Geros naujienos Panevezy bus klubo susitikimas jei neisleksiu kur butinai busiu
Nesijuokiam, chebryte, nesijuokiam Kantrybės nulis, pati žinau
Vyras dėl ryškumo iškart pastebėjo, pavartė akis ir nutylėjo
Vyras dėl ryškumo iškart pastebėjo, pavartė akis ir nutylėjo
QUOTE(dzaska @ 2010 08 03, 21:45)
Geros naujienos Panevezy bus klubo susitikimas jei neisleksiu kur butinai busiu
Tiesiog puiki naujiena
Kazkada kazkuri siulet kazkoki melynai marga pensininka. Nepamenu kuri. Ar kazkas priglaude, ar pritaikytas?
QUOTE(Song @ 2010 08 03, 18:19)
grazu suderinta spalvos , sarvuociai pradeda patikt
QUOTE(danske @ 2010 08 03, 18:56)
Girdejau pletkus, kad rugpjucio dvidesimt kazkelinta vakarelis Panevezyje. Tai ne tiek laukti, gal irgi duos keturis karolius. Ga ir man pavyks buti, o gal Laisve dalyvaus. Paimtume
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 03, 18:57)
Oooo, geros žinios Reiks surinkt visą trolligės apimtą chebrą ir važiuoti
Jei kas norės į kompaniją iš Kauno, manau aš riedėsiu iki Panevėžio iš kaimuko visai netoli
Visai liūdnai ... nenoriu važiuot pasiilgsiu šios temos paskaitinėjimų ir nebylių atsakymų
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 03, 21:45)
Del originalumo tai taip...originalus.. Gal kiekviena karoliuka pritraukus,..matosi juk sidabriukas...
Aciu
Sveikos trolistes, kazkada rodziausi pas jus savo pradziu pradzia, bet daugiau neberasiau, tik paskaitydavau. Dabar turiu pora nepritapusiu karoliuku, tai galvoju gal jie kam bus reikalingesni. Keisciau (i aukso ola, violetine geliu mozaika, levandine prizme...), ar pigiau parduociau.
Sidabro kalnas:
Ir zydroji dykuma:
Ir vat taip dabar atrodo mano apyranke:
Sidabro kalnas:
Ir zydroji dykuma:
Ir vat taip dabar atrodo mano apyranke:
as nesuprantu kam Tu ta zydraja dykuma krapstai lauk juk graziai susisaukia su tais burbulais
QUOTE(Song @ 2010 08 03, 18:19)
Nus, ir aš rodausi. Amžinybę nefotkinau, rodos
Pirmas variantas-sudėjau visus turimus šarvuočius. Ir tada... atėjo mano mažiausiasis Trečioj fotkėj net girdisi, kaip barška vagiami kankolai.
Pirmas variantas-sudėjau visus turimus šarvuočius. Ir tada... atėjo mano mažiausiasis Trečioj fotkėj net girdisi, kaip barška vagiami kankolai.
Suuuper
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 03, 20:43)
Norejau paklausti...o sakykit, tos kurios turi odinukes raudonas...ar nedazo raudonai kaklo...
A6 vasaros metu jos nenešioju, o šiaip nedažo
QUOTE(čikibari @ 2010 08 03, 20:52)
kokia kaina šio grožio
109.
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 03, 21:02)
Koks fainuolis
QUOTE(Song @ 2010 08 03, 21:46)
Nagi labai gražu Ir šarvuotis koks ryškus, nepablukęs, kaip dažnai turkiškieji būna
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 03, 22:29)
as nesuprantu kam Tu ta zydraja dykuma krapstai lauk juk graziai susisaukia su tais burbulais
Na ji man irgi maziau kliuva, negu sidabro kalnas, bet kazkaip vistiek neisipaiso. Turbut "ne mano" karolis
[quote=wind_song,2010 08 03, 22:23]
Sveikos trolistes, kazkada rodziausi pas jus savo pradziu pradzia, bet daugiau neberasiau, tik paskaitydavau. Dabar turiu pora nepritapusiu karoliuku, tai galvoju gal jie kam bus reikalingesni. Keisciau (i aukso ola, violetine geliu mozaika, levandine prizme...), ar pigiau parduociau.
Sidabro kalnas:
Norėčiau sidabro kalno...
Sidabro kalnas:
Norėčiau sidabro kalno...
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 03, 22:41)
Ir šarvuotis koks ryškus, nepablukęs, kaip dažnai turkiškieji būna
Labai gražus turkio šarvuotis liko pardoj-ne su baltu, kaip maniškis, o su melsvu tarpeliu. Labai įdomus, gaila, kad jau turėjau.
Beje, mergina pardavėja susakė įdomų dalyką-sako, nuo rugpjūčio 13 brangs sidabro gaminiai. Troliai irgi, pasauliniu mastu. Kas nors dar girdėjot?