Labas naktis...
visom po dideli linkėjimą nuo mūsų motulės Baltijos.
Kažkaip pastaruoju metu ne kokia ta mano nuotaiką, net žinau kelias priežastis, viena jų - skrydis...
Bet šiandien paskutinius pinigus sukrapščiau ant šarvuočio... mėlyno... pagalvojau, kad gal geriau bus... bet ... dar ne
Kaip smagu skaityt kaip visos sirgot už aukcioną :
dar kažką norėjau rašyt, bet pamiršau ... :/
Laba ryta
Niu groziu pridejot..
NIU tobula nereali viskas suderinta grazu
man tos tavo figurelis zmogenai nuotaika kelia
Niu groziu pridejot..
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 02, 23:35)
Niu va..mano Julija... :
NIU tobula nereali viskas suderinta grazu
QUOTE(Tacita @ 2010 08 02, 23:47)
zodziu ryt turesim daug daug potograpiju-,rodysimes ir girsimes-smagumelis.
man tos tavo figurelis zmogenai nuotaika kelia
Eina sau, kokia Julyte Ji tokia mazelese, ania? Turiu omenyje pvz. uz kudiki - mergaite?
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 02, 23:35)
Ir as nefotkysiu, niekaip diena neprisiruosiau...maziukas nedave fotkyt, atiminejo, karolius... Nors tikrai bandziau, bet gal nieko gero nesigavo...nu paziurau, gal kokia viena gavosi,...Julija fotkijau,...
Papildyta:
Niu va..mano Julija... :
Papildyta:
Niu va..mano Julija... :
grožis
Ir coliuke tinka per viduri toks trapus grozis
Erilukaha nuostabus karolis
Laba ryteli, mergytes...
Ir aciu uz pagyras, is pat ryto, taip apsipatenkinau....
Taip Julyte kiek mazesne uz kudiki mergaite...bet tie burbuliukai kompensuoja, ir vizualiai nera taip,kad labai kristu i aki...
Vienu zodziu, taip dziaugiuosi,ja....kad jus zinotumet...man ji nereali...
Taip Julyte kiek mazesne uz kudiki mergaite...bet tie burbuliukai kompensuoja, ir vizualiai nera taip,kad labai kristu i aki...
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 03, 09:12)
Laba ryteli, mergytes...
tai kad labai labai gražu,ir mes džiaugiamės už tave
ech...o mano troliavimas atsideda..nu nieko,patroliausim kitą dieną
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 08 03, 09:28)
As ir truputi imesiu tik foto nelabai kai leidziasi saule geriau darit siandien taip pasipuosiau
wow,kvepia prabanga
QUOTE(dzaska @ 2010 08 03, 09:28)
As ir truputi imesiu tik foto nelabai kai leidziasi saule geriau darit siandien taip pasipuosiau
Nerealu...Oi ir as pradedu noret deimantinio...
O su savo tom lelijos, is vis mane nuzudysi... Reik vaziuot daigu raut, bet kaip...ten gi gylis... As tikrai nelipsiu i ta baseina,karpis uzpakalin ikas...
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 03, 09:35)
O su savo tom lelijos, is vis mane nuzudysi... Reik vaziuot daigu raut, bet kaip...ten gi gylis... As tikrai nelipsiu i ta baseina,karpis uzpakalin ikas...
Ir varle zaba gyvena kaip labradorito spalva taikaus ja nufotkint su apyranke bet reiks apyranke pririst dar i dugna patrauks..
dzaska,koki ten parka su prudeliu salia namu turi-vis erzini su savo nuotraukom.grazu.viskas grazu.apyranke tikrai prabangi,zodziu nezinau,ar cia vyras,ar kas,ale tikrai tave garbina