Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

QUOTE(Tacita @ 2010 07 31, 18:20)
ale Fontenay man dar toli iki taves-as taip pavadinimu nezinau-saunuole thumbup.gif  bigsmile.gif
FONTENAY-paziurek mano posta quksciau-ta pati imeciau-ziuriu mes telepatiskai kankolus stebim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif -tiek to,imk sita tu-as leidziu lotuliukas.gif

aha nespejau pamatyt lotuliukas.gif
tada sita imk 4u.gif
http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT
sakei raudono reik 4u.gif
http://cgi.ebay.com/...=item255c3ba18e
ikaliau vacation4.gif, tai biski vaziuoja jau ... stupid.gif smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 31 liepos 2010 - 17:38
laba ryta 4u.gif
Laisvė dekui uz nauja tema wub.gif
rita7777 na ir pridejai isiziurejus visu noreciau , bet antros labiausiai ax.gif
Jetus koks sunkus rytas, vakar buvo gerai vacation4.gif , dar viena drauge sugundziau su troliais ax.gif . Veliau padarysiu foto photo.gif dar kart Fontenay dekui wub.gif labai patinka karoliukas thumbup.gif
Visas kvieciu kavytes trolines lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 01 rugpjūčio 2010 - 08:12
QUOTE(dzaska @ 2010 08 01, 09:10)
Visas kvieciu kavytes trolines  lotuliukas.gif

Laba ryta smile.gif
kaip tik dabar kavinuosi ax.gif
cia tau Dzaska 4u.gif
user posted image

o cia erikai bombonkes prie kavos lotuliukas.gif
user posted image

o cia Tacitai biggrin.gif
user posted image

cia gal Danske smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 01 rugpjūčio 2010 - 08:58
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 01, 09:41)

cia tau Dzaska  4u.gif

wub.gif gerai butu ax.gif dekui ax.gif noriu lotoso ziedu auksyniu ax.gif
dar grazesne foto ojei karsta.gif viskas neturiu zodziu jauciu nepasveiksiu kojas ateme blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 01 rugpjūčio 2010 - 08:50
QUOTE(dzaska @ 2010 08 01, 09:10)
laba ryta  4u.gif
dar viena drauge sugundziau su troliais  ax.gif .

Laba ryta 4u.gif
Idomu,idomu, kuri ten... g.gif
O as tai pasakysiu, kad as noriu buti savo kaime isskirtine... lotuliukas.gif Nenoriu but tokia kaip visi... lotuliukas.gif Tai niekam ir neaiskinu, kas tie troliai...apie juos zino tik vos kelios drauges...bet jos zinau, kad vistiek nepirks... ir daugiau niekam neaiskinu... ir dukrai uzdraudus... Turbut butu didziausias nusisovimas, jei ateini i baliu koki,..o ten kaip viena minejo, trys ar keturios tokios pat...man nepatinka masine psihoze... gal alergija, is sovietiniu laiku, kai vienom tom paciom "piramidem" ar "malvinkem" vaiksciojo puse mokyklos... ai dar topas...visos "kokus " nesiojo... doh.gif Todel linkus turet viena rankine,kiek brangesne... o ne desimt gariuniniu... Tai jei prasidetu troliu psihoze...tai gal visus trolius per ebay parduociau...Pandora bandyciau, kurios ner bent Lietuvoj... vistiek gal rasciau koki kankola ne barbiska... g.gif Nors yra ir dar kitokiu firmu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 01, 09:41)
o cia erikai bombonkes prie kavos  lotuliukas.gif

Oi aciu, aciu, bet man tik "pink" reikia, kurio cia ner...nu nebent baltas... g.gif Sakau, jei nerasiu pink, tai gal balta pirksiu...Situ visu bambokiniu danske nori... ax.gif
Nors kai ziuriu i savo apyranke dabar...tai galvoju, gal man ir "rose" butu tikusi prie kudikis mergaite... g.gif Net nezinau, zinai baisu, kai papirksi ... doh.gif Nebent danske sake paims jei ka...ji gi visu nori... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 01 rugpjūčio 2010 - 09:15
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 01, 10:12)
Tai jei prasidetu troliu psihoze...tai gal visus trolius per ebay parduociau...Pandora bandyciau, kurios ner bent Lietuvoj... vistiek gal rasciau koki kankola ne barbiska... g.gif Nors yra ir dar kitokiu firmu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tada rink tokius paskui lotuliukas.gif
http://cgi.ebay.co.u...=item335f7adc40

reikejo tau ta rose sand imti, nes tokiu buna retai, o va balto jau kaina iskilo virs 100 usd, danske jau neims jauciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 01 rugpjūčio 2010 - 09:27
Kazkas norejo, tik nepamenu ,kas... g.gif

http://cgi.ebay.co.u...=item5888ff7508

http://cgi.ebay.co.u...=item1c147f2b16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 01 rugpjūčio 2010 - 09:44
Labas rytas

Fontenay, grazuole tikra man parinkai.Puiki, svelni tokia.
Ir bambonkiu man reikia. Viena balta derinu, ziuresiu kiek dar kils pries gala. Bet , itariu, kad kiek bekiltu, nebepaeisiu as jo. Ir rausva , jei netiktu, priglausciau.

O masine mada tai as irgi kaip Erilukaha, bjauriuosi. Jei jau timpos, tai kokia bebutu subine ar kelios eiles riestainiu apie liemeni, vistiek su timpem. Jei jau platforma su baisingo aukscio kulnu, tai nesvarburi , kad nepaeina. Svarbu mada.Is mano pazistamu turi dvi. Viena labai zavisi ir nori, bet siuo metu negali sau leisti daugiau pasipildyti, tai devi su trim karoliukais. Kita tik tik sidabriukus. Turim bendros kalbos, visai man gerai .
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 01, 10:25)
tada rink tokius  paskui lotuliukas.gif
reikejo tau ta rose sand imti, nes tokiu buna retai, o va balto jau kaina iskilo virs 100 usd, danske jau neims jauciu smile.gif

Tai, kad tokiu, aplamai ant kiekvieno kampo, kaip prisisiota bus... bigsmile.gif

Nu va radau as balta...gal jis toks universalesnis...prie dauk ko tiks...o del to vat gal ir klaida padariau, ju gi retai pasitaiko...nu bet pasitaiko... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 08 01, 10:37)
Is mano pazistamu turi dvi. Viena labai zavisi ir nori, bet siuo metu negali sau leisti daugiau pasipildyti, tai devi su trim karoliukais. Kita  tik tik sidabriukus. Turim bendros kalbos, visai man gerai .

Nu tai taip...man irgi uztenka dzaskos per akis.... biggrin.gif O daugiau nereik... schmoll.gif Tai kad baik dzaska, ten uzkretinet, nes nevaziuosiu i svecius... biggrin.gif
(Ana prisdirbo, o dabar apsimeta , kad neskaito...) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 01 rugpjūčio 2010 - 09:42
user posted image
Padariau foto tik gaila kad to spindesio neperteikiu cia mano naujokas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 08 01, 10:43)
Padariau foto tik gaila kad to spindesio neperteikiu cia mano naujokas  wub.gif

Nu jo nesimato... schmoll.gif bet itariu, kad vistiek labai grazu... wub.gif

O as jau gavau savo Julija su agatais.... clap.gif clap.gif clap.gif Juliia nereali...Mano kriksto vardas beje...ir mociutes amzinatilsy vardas... wub.gif Agatai irgi superiniai...
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 08 01, 10:43)
Padariau foto tik gaila kad to spindesio neperteikiu cia mano naujokas  wub.gif

OHOOOO ohmy.gif blink.gif wub.gif karsta.gif
ir kvepalai koki... wub.gif ax.gif
Atsakyti