust kas naujo, kas gero. Aš ir turiu mėgiamus ir rūbų pardėse pardavėjus, ir turguj, ir knygynuose. Čia vos ne kaip turėt kirpėją ar manikiūristę. Toks asmeniškas dalykas gaunas tada apsipirkimas. boikotuojam
Cia naujokems idedu kur uniku galima papirkt pigiau:
http://www.macrow.co...s_trollbeadsIII
Papildyta:
As manau cia vieto Tado...nes jis greiciausiai kyla karjeros laiptais...
http://www.macrow.co...s_trollbeadsIII
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 08 05, 09:55)
Erilukaha, aš ir manau, kad pardavėjas pusę sėkmės lemia... Jei matai, kad žmogus nuoširdus, gyvena tuom, nusitiekęs geranoriškai tavo atžvilgiu - tai noris eit ir eit ir eit pas jį. Kad ir nepirkt, kitą syk stabteliu Megoj šiaip paklaust kas naujo, kas gero. Aš ir turiu mėgiamus ir rūbų pardėse pardavėjus, ir turguj, ir knygynuose. Čia vos ne kaip turėt kirpėją ar manikiūristę. Toks asmeniškas dalykas gaunas tada apsipirkimas. boikotuojam
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 05, 08:59)
O sako diskriminacijos nėra
Laimėjau 100 lt. Parfumexpreso čekį iš "Žmonių" Nors norėjau 200 lt. čekio iš Trollbeads'ų
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 05, 10:17)
Laimėjau 100 lt. Parfumexpreso čekį iš "Žmonių" Nors norėjau 200 lt. čekio iš Trollbeads'ų
Sveikinimai... Nu va matai, kaip buna..viena diena verki pametes, kita diena dziaugiesi laimejes...
Taigi vakar dukrai kelissyk pakartojau, jog niekas gyvenime nevyksta šiaip sau
Labas rytas
Jei Kaune gyveni ateik pasidziaugsi, paglostysi... ir bus ramiau
Pardavejas tikrai--puse sekmes lemia. As irgi priprantu ir paskui sunku buna jei viena diena ateini ir......nera mano ,,draugo,,...
QUOTE(saule @ 2010 08 05, 00:04)
Vat tokio katinėlio Tamosiukei baisiai pavydžiu Čia mano svajonių svajonė Jau prieš gerus metus vos vos neperlaužiau savo šeimynos įsigyt, bet pradėjom pagranduką planuot, sakom palaukim.. Ir vat netikėtai pagrandukai gavos du Tai šeimyna šaukia, kad ir taip vos telpam, o kur dar katinas.... Bet neprarandu vilties
Jei Kaune gyveni ateik pasidziaugsi, paglostysi... ir bus ramiau
QUOTE(Dasha @ 2010 08 05, 09:55)
Pardavejas tikrai--puse sekmes lemia. As irgi priprantu ir paskui sunku buna jei viena diena ateini ir......nera mano ,,draugo,,...
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 05, 10:17)
Sveikinu!!!!
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 05, 09:17)
Wow kaip smagu, sveikinu aš neseniai tik atradau, akd ten Trollbeads čekį galima laimėt Labai smagu. O bet pasitreniravai, 100 lt čekį paėmei, sekantis - troliams
QUOTE(Dasha @ 2010 08 05, 10:28)
Wow kaip smagu, sveikinu aš neseniai tik atradau, akd ten Trollbeads čekį galima laimėt Labai smagu. O bet pasitreniravai, 100 lt čekį paėmei, sekantis - troliams
Pirmąkart dalyvavau kryžiažodžių loterijoje. Dėl trollbeads'ų, aišku. Tačiaubetkadangi ir Parfumexpreso čekis neprapuls
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 05, 09:25)
Oj, vanile prakvipo