Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Sveikos mergaites,

paskaitineju pribegus, seile pavarvinu ir vel dingstu, bo labai visokiu reikalu turiu blush2.gif

Prilekiau parasyt, kad pas man troliu pardej ir sake, kad nuo kitos savaites ar artimiausiu metu troliai pabrangs. Galvojau nesamone, o dabar is jusu supratau, kad turbut realu. Kaip supratau, tai kas kainavo 23 eu kainuos 27 eu doh.gif verysad.gif
Papildyta:
Beje, gal kas planavot isigyti kate g.gif turiu nauja, bet man istikimai sunu myletojai nelabai tinka ji ant apyrankes blush2.gif Gal kokius mainus sugalvotume? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 03, 21:46)
Nesijuokiam, chebryte, nesijuokiam biggrin.gif Kantrybės nulis, pati žinau doh.gif
Vyras dėl ryškumo iškart pastebėjo, pavartė akis ir nutylėjo cool.gif

Nu tai neistverei iki sventes... lotuliukas.gif Labai grazu thumbup.gif Tiesiog idialu... 4u.gif
Ale jau vyro gerumas, supratingumas...be zodziu...duok jam baliona nuo musu... 4u.gif

Laba ryta, be je... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, na va ir ne kokios žinios iš pačio ryto.. Visai nelaukiu to brangimo verysad.gif Ir taip nepigu - tenka save riboti. Et.

O aš šiandien su fantazija clap.gif nail.gif yahoo.gif Pagaliau, nusprendžiau, kad kodėl ji turi gulėt, ryte dar galvojau galvojau, ką rengtis ką vertis, bet paskui taip staigiai spontaniškai greit greit susivėriau ir išlėkiau. Ta grandinė mane seniau slėgė labiai labai... Na, nagalėjau nešiot ir viskas, tiek laiko turiu ir vos porą kartų buvau užsidėjusi. o va viskas, turbūt lūžis įvyko biggrin.gif

O be to, lotusas nu jai idealus wub.gif Labai labai. Gal reik paskubėt antrą nusipirkt, kol nepabrango doh.gif O tai dabar paukštažuvis laiko snape perlą lotuliukas.gif

O gi šitą va, Noa atostogauja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 08 03, 22:01)
Visai liūdnai ... nenoriu važiuot  sad.gif pasiilgsiu šios temos paskaitinėjimų sad.gif ir nebylių atsakymų  lotuliukas.gif

Riede, riedes, ir tikrai ne viena...
Ir gana cia verkslent...vaziuok, pailsek...o paskui su nauja energija troliaut galesi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Wind song, kodėl jie nepritapėliai? rolleyes.gif Man tai viskas ten labai dera ir labai gražu... Nebent tau nemiela, bet siūlau palaukti, nes viskas ten super wink.gif

Song, lotuliukas.gif thumbup.gif nušvitai turkiais? biggrin.gif Liuks. O vyrai, pastebėjau, su laiku daros vis surpatingesni. Patylėt, kai reikia, išmoksta, už tai mes juos vis labiau mylim wub.gif ir karbinadus kepam essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 08 03, 23:32)
Nesupratau g.gif: sidabro nebebus ? ? ?

Bus, bus...tik brangs...ai senai jie gasdina...nu pabrangins, o paskui nuolaida padidins, atseit 20proc. padarys...geri mes cia atseit...nu negi nesuprantat prekybiniku tu bajeriu , visada taip buna... As gi nuorodas siunciau pamenat danijoj...ten isvis ispardavimai vyksta nuo 10-30 proc....tai ateis ir iki musu...o sako visam pasauly vienodos kainos...tai jei vienodos, tai ir nuolaidos bus vienodos... mirksiukas.gif tai dabar pakels, o paskui nuolaida didesne duos... lotuliukas.gif

O be to tai as aplamai nepergyvenu...ne kazika as toj parduotuvej jau ir beperku... viska siunciuosi...tai jei kels, tai tegu kelia, jiems nuo to tik blogiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 04 rugpjūčio 2010 - 07:32
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 04, 00:38)
Gražus užsegimas, tik kaina labai nedraugiška  schmoll.gif

Cia dar draugiska...va cia nedraugiska... mirksiukas.gif :
http://www.beadsensa...ll-lock-ii.html
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 04, 00:34)

nu jetau man tas užsegimas koks gražus - jei būtų kaina gera tikrai griebčiau doh.gif

Nu tai ko čia dabar gasdinasi,kad kainas pakels ,juk ir taip nemažai kainuoja unsure.gif Pritariu Erikai,nemanau,kad kainos bus didesnės,tada darys didesnę nuolaidą - juk ir taip šitie gaminiai nepigūs... unsure.gif mano visos draugės akis išputusios nuo šitų kainų doh.gif nors viena jau prisidėjo prie mūsų burio,labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 04, 08:51)
Cia dar draugiska...va cia nedraugiska... mirksiukas.gif  :
http://www.beadsensa...ll-lock-ii.html

Čia jau žudikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 04, 09:39)
Čia jau žudikė  doh.gif

Nu joo... drinks_cheers.gif
Papildyta:
O tai nesuprantu, kur ju sidabriukai... g.gif

http://shop.ebay.com...?...m=&_ipg=200
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2010 08 04, 01:40)
Prilekiau parasyt, kad pas man troliu pardej ir sake, kad nuo kitos savaites ar artimiausiu metu troliai pabrangs. Galvojau nesamone, o dabar is jusu supratau, kad turbut realu. Kaip supratau, tai kas kainavo 23 eu kainuos 27 eu  doh.gif  verysad.gif

Jeigu tai dėl sidabro žaliavos kainų, tuomet stikliniai ar akmeniniai troliai, kurie turi tik šerdelę viduje, turėtų pabrangti tik keliais centais? bigsmile.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 08 04, 08:02)
O aš šiandien su fantazija  clap.gif  nail.gif  yahoo.gif Pagaliau, nusprendžiau, kad kodėl ji turi gulėt, ryte dar galvojau galvojau, ką rengtis ką vertis, bet paskui taip staigiai spontaniškai greit greit susivėriau ir išlėkiau. Ta grandinė mane seniau slėgė labiai labai... Na, nagalėjau nešiot ir viskas, tiek laiko turiu ir vos porą kartų buvau užsidėjusi. o va viskas,  turbūt lūžis įvyko biggrin.gif

Parodyk bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 04, 09:59)
O tai nesuprantu, kur ju sidabriukai... g.gif

http://shop.ebay.com...?...m=&_ipg=200

Tu ką, muziejuje nesilankei? Taigis pradžioje jie buvo be sidabriukų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 04, 08:31)
Bus, bus...tik brangs...ai senai jie gasdina...nu pabrangins, o paskui nuolaida padidins, atseit 20proc. padarys...geri mes cia atseit...nu negi nesuprantat prekybiniku tu bajeriu , visada taip buna...
O be to tai as aplamai nepergyvenu...ne kazika as toj parduotuvej jau ir beperku... viska siunciuosi...tai jei kels, tai tegu kelia, jiems nuo to tik blogiau... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif sutinku su Erika, gerai sakai, o be to mes jau viska susipirke beveik ka norejom tureti lotuliukas.gif , ir lai brangina gi, bus nuo to mums tik geriau mirksiukas.gif , bus maziau troliu pasekeju, maziau sutiksim gatveje su tokiais paciais kankolais.... gana cia musu kiek yra group.gif, o mes jau rasim is kur nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 04 rugpjūčio 2010 - 09:07