Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

ooo taip labai grazu! wub.gif
Atsakyti
naiiiissss wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 09 05, 12:02)
as kai i dantenas veriausi....tai nezinojau,kad alkoholio negalima.kaip tik galvojau nieko cia blogo....nes pradezinfekuos, bet kai isgriauze,kad net lupa istino iki begalybes....atrodziau kaip kiskialupis lotuliukas.gif

Man kaip ir ChCh nebuvo taip :]

O šiaip labas,

apie mano auskarus... Ausyse pribadyta + 8 mm tunelis (ChCh, tarp kitko iš Totemo, tas juodas toks gražutis, gal žinai, kur vieną lygtais buvot gavę ir man jį draugė paėmė iš jūsų ir atgabeno Kaunan biggrin.gif ).
Dar teko turėti smiley ir frowny piercingus, bet išsiėmiau. Turiu sternum piercingą, sugijo gerai ir neišstūmė organizmas. Spalio gale greičiausiai versiuos du į liežuvį. Va..

Myliu piercingą, tattoo irgi labai.
Jungiuos šiek tiek į jūsų gretas tada, nors galbūt būsiu daugiau skaitytoja, nei rašytoja. 4u.gif

Beje, Nostalgie įdėtas paveiksliukas tai super.
Atsakyti
QUOTE(Belamy @ 2010 09 07, 21:51)
(ChCh, tarp kitko iš Totemo, tas juodas toks gražutis)

mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu, jau porą dienų į šitą seilę varvinu
http://www.facebook....f_t=photo_reply
Nu šakės, kaip man gražu.. wub.gif
Atsakyti
Hehe smile.gif Prašom užsukti smile.gif
Atsakyti
Kada nors norėtųs.. O šiaip šitos vietos normaliai gyja, retai išstumia auskarus? Aišku, nuo organizmo priklauso, bet.. kokia statistika? biggrin.gif
Atsakyti
Na viršuj normaliai, kaip ir paprastai gija, o apačioj šiek tiek sudėtingiau, bet nešioja ir tai nėra misija neįmanoma smile.gif
Atsakyti
CH CH uzmaciau pas bendradarbe 2 auskariukus ant liezuvo, bet ne paprasti ten auskarai o kazkas tokio :
user posted image
zinau, kad ne sitei dedas bet neradau kitu foto. Koks auskaras cia naudojamas, ar LT veriama taip ? 4u.gif
Atsakyti
Galima ir tokius verti, bet aš nelabai linkusi to daryti, turi būt kaip turi būt ir išsidirbinėti nereikia.. Galima ir du, ir tris, ir dar velnias žino kiek, čia ne naujiena smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki visi, gal kas turite auskara kakle? Ne gale, bet ant sono? Jei kas turit gal papasakotumet kokia visa ta procedura ? Ir ar nesigailite kad isiverete smile.gif
Atsakyti
Kas įsivėrė į šoną tikrai jau turėtų gailetis. Ten ne vieta auskarams. O sprande normaliai, jei gerai prižiūri- gerai ir sugija
Atsakyti