Sveikos mergaites,
paskaitineju pribegus, seile pavarvinu ir vel dingstu, bo labai visokiu reikalu turiu
Prilekiau parasyt, kad pas man troliu pardej ir sake, kad nuo kitos savaites ar artimiausiu metu troliai pabrangs. Galvojau nesamone, o dabar is jusu supratau, kad turbut realu. Kaip supratau, tai kas kainavo 23 eu kainuos 27 eu
Papildyta:
Beje, gal kas planavot isigyti kate turiu nauja, bet man istikimai sunu myletojai nelabai tinka ji ant apyrankes Gal kokius mainus sugalvotume?
QUOTE(Song @ 2010 08 03, 21:46)
Nesijuokiam, chebryte, nesijuokiam Kantrybės nulis, pati žinau
Vyras dėl ryškumo iškart pastebėjo, pavartė akis ir nutylėjo
Vyras dėl ryškumo iškart pastebėjo, pavartė akis ir nutylėjo
Nu tai neistverei iki sventes... Labai grazu Tiesiog idialu...
Ale jau vyro gerumas, supratingumas...be zodziu...duok jam baliona nuo musu...
Laba ryta, be je...
Labas rytas, na va ir ne kokios žinios iš pačio ryto.. Visai nelaukiu to brangimo Ir taip nepigu - tenka save riboti. Et.
O aš šiandien su fantazija Pagaliau, nusprendžiau, kad kodėl ji turi gulėt, ryte dar galvojau galvojau, ką rengtis ką vertis, bet paskui taip staigiai spontaniškai greit greit susivėriau ir išlėkiau. Ta grandinė mane seniau slėgė labiai labai... Na, nagalėjau nešiot ir viskas, tiek laiko turiu ir vos porą kartų buvau užsidėjusi. o va viskas, turbūt lūžis įvyko
O be to, lotusas nu jai idealus Labai labai. Gal reik paskubėt antrą nusipirkt, kol nepabrango O tai dabar paukštažuvis laiko snape perlą
O gi šitą va, Noa atostogauja?
O aš šiandien su fantazija Pagaliau, nusprendžiau, kad kodėl ji turi gulėt, ryte dar galvojau galvojau, ką rengtis ką vertis, bet paskui taip staigiai spontaniškai greit greit susivėriau ir išlėkiau. Ta grandinė mane seniau slėgė labiai labai... Na, nagalėjau nešiot ir viskas, tiek laiko turiu ir vos porą kartų buvau užsidėjusi. o va viskas, turbūt lūžis įvyko
O be to, lotusas nu jai idealus Labai labai. Gal reik paskubėt antrą nusipirkt, kol nepabrango O tai dabar paukštažuvis laiko snape perlą
O gi šitą va, Noa atostogauja?
QUOTE(borooze @ 2010 08 03, 22:01)
Visai liūdnai ... nenoriu važiuot pasiilgsiu šios temos paskaitinėjimų ir nebylių atsakymų
Riede, riedes, ir tikrai ne viena...
Ir gana cia verkslent...vaziuok, pailsek...o paskui su nauja energija troliaut galesi...
Wind song, kodėl jie nepritapėliai? Man tai viskas ten labai dera ir labai gražu... Nebent tau nemiela, bet siūlau palaukti, nes viskas ten super
Song, nušvitai turkiais? Liuks. O vyrai, pastebėjau, su laiku daros vis surpatingesni. Patylėt, kai reikia, išmoksta, už tai mes juos vis labiau mylim ir karbinadus kepam :
Song, nušvitai turkiais? Liuks. O vyrai, pastebėjau, su laiku daros vis surpatingesni. Patylėt, kai reikia, išmoksta, už tai mes juos vis labiau mylim ir karbinadus kepam :
QUOTE(borooze @ 2010 08 03, 23:32)
Nesupratau : sidabro nebebus ? ? ?
Bus, bus...tik brangs...ai senai jie gasdina...nu pabrangins, o paskui nuolaida padidins, atseit 20proc. padarys...geri mes cia atseit...nu negi nesuprantat prekybiniku tu bajeriu , visada taip buna... As gi nuorodas siunciau pamenat danijoj...ten isvis ispardavimai vyksta nuo 10-30 proc....tai ateis ir iki musu...o sako visam pasauly vienodos kainos...tai jei vienodos, tai ir nuolaidos bus vienodos... tai dabar pakels, o paskui nuolaida didesne duos...
O be to tai as aplamai nepergyvenu...ne kazika as toj parduotuvej jau ir beperku... viska siunciuosi...tai jei kels, tai tegu kelia, jiems nuo to tik blogiau...
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 04, 00:38)
Gražus užsegimas, tik kaina labai nedraugiška
Cia dar draugiska...va cia nedraugiska... :
http://www.beadsensa...ll-lock-ii.html
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 04, 00:34)
nu jetau man tas užsegimas koks gražus - jei būtų kaina gera tikrai griebčiau
Nu tai ko čia dabar gasdinasi,kad kainas pakels ,juk ir taip nemažai kainuoja Pritariu Erikai,nemanau,kad kainos bus didesnės,tada darys didesnę nuolaidą - juk ir taip šitie gaminiai nepigūs... mano visos draugės akis išputusios nuo šitų kainų nors viena jau prisidėjo prie mūsų burio,labai faina
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 04, 08:51)
Čia jau žudikė
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 04, 09:39)
Čia jau žudikė
Nu joo...
Papildyta:
O tai nesuprantu, kur ju sidabriukai...
http://shop.ebay.com...?...m=&_ipg=200
QUOTE(Ragana_ @ 2010 08 04, 01:40)
Prilekiau parasyt, kad pas man troliu pardej ir sake, kad nuo kitos savaites ar artimiausiu metu troliai pabrangs. Galvojau nesamone, o dabar is jusu supratau, kad turbut realu. Kaip supratau, tai kas kainavo 23 eu kainuos 27 eu
Jeigu tai dėl sidabro žaliavos kainų, tuomet stikliniai ar akmeniniai troliai, kurie turi tik šerdelę viduje, turėtų pabrangti tik keliais centais?
QUOTE(Dasha @ 2010 08 04, 08:02)
Parodyk
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 04, 09:59)
Tu ką, muziejuje nesilankei? Taigis pradžioje jie buvo be sidabriukų
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 04, 08:31)
Bus, bus...tik brangs...ai senai jie gasdina...nu pabrangins, o paskui nuolaida padidins, atseit 20proc. padarys...geri mes cia atseit...nu negi nesuprantat prekybiniku tu bajeriu , visada taip buna...
O be to tai as aplamai nepergyvenu...ne kazika as toj parduotuvej jau ir beperku... viska siunciuosi...tai jei kels, tai tegu kelia, jiems nuo to tik blogiau...
sutinku su Erika, gerai sakai, o be to mes jau viska susipirke beveik ka norejom tureti , ir lai brangina gi, bus nuo to mums tik geriau , bus maziau troliu pasekeju, maziau sutiksim gatveje su tokiais paciais kankolais.... gana cia musu kiek yra , o mes jau rasim is kur nusipirkti