ne
Sveikutės
Gal galit patart, ką būtų galima išsiuvinėti 60 metų proga vyrui? Mama nori pasveikinti savo pusbrolį, kad nereiktų duoti pinigais, o būtų daiktas - atsiminimas...
Gal galit patart, ką būtų galima išsiuvinėti 60 metų proga vyrui? Mama nori pasveikinti savo pusbrolį, kad nereiktų duoti pinigais, o būtų daiktas - atsiminimas...
QUOTE(buckizs @ 2010 08 17, 11:56)
Sita labai grazi, as irgi noreciau tokios. Myliu saulegrazas.
satyrra kiek auksciau paveiksliukas saulegrazu,spaust ant ju.
mege2 netgi geda pasidare ,neteko matyti tokiu
zuzanele siulyciau pagal profesija,su jumoru ,arba hobi,ar koki pomegi,alus krepsinis,jokiu geliu ar da ko nors netiktu.
mege2 netgi geda pasidare ,neteko matyti tokiu
zuzanele siulyciau pagal profesija,su jumoru ,arba hobi,ar koki pomegi,alus krepsinis,jokiu geliu ar da ko nors netiktu.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 17, 17:56)
zuzanele siulyciau pagal profesija,su jumoru ,jokiu geliu ar da ko nors netiktu.
Jis ūkininkas, paprastas žmogelis. Buvau sumąsčius pinigų medį, bet kai nuimsi pinigus, tai liks tuščia...
is ukio tada ko nors.kiauliu kokiu jumoristiniu,ir suki koki issiuvinejus.
Kažkur buvau mačius kelių rūšių pinigų medžius. Nepamenu... Gal kažkuris yra su lapais?
Kiaulės netinka, nesupras....
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 17, 17:05)
Kažkur buvau mačius kelių rūšių pinigų medžius. Nepamenu... Gal kažkuris yra su lapais?
o ūkį prijuostės nenaudoja? traktoriuką kokį
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 17, 17:05)
O jeigu išsiuvinėtum jo horoskopo ženklą kokį gražesnį, didesnį?
O gal žmogus pirtį turi, man tai tie pirties tema vyrui tinkami yra
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 17, 18:05)
As siuvinejau pinigu medi,ir jis gal nemazas,o ir pinigus nuemus lieka grazus medis,o ir medis simbolizuoja tvirtybe